2022 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    251
Kizlar bugün doktor kontrolüm vardı tahminlerimizdeki gibi bi oğlumuz olucak ense kalınlığı burun kemiğine bakıldı ensesi güzel çıktı cok şükür, kan aldi 2li test için inşallah onda da bi sıkıntı çıkmaz. Bulantı icin konuştum doktorumla miğde rahatlatıcı bi ilac verdi eger cok zorlanirsam diye de zofer verdi ama öncelikle prilamin dozunu yükselt dedi

Hayırlı olsun cnm ..bu haftada sana da erkek dediyse bizimki de erkek kesin ...doktor kesin değil dedi ama demek ki anlıyorlar..Erkek annesi olarak nasıl olacak çok merak ediyorum..Kendimi hep kıza adapte etmiştim:)

Hayırlı olsun cnm ..bu haftada sana da erkek dediyse bizimki de erkek kesin ...doktor kesin değil dedi ama demek ki anlıyorlar..Erkek annesi olarak nasıl olacak çok merak ediyorum..Kendimi hep kıza adapte etmiştim:)
Biz balon patlatiyoruz cnm dedik doktoruma kesin degilse sonra patlatalım yok kesin dedi, zaten belirtilerimden anlamıştım ben bide ruyalarimda hep erkek bebek görüyodumRabbim sağlıkla kavuşmayı nasip etsin inşallah hepimize..

Nasıl belirtiler vardı cnm.

Nasıl belirtiler vardı cnm.
Kizimda bulantı olmamıştı bunda yoğun var cnm, kizimda eksi tuzlu istiyodum hep bunda bulantim varken bile tatlı yiyesim geldi hep, bide karnim daha değişik büyüdü bunda.. Bu arada ramzi teorisi tuttu

Allah Hayırlı uğurlu etsin canım bende cuma günü nıft için kan vericem sonucunuz kaç günde geldi acaba

Benim oğlumda da böyleydi bu da erkek Buda aynı.
Biz covid nedeniyle özel de yattık.karşı komşum hemşire olduğu için 2. Günden sonra evde tedavi oldum her akşam bana serum taktı 1 haftanın sonunda gözüm açıldı.Allah razı olsun ondan

Kizimda bulantı olmamıştı bunda yoğun var cnm, kizimda eksi tuzlu istiyodum hep bunda bulantim varken bile tatlı yiyesim geldi hep, bide karnim daha değişik büyüdü bunda.. Bu arada ramzi teorisi tuttu
Benimde bulantım var, ekşi tuzlu harici yiyemem, tatlıdan nefret ediyorum:) bakalım sonuç ne olacak..Ramziye bakmadım ama çin takvimi hep kız diyor..

Allah Hayırlı uğurlu etsin canım bende cuma günü nıft için kan vericem sonucunuz kaç günde geldi acaba
Çok teşekkür ederim canım İnşallah hepimiz sağlıkla sıhhatle kavuşuruz yavrularımıza benim testim çok çabuk çıktı geçen hafta çarşamba kan verdim pazartesi günü sonucum çıktı yani 4 iş gününde. 10 gün sürebilir demişlerdi ama

Valla burda sonuclar güzel geldikçe kendiminki öyle gelmiş gibi sevinip rahatlıyorum. Rabbim hepimize nasip etsin bu mutluluğu.

Merhaba. Evet bu karar çok zor. Bizzat yaşamış birisi olarak yazıyorum. Geçen yıl 13 haftalıkken sonlandırdım ben aklıma hayalime bile gelmeyecek bir şeydi iki düşük yaşamıştım günlerce ağladım isyan ettim neden ben diye. Allah birde beni böyle sınadı sana hayırlı olmayacak diye senden aldım birde bunu yaşa dedi ben senden aldım isyan ettin birde sen yap dedi. kanamam vardı suyum azdı günlerce Allah ım sen al bana bırakma diye dua ettim ama olmadı kendi ayağımla gittim hayatımdaki en büyük sınavlardan biriydi daha beterlerini rabbim yaşatmasın. Hala içimde sızı 2 ay antidepresan tedavisi gördüm terapi aldım. Diyeceğim şey bu kararı nasıl veriyorsunuz demişsiniz ya öyle bir yola giriyorsunuz ki o kapı açılıyor size. Bu arada asla kimsenin beni yargılamasına izin vermedim. Dediğim tek şey başına gelmeyen anlayamaz ben asla yapmam asla olmaz dememek lazım.

Ne güzel canım :) bana da on gün dediler Fransaya gönderiyorlarmış hayırlısı olur inşallah

Gözünüz aydın hayırla, sağlıkla kavuşun oğlunuza inşallah ben de bu hafta bebeğimin erkek olduğunu öğrendim. Belirtilerim sizinkinin tam tersi hiiiiç bulantım olmadı ve sürekli tuzlu ekşi şeyler çekti canım hepimiz gerçekten tekiz, biriciğiz

Benimde bulantım var, ekşi tuzlu harici yiyemem, tatlıdan nefret ediyorum:) bakalım sonuç ne olacak..Ramziye bakmadım ama çin takvimi hep kız diyor..
Rabbim gönlünden geçeni nasip etsin inşallah cnm, sağlıklı olsunlar en önemlisi o, benim de Çin takvimi kiz diyodu

Amin ins hepimiz sağlıkla kavuşalım bebeklerimizebenim teyzemin de 2 oğlu var ikisi de çok farklı geçmiş hamileliklerinin, cidden her hamilelik farklı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…