• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2022 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    251
Neyseki saçlarım henüz beyazlamadı , genlerim sağolsun , böyle bir derdim yok 😃 ombre vardı, o da dip gerektirmiyor zaten ☺️
Oo şanslısın.hamilelik planım olmadığı için hatta hamile olduğumu bilmediğim ilk zamanlar dipten sapsarı yaptırmıştım 🙈 1 hafta sonra hamile olduğumu öğrendim .3 aydır berbat geziyordum

Ben pek güvenmiyorum .aldatmaca olduğunu düşünüyorum.şampuandanda bişi olmaz bu kadar evhamlı değilim ben.tabi herkesin kendi fikrine saygım var.makyajda yapıyorum boyada:)
Ben de biraz daha rahat düşünüyorum ama ister istemez bişeyleri yanlış yapmıyım zarar vermiyim bebeğime diye sorma hissine kapılıyorum 😅

4-5 gündür kendimi çok iyi hissediyordum.çarşamba günü oğlumun doğumgünüydü üzülüyor diye bahçede ona kutlama yaptık.ben farkında olmadan çok koşturdum sanırım.azcık iyi olunca dağları deliyorum 🤬
Dün mahvoldum gene bütün gün kustum ağzıma acı acı sular doldu :KK43: kendinizi biraz iyi hissedince hemen ayaklanmayın kızlar pusuda bekliyor kusma bulantı :KK43:
Kasık ağrısında pusuda bekleyenler arasında. Dün banada kadınlar geldi dolap içlerini temizlemeye bende sabahtan akşama kadar ütüydü yerleştirmeydi peşlerinde koştum ettim derken bütün gece kasıklarım ağrıdı. Pazar günü asıl temizlik var o zaman ne yapıcam bilmiyorum 😔

Oo şanslısın.hamilelik planım olmadığı için hatta hamile olduğumu bilmediğim ilk zamanlar dipten sapsarı yaptırmıştım 🙈 1 hafta sonra hamile olduğumu öğrendim .3 aydır berbat geziyordum
Benimde genetik önde tek bir yerden beyaz çıkıyo saçımda siyah bi orayı boyicam 😅 hayatımın en bakımsız günleriydi gerçekten siz kurtulmulsunuz oh ne güzel 🎉

Kızlar oğlumun adını belirledik gibi eşimle ☺️ %90 bir oranla adı Demir olacak 😍🧿💙 Iron man geliyor sanırım 😜🥰🙏
Batın ve Demir’imiz isimleriyle yaşasın inşallah grubun oğluşlarının ilk isimleri belli gibi var mı artıran? İsme karar kılan ? 💙💙

Batın ve Demir’imiz isimleriyle yaşasın inşallah grubun oğluşlarının ilk isimleri belli gibi var mı artıran? İsme karar kılan ? 💙💙
Seninki de güzel oldu canım 💙💙💙🧿😃 maşallah oğluşlarımıza , sıra diğer annelerde kız ve erkek bebeklerimizin isimlerini merakla bekliyoruz 🥰

4-5 gündür kendimi çok iyi hissediyordum.çarşamba günü oğlumun doğumgünüydü üzülüyor diye bahçede ona kutlama yaptık.ben farkında olmadan çok koşturdum sanırım.azcık iyi olunca dağları deliyorum 🤬
Dün mahvoldum gene bütün gün kustum ağzıma acı acı sular doldu :KK43: kendinizi biraz iyi hissedince hemen ayaklanmayın kızlar pusuda bekliyor kusma bulantı :KK43:
Ay varya yemin ederim şu mesajı yazmadan sayfayı bi okuyayım dedim aynı şeyleri yaşadım oglumun doğum gününü kutladık ettik disarida yiyince mi bilmiyorum bütün gece kustum berbat hissediyorum şimdi uyuyamıyorum hala bulanıyor midem neden oldu diye düşünüyorum bende gündüzden yorulmuştum

Kötü olmuş canım, gerçi uzayınca o da ombre gibi olur ama beyazlar da var diyorsun ☺️ Boyatmada bir sorun yokmuş ama deride yara olmadığı sürece , dediğin doğru ben de duymuştum 👍🏻😃

Banada hayat en çok bu konuda gülmüş saçlarım doğuştan röfleli ❣️😂 her daim kuaförden yeni çıkmış gibi 🥰 ama saçlarını boyayan arkadaşlarım vardı onlar organik boya ile 3 aydan sonra boyuyorlardı
Benim kendi saçlarım da açık kumral, küçükken herkes anneme çocuğun saçlarına röfle mi yaptırdın derlermiş 😄 Denizde havuzda iyice açılır rengi ☺️ Ama kışın rengi birkaç ton koyulaşıyor denizi olmayan kurak Ankara’da yaşayınca ☺️🙄 ombre var şimdi ortalardan uçlara doğru, kendi dip rengim de açık olduğu için geçiş doğal duruyor 😃 bendensin arkadaşım 👍🏻🧿🥰

Ben de biraz daha rahat düşünüyorum ama ister istemez bişeyleri yanlış yapmıyım zarar vermiyim bebeğime diye sorma hissine kapılıyorum 😅
Bunlar çok normal duygular cnm.zaten bende aklıma gelir gelmez boyatmadım.dr .uma danıştım ayrıntılı bilgi verdi bana mantıklı geldi.internette de çok araştırdım bütün dr.lar aynısını söylüyor.bilime inanan biri olarak yaptırmaya karar verdim.

Ay varya yemin ederim şu mesajı yazmadan sayfayı bi okuyayım dedim aynı şeyleri yaşadım oglumun doğum gününü kutladık ettik disarida yiyince mi bilmiyorum bütün gece kustum berbat hissediyorum şimdi uyuyamıyorum hala bulanıyor midem neden oldu diye düşünüyorum bende gündüzden yorulmuştum
Bi maşallah demiyorlar kem gözlüler 😂 dünden beri gene yatıştayım inşlh geçer .bizimde biraz sosyalleşmeye hakkımız yok mu ya :(

Kasık ağrısında pusuda bekleyenler arasında. Dün banada kadınlar geldi dolap içlerini temizlemeye bende sabahtan akşama kadar ütüydü yerleştirmeydi peşlerinde koştum ettim derken bütün gece kasıklarım ağrıdı. Pazar günü asıl temizlik var o zaman ne yapıcam bilmiyorum 😔
Hiçbişi yapmıcaksın.sen söylicen onlar yapcak.olduğu kadar boşver cnm bebişlerden önemli mi?şimdi benim evi görsen çaput pazarı 🙈 haftada bir geliyo bana abla .öylece bekliyo yapamam.hele tezgahın üstü aman allahım belediye baskın yapsa mutfağı kapatır 🤣

Allah kavuştursun sağ salim inşallah. ramzi teorisi ne oluyor acaba nasıl belli oluyor ona göre :)
Amin inşallah hepimizi.. Ilk haftalarda ultrasonda bebeğin duruşuna göre belirleniyor, burda bilen baya arkadaş var onlardan öğrendim bende ☺️

Kızlar oğlumun adını belirledik gibi eşimle ☺️ %90 bir oranla adı Demir olacak 😍🧿💙 Iron man geliyor sanırım 😜🥰🙏

Bizimkide belli 🥰Kemal 💙
Hepinizin isimleri çok güzel 😍 adlarıyla yaşasınlar inşallah. Keşke bende bulabilsem. .
İsim önerileri olursa sevinirim (kız bebek icin)

Bunlar çok normal duygular cnm.zaten bende aklıma gelir gelmez boyatmadım.dr .uma danıştım ayrıntılı bilgi verdi bana mantıklı geldi.internette de çok araştırdım bütün dr.lar aynısını söylüyor.bilime inanan biri olarak yaptırmaya karar verdim.
Ama saol içimi rahatlattınız en azından 🥰

Back