İlk hamielleigimde 36 haftaya kadar kullandım canim alışıyorsun biraz yan etkisi fazla o yüzden ağızdan alma doktorun demiştir zaten bir de çamaşırını sık değiştir tortusu dışarı akıyor Mantar yapiyor o da durunca önlem amaçlı veriliyor geneldeKizlar selam. Bugun 5+4 oldum 2 gun once gelen lekelenmeden dolayı dün aksamustu doktora gittim. Kesenin yerlesim yerinin iyi olduğunu ama bazen tam yerlesemedigi icin lekelenme yaptigini soyledi. Progestan fitil verdi sabah akşam. Kanallarinda kanama yok onemli bsey yok dedi ama fitili niye verdiki acaba. İcindede 30 tane var sabah aksam zor olcak bana kullanan varmi acaba.
Evet tortusu geldi baya. Mantarla ilgili sıkıntılarim var bu bilgi icin cok teşekkür ederim size. İsyerine yedek camasir getirip degisterecegim hergun o zaman. Sizde sabah aksam mi kullandiniz. Bir arkadasim sadede aksam kullanmis bana niye sabah aksam verdiki acaba ya.İlk hamielleigimde 36 haftaya kadar kullandım canim alışıyorsun biraz yan etkisi fazla o yüzden ağızdan alma doktorun demiştir zaten bir de çamaşırını sık değiştir tortusu dışarı akıyor Mantar yapiyor o da durunca önlem amaçlı veriliyor genelde
Güzel haberler bekliyoruz inşallahGunaydinlar bugun kimler doktora gidiyor ?
Ben de kullanıyorum canım progeatan 200 mg. Herhangi bir tehlike yok ama her ihtimale karşı önlem olarak kullanalım dedi. Genelde veriyolar diye biliyorum ilk üç ay için. İçini ferah tut bişey yoktur inşallahKizlar selam. Bugun 5+4 oldum 2 gun once gelen lekelenmeden dolayı dün aksamustu doktora gittim. Kesenin yerlesim yerinin iyi olduğunu ama bazen tam yerlesemedigi icin lekelenme yaptigini soyledi. Progestan fitil verdi sabah akşam. Kanallarinda kanama yok onemli bsey yok dedi ama fitili niye verdiki acaba. İcindede 30 tane var sabah aksam zor olcak bana kullanan varmi acaba.
Cok teşekkür ederim. Rabbim hepimizin sağlıkla hayırlısıyla kucağımıza almayı nasip etsin yavrularımızı.Ben de kullanıyorum canım progeatan 200 mg. Herhangi bir tehlike yok ama her ihtimale karşı önlem olarak kullanalım dedi. Genelde veriyolar diye biliyorum ilk üç ay için. İçini ferah tut bişey yoktur inşallah
Amin canım inşallahCok teşekkür ederim. Rabbim hepimizin sağlıkla hayırlısıyla kucağımıza almayı nasip etsin yavrularımızı.
ben henüz çıkarmadım ama mide çok fenaArkadaşlar bulantıları baslayan varmi varsa kacinci haftada basladi? 5+4 oldum henüz bulanti yok ama heran gelecek gibi sanki erkenmi henüz sizce?
Bhcg değerniz kaç çıkmıştı benim biraz düşük çıktı inşallah artmıştırİnşallah.Ben yarın gidiyorum göreceğini sanmıyorum ama o kadar tez canlıyım ki.Hem endişe hem mutluluk karmaşık şeyler yaşıyorum.
İnşalkah ben daha keseyide görmedim değerim biraz düşük çıktı ama umarım sağlıklıdırBen daha kac haftalik tam bilmiyorum ama 16 mayis yumurtam catladi o gun oldugunu düşünüyorum benimde randevum sali günü 8 mayista keseyi gördük heyecanla sali gününü bekliyorum bende ins duyariz sagliklidirlar
Ben onu hap olarak almistim. Fitilde kirec gibi akiyor. Iki farkli kullanimi var zaten. Agizdan daha kolay suylaKizlar selam. Bugun 5+4 oldum 2 gun once gelen lekelenmeden dolayı dün aksamustu doktora gittim. Kesenin yerlesim yerinin iyi olduğunu ama bazen tam yerlesemedigi icin lekelenme yaptigini soyledi. Progestan fitil verdi sabah akşam. Kanallarinda kanama yok onemli bsey yok dedi ama fitili niye verdiki acaba. İcindede 30 tane var sabah aksam zor olcak bana kullanan varmi acaba.
bana ilk kızımda iğne vermişlerdi 3 hafta kullnmışdımBen onu hap olarak almistim. Fitilde kirec gibi akiyor. Iki farkli kullanimi var zaten. Agizdan daha kolay suyla
Evet canım kanamam kesilmeyince 3 e bile çıkardığı oldu dozuna ve gramajina göre değişiyor bende hep sabah akşam kullandım çoğunluklaEvet tortusu geldi baya. Mantarla ilgili sıkıntılarim var bu bilgi icin cok teşekkür ederim size. İsyerine yedek camasir getirip degisterecegim hergun o zaman. Sizde sabah aksam mi kullandiniz. Bir arkadasim sadede aksam kullanmis bana niye sabah aksam verdiki acaba ya.
Evet erken biraz güzelce yemegini ye bol su iç gelmeden canim 6. Haftada biraz arttı su an 7 deyim cok bisey yiyemiyorum su hic içemiyorum kusma oluyor sürekliArkadaşlar bulantıları baslayan varmi varsa kacinci haftada basladi? 5+4 oldum henüz bulanti yok ama heran gelecek gibi sanki erkenmi henüz sizce?
Tesekkur ederim canım tavsiye için galiba dayanamazsam hafta ici kontrole gidip ilac isteyeceğim bu ilacı da soracağım insallah sıkıntın olmaz bu defa gecmis olsun daha önce yaşadıkların içinBenim bütün hamilelik ilerim çok bulantılı geçmiştir hatta bu yüzden kayıplarım olmuştur.tıbbi ayrıntısına girmicem ama komalık oluyordum o kadar söylim.
Bu hamileliğimi öğrendim dr a gittim anlattım korkularımdan bahsettim zaten o da sistemden yaşadıklarımı gördü.
Öncelikle psikolojik olarak rahatlattı beni sonra da bana ilaç yazdı şimdiden başlayalım dedi bulantı önleyicimiş.( prilam dr) ilacın adı.ondan mıdır psikolojikmidir bilemem ama şuana benim hastanelik olamam lazımdı çok şükür halsizlik uyku harici hiç bir şikayetim yok.
Tabi yıka bu beni bir yandan da endişenlendiryo acaba sağlıksız mı
İlacın adını paylaşmak istedim belki size de iyi gelir