- 8 Ocak 2021
- 699
- 509
Benimde bir düşüğüm var o yüzden bana da verdi doktor uyku yapıyor sanki benimki de ilaç fitil değilBende ilaç formunu kullaniyorum ay dünya dönüyor resmen o yuzden ilaci içer icmez yatiyorum sabah aksam.kullaniyorum.Bebegin yerleşmesini sağlıyor
Bana doktor lekelenme bitene kadar kullan dedi. 10 12 tane falan kullandım canım.Canim ne kdr kullandin acaba icinde 30
Tane var
Ben 5+3 te özele gittim. Özeldeki doktor kese ve bebeği gördü. 6+4 te devlete gittim. Devlette ki doktor sadece kese gördü 10 gün sonra tekrar gel dedi canım. Özele gidiceksen büyük ihtimal duyabilir duyanlar var grupta çünkü. Ama garanti olsun kafama takılmasın ses duyulmazsa diye 7 veya 8 daha garanti olur. Ultrasonlar bile değişiklik gösteriyor.Önümüzdeki hafta kalp atışı için gel bakalım dedi ama 6+2de dinlenir mi ki ben bekleyip 7.haftada gideyim bence diyorum
Evet cnm uyku yapiyor birtanesini aksam yatarken aliyorum birtaneside sabah erken kalkip kahvalti yapip icip yatoyorumBenimde bir düşüğüm var o yüzden bana da verdi doktor uyku yapıyor sanki benimki de ilaç fitil değil
Hayirli olsun gebeliğin bence değerin iyi niye bir sikinti olsun ki cnm bunlara takilma hamileligin tadini çıkarMerhaba arkadaşlar öncelikle hepimize hayırlı olsun , böyle bir topige gelmek için çok fazla bekledim , çok şükür artık ben de hamileyim rabbim inşallah sağlıkla yavrularımızı kucağımıza almayı nasip etsin , 2 gün önce beta verdim saat 13:30 da sonuç 71 idi , bugün tekrar verdim saat 10:30 da sonuç 264 çıktı , sizce sıkıntılı mi değer 2 kat değil çünkü
Bana günde bir tane demişti ama kişiye göre değişiyor mu , bende yatarken içiyorumEvet cnm uyku yapiyor birtanesini aksam yatarken aliyorum birtaneside sabah erken kalkip kahvalti yapip icip yatoyorum
Ilac ve fitil ikiside aynı canim adı progestan ise isteyen ağızdan alıyor isteyen vajinadanBenimde bir düşüğüm var o yüzden bana da verdi doktor uyku yapıyor sanki benimki de ilaç fitil değil
Geçmiş olsun daha iyi olmana sevindimMerhaba arkadaşlar lekelenmem arttı bugün doktor gündüz yatış verdi kan uyuşmazlığı ve düşük ignesi yapıldı bulanti için serum bağlandı daha iyiyim şükürler olsun hastane yemeği bile yedim aksam bulantima cok iyi geldi muhtemelen hastaneden çıkınca da yatmaya devam et diyecek yarın sabaha çıkarsın inşallah dedi doktorum tam istediğim tedbir aslında rahatladı içim o yüzden evde yatamadım zaten çocuktan dolayı
Çok geçmiş olsun bir an önce normale döner umarım durumunuz. Dualarım sizinlerMerhaba arkadaşlar lekelenmem arttı bugün doktor gündüz yatış verdi kan uyuşmazlığı ve düşük ignesi yapıldı bulanti için serum bağlandı daha iyiyim şükürler olsun hastane yemeği bile yedim aksam bulantima cok iyi geldi muhtemelen hastaneden çıkınca da yatmaya devam et diyecek yarın sabaha çıkarsın inşallah dedi doktorum tam istediğim tedbir aslında rahatladı içim o yüzden evde yatamadım zaten çocuktan dolayı
Geçmiş olsun cnm.. benimde esimle uyusmazlik var aramizda sıkıntı olmuyor igne filan oluncaMerhaba arkadaşlar lekelenmem arttı bugün doktor gündüz yatış verdi kan uyuşmazlığı ve düşük ignesi yapıldı bulanti için serum bağlandı daha iyiyim şükürler olsun hastane yemeği bile yedim aksam bulantima cok iyi geldi muhtemelen hastaneden çıkınca da yatmaya devam et diyecek yarın sabaha çıkarsın inşallah dedi doktorum tam istediğim tedbir aslında rahatladı içim o yüzden evde yatamadım zaten çocuktan dolayı
Geçmiş olsun cnm.. benimde esimle uyusmazlik var aramizda sıkıntı olmuyor igne filan olunca
Bizim de kan uyuşmazlığımiz var, kızımı kaybedince doktorum iğnesini yaptı ama acaba tekrardan gerek oluyor mu kızlar var mi bi bilginizMerhaba arkadaşlar lekelenmem arttı bugün doktor gündüz yatış verdi kan uyuşmazlığı ve düşük ignesi yapıldı bulanti için serum bağlandı daha iyiyim şükürler olsun hastane yemeği bile yedim aksam bulantima cok iyi geldi muhtemelen hastaneden çıkınca da yatmaya devam et diyecek yarın sabaha çıkarsın inşallah dedi doktorum tam istediğim tedbir aslında rahatladı içim o yüzden evde yatamadım zaten çocuktan dolayı
Ben tok karnına günde bir ilaç şeklinde içiyorum evet adı progestanIlac ve fitil ikiside aynı canim adı progestan ise isteyen ağızdan alıyor isteyen vajinadan
Ben tok karnına günde bir ilaç şeklinde içiyorum evet adı progestan
İkinci bebeğim benim ilkinde hem hamilelikte hem doğumdan sonra iğne oldum ama kanama olunca ilk ondan supheleniyorlar test yaptılar galiba sonuca göre aksam iğne yapıldı sonucu bilmiyorum doktor sabah bilgilendirir ama kanama olduğu için yaptılarBizim de kan uyuşmazlığımiz var, kızımı kaybedince doktorum iğnesini yaptı ama acaba tekrardan gerek oluyor mu kızlar var mi bi bilginiz
Bilmiyorum ki cnm lekenmem.var deyince doktor verdi gunde iktane ic dediBana günde bir tane demişti ama kişiye göre değişiyor mu , bende yatarken içiyorum
Iste aslında koyadabilirsim fitil şeklinde onu düşününce bana çok hoş gelmemişti ama gerçekten hoş da bi ilac değil kendisiBen tok karnına günde bir ilaç şeklinde içiyorum evet adı progestan