• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2022 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    251
Bende basladim canim ama ayagim ve karnim daha da agrimaya basladi anlamadim bugun baya da su ictim bebeğim ins iyidir cok korkuyorum. Cok fena ozellikke bacaklarım cok agriyor
Canım yarına daha da rahatlarsın korkma ben antibiyotik kullanırken bile 3 4 gün sonra geçmişti bacaklarımın ağrısı enfeksiyon kesin senin abart suyu eğer miden bulanmıyorsa hatta 3 sise büyük serum verdiler tuvalete çıktıkça o sekilde rahatladım korkma o kadar hem kanama hem enfeksiyonum vardi haftası küçükken çok sağlıklıydi bebeğim sen üzerine düşeni yap doktora gidene kadar

Cnm nubtan anlamiyorum ama bu fıstık sanki kiz gibi geldi annesi 🤣sağlıkla gelsin bebiş doktor tahminde bulundumu sana gittiginde canim
11+ larda cinsel organlar çıkıyor mu ben hiçbir şey göremiyorum çünkü 🤣

Yok canım benim ki azıcık geriden geliyor günü. Doktora sorduğumda geç döllenme olmuştur muhtemelen dedi.
15 gün sonra ikili testin kan sonucu çıkınca doktor cinsiyetine de bir bakalım dedi ama yine söylemeyebilir. Herhalde 16. Haftada öğreneceğim. Yine de inşallah 2 hafta sonra öğrenirim 🤭

Kızlar evde üzerinize ne giyiyorsunuz? 🙈 Benim bol olan eşofman altlarım bile belimi sıkıyor sanki, üstelik çok göbeğim çıkmamasına rağmen lastik izi oluyor 😢 Hamile pijaması mı alsam acaba?🤷🏻‍♀️

Kızlarr kızlarr hiç bi pantolonum olmuyo şimdiden kilo aldım bir de iğne oluyorum iyice göbeğim şiş 😂 eşim de aşırı kıskançtır karışır kıyafetlerime, ay dedim hamilelikte tayt en rahatıymış artık tayt giycem dedim hala içerden bana söylenio konuşuo çok komik ya tulum giy elbise giy dio bana Allahım bide bunla mücadele veriyorum 😂😂
Ya benim ölçü olarak karnım büyümedi ama azıcık bile sıkan bişey giyemiyorum, inanılmaz baskı oluyo rahatsız ediyor, illa rahat lastikli bişey olacak hiç baskı olmıycak 🤷🏼‍♀️🤷🏼‍♀️

Kızlar aklıma bişey takıldı size de sorayım belki bilen birileri vardır.
Dün doktor kontrolünde kanama alanımın kaybolduğunu söyledi doktor. Tam sedyeden kalkacaktim ki plesenta rahim ağzını kapatmış zamanla yukarı çıkacak bebekle beraber ama şuanda aşağıda dedi. Ne güzel risk kalmadı die sevinmiştim bide bu çıktı. Netten bakıyorum bu haftalarda genelde böyle olur bebek büyüdükçe yukarı çıkar normal yerine gelirmiş.
Doktora da ayrı kızdım. Bana her detayı söylüyor,sonra önemli değil takma diyor. Zaten pimpirikli insanım bidaha kontrole gidene kadar üç buçuk atıyorum yaa.

11+ larda cinsel organlar çıkıyor mu ben hiçbir şey göremiyorum çünkü 🤣

Yok canım benim ki azıcık geriden geliyor günü. Doktora sorduğumda geç döllenme olmuştur muhtemelen dedi.
15 gün sonra ikili testin kan sonucu çıkınca doktor cinsiyetine de bir bakalım dedi ama yine söylemeyebilir. Herhalde 16. Haftada öğreneceğim. Yine de inşallah 2 hafta sonra öğrenirim 🤭
Canim bazi doktorlar görüp söylüyor cinsiyeti ama genelde kiz cocukalrla erkek cocuklarinki hemen hemen ayni oluyor o haftalarda😁
Sağlıklı olsunda cnm geriden gelsin yetisir annesi o hemen inşllah haftasina
Benim doktorda 16. Haftada net soylerim dedi ama yinede bir tahminde bulunmustu 🙈

Dün doktor kontrolünde kanama alanımın kaybolduğunu söyledi doktor. Tam sedyeden kalkacaktim ki plesenta rahim ağzını kapatmış zamanla yukarı çıkacak bebekle beraber ama şuanda aşağıda dedi. Ne güzel risk kalmadı die sevinmiştim bide bu çıktı. Netten bakıyorum bu haftalarda genelde böyle olur bebek büyüdükçe yukarı çıkar normal yerine gelirmiş.
Doktora da ayrı kızdım. Bana her detayı söylüyor,sonra önemli değil takma diyor. Zaten pimpirikli insanım bidaha kontrole gidene kadar üç buçuk atıyorum yaa.
Kiz takma kafana herseyi 😁bizim gelinede sana dedigi gibi demisti sonraki kontrolde herşey yolunda dedi . Allahin izniyle saglikla gelecek inşllah prensesin annesi😍

birçoğu zmaanla yukarı cıkıyor diye biliyorum canım canını sıkma doktoruna da daha ayrıntılı sor olmadı. için rahatlasın

Canim bazi doktorlar görüp söylüyor cinsiyeti ama genelde kiz cocukalrla erkek cocuklarinki hemen hemen ayni oluyor o haftalarda😁
Sağlıklı olsunda cnm geriden gelsin yetisir annesi o hemen inşllah haftasina
Benim doktorda 16. Haftada net soylerim dedi ama yinede bir tahminde bulunmustu 🙈
İnşallah 😊
Bakalım ne diyecek. 1 ay içerisinde öğrenirim herhalde 😂
Çok uzun ya 🤣

Benimde öyleymiş canım ama rahim agzini kapatmış demedi biraz aşağıda dedi cinsel ilişkiye sakın girme dedi bende tamam dedim netten baktım bir çoğunun çıkmış yukarı ağır kaldırma dinlen bol bol düzelir inşallah çok sıkıntı yapma

adzeynep adzeynep merak etme bana da doktor 12.hafta kontrolünde demişti aşağıda ama bu haftalarda olması gereken yer zaten bu seviyeler. Diğer haftalarda yukarı çıkmış olucak dedi. Zaten göbek de o zaman yuvarlaşmaya başlıyor tam hamile göbüşüne dönüyor:anneadayı:

Kiz takma kafana herseyi 😁bizim gelinede sana dedigi gibi demisti sonraki kontrolde herşey yolunda dedi . Allahin izniyle saglikla gelecek inşllah prensesin annesi😍

birçoğu zmaanla yukarı cıkıyor diye biliyorum canım canını sıkma doktoruna da daha ayrıntılı sor olmadı. için rahatlasın

Benimde öyleymiş canım ama rahim agzini kapatmış demedi biraz aşağıda dedi cinsel ilişkiye sakın girme dedi bende tamam dedim netten baktım bir çoğunun çıkmış yukarı ağır kaldırma dinlen bol bol düzelir inşallah çok sıkıntı yapma
Panik yapmiyim diyorum yok yapıma aykırı sakın olmak😐 zamanla çıkar inşallah yukarı.
Öyle şeyler okudum ki nette,rahmi alınan mi dersin, mesanesi zedelenen mi... Ay Allah korusun yaa.

adzeynep adzeynep merak etme bana da doktor 12.hafta kontrolünde demişti aşağıda ama bu haftalarda olması gereken yer zaten bu seviyeler. Diğer haftalarda yukarı çıkmış olucak dedi. Zaten göbek de o zaman yuvarlaşmaya başlıyor tam hamile göbüşüne dönüyor:anneadayı:
Ay inşallah ya.genelde böyle olur sonra düzelir dedi benim doktorum da.çok teşekkür ederim.

Ya bi de bu zamanlarda varis mi ne oluomus acaba oyle bisey miki😏 ins canim inş hemen kotu dusunup stres yapiyorum bu daha cok etkiliyor beni pazartesi randevum var doktora soylicem
Az kalmış cnm iyi sevindim senin için.. Magnezyum eksikliği falan da olabilir belki, multivitamin verdi bana doktorum, icinde magnezyum var bende bi hafta kullanicam gecmezse yazicam doktoruma

Back