• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2022 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    251
Kızlar bisey soracağım size korbel bez kovaları hakkında dusunceniz ne çok pişmanım ilkinde almadigima 50 liraydi o zaman normal çöp kovası yeter diye düşünmüştüm ama 2 sene o banyonun kokusundan tiksindim resmen şimdi alsam diyorum baktım fiyati uçmuş bide çöp torbaları özel oluyor galiba yani bu fiyata değer sanki ama içim de acır mı bi kovaya 150 lira verirken diye düşünmüyor değilim
Yaaa benim bebek alışverişinde alınacaklar listemin üstlerinde geliyordu korbel, tecrübeli anne olarak neden böyle dedin ki şimdi 😅🙈 ikinci el bakabilirsin 🧸

Kızlar bisey soracağım size korbel bez kovaları hakkında dusunceniz ne çok pişmanım ilkinde almadigima 50 liraydi o zaman normal çöp kovası yeter diye düşünmüştüm ama 2 sene o banyonun kokusundan tiksindim resmen şimdi alsam diyorum baktım fiyati uçmuş bide çöp torbaları özel oluyor galiba yani bu fiyata değer sanki ama içim de acır mı bi kovaya 150 lira verirken diye düşünmüyor değilim

Yaaa benim bebek alışverişinde alınacaklar listemin üstlerinde geliyordu korbel, tecrübeli anne olarak neden böyle dedin ki şimdi 😅🙈 ikinci el bakabilirsin 🧸

kızımda hediye gelmişti bana. Boş yere yer kaplıyor bence. Kokuyu da kesmiyordu. İkinci kızımda hiç kullanmayı düşünmüyorum. Çıkan bezleri çöpe atsınlar diye gelenin gidenin eline tutuştururum 😂

Ben kesin alırım çünkü bi arkadaşım çok tavsiye etmişti, ayrıca normal çöp torbaları da bi şekilde uyduruluyormuş sanırım anlatmıştı da o zaman hamile olmadığım için çok dikkat etmemişim 😁😁 öğreniriz onu da 👍👍

Kızlar hiç iyi değilim sürekli ağlarken buluyorum kendimi psikolojim baya bozuldu sonra kendime geliyorum ne gerekirse yapacaksın güçlü ol diyorum Perşembe nifty sonucu açıklanacak ama burun kemiği yok ense kalınlığı 3.5 mm başka dr 2.9 mm ölçtü ama ikisi de burun kemiğini göremedi ..bilemiyorum..
Bugün bir yerde okumuştum. Sizin gibi burun kemiğini görememişler. Çok küçük burnu varmış meğer kuzunun ve sağlıklı doğmuş. İnşallah sizin de öyledir.

Bugün bir yerde okumuştum. Sizin gibi burun kemiğini görememişler. Çok küçük burnu varmış meğer kuzunun ve sağlıklı doğmuş. İnşallah sizin de öyledir.
Aynenn bende arkadaşa oyle yazacaktim banada ablam oyle soyledi bazen o kadar küçük burunlu oluyormuski bebis dr lar göremiyormuş

Ben herhangi birini almayı düşünmüyorum canım. Normal büzgülü parfümlü çöp torbaları a koyup attırırım kızımda da öyle yapmıştım. Birde sonra onu koyacak yer bulamıcam ruhum sıkılacak gibi geliyor 😂😂

Kizlar. Multivitamin - Magnezyum - D vitamini - B12 olarak hangi markalari kullaniyorsunuz acaba.
Multivitamin Omepa VM, kalsiyum magnezyum Osteo Formula kullaniyorum. Haftadan kaynakli mi bilmiyorum ama osteo Formulaya yeni basladim ve kendimi iyi hissediyorum, uzun yuruyusler yapabiliyorum artik 🌻🌻🌻

İc dolgusu dolumu acaba?
Canım sanırım arkadaşın aldığı bu ayni fiyat ebebegin sitesinde var gayette iyi yorumlamışlar cok uzun boylu olmamak şartıyla

Eklentiler

• Screenshot_20210816-083411_ebebek.webp
    Screenshot_20210816-083411_ebebek.webp
    20,1 KB · Görüntüleme: 53
Banada doktorum her iki muayenemde de erkek demişti pipisinide görmüştüm ama genede içimde bir kuşku olmuyor değil.. Arkadaşım 6 ay bebeğini erkek bildi 6. Ayda kız bebek şoku yaşadılar. Ne olur ne olmaz çok düşünmemek lazım ama beyaz sarı yeşil kıyafetler candır genede her ihtimale karşı 😅
Gerçekten mi 😂
Evet ya ben de hep öyle yapıyorum unisex renkleri seçiyorum. Gerçi aldığım bir sarı battaniye var birde 2 mavi zıbın o da bime gelmişti 😂 onun harici hiçbirşey almadım daha 😊

ben alıcam sanırım canım ilkinde almadım. balkonum vardı sorun da olmadı. şimdiki evim balkonsuz evin içinde o kokuyu çekemem 😁

Kizlar gecen gün sitede oynuyordu oğlum komsu geldi kizida hastaydi dedi dondurma yedi hasta olmus.
Dün yine indik site bahcesine bu sefer komsu yine geldi laf arasinda esimde gitti covid testi vericek hasta.
Aninda kaçtım yanindan ama onceki gun beraberdik.
Esinin testi pozitif cıkmış. Acik alanda bulasmaz dimi hemen baya tedirginim.

Kizlar gecen gün sitede oynuyordu oğlum komsu geldi kizida hastaydi dedi dondurma yedi hasta olmus.
Dün yine indik site bahcesine bu sefer komsu yine geldi laf arasinda esimde gitti covid testi vericek hasta.
Aninda kaçtım yanindan ama onceki gun beraberdik.
Esinin testi pozitif cıkmış. Acik alanda bulasmaz dimi hemen baya tedirginim.
Açık alanda çok zor bence bulaş olması. Yani birde bu ne rahatlık anlamıyorum. Eşi pozitif ise önüm dışarıda ne işi var? Bayram sonrası oğlum nezle oldu hafifte atlatti günlerce dışarı çıkmadık ne olur ne diye.

Kullanmadım çünkü o konuda tecrubesizim bide bazıları tamamen tesadüf mü bilmiyorum kokuyu kesmiyor diyenleri duymuştum bide şu an en masrafsız şekilde büyütme odakliyim galiba ergonomik olacak bu cocugum😂😂

Back
X