2022 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    251
Bende şimdi patates attım fırında öğüre öğüre onu biraz yiyebiliyorum yine, İnş biter cnm ins..

12 haftadan sonra demiyorlar miydi? Ben cok odakladim kendimi 12 de biticek diye ondan psikolojik olarak da kötü oldum sanırım cnm, Allah yardımcımız olsun..

Bende şimdi patates attım fırında öğüre öğüre onu biraz yiyebiliyorum yine, İnş biter cnm ins..
Geçmiş olsun canım bende malesef öyleyim hepimiz böyle devam ediyor olması çok garip belki arkadaşın dediği gibi sıcaklardan bigün sabah berbat uyanıyorum bigün akşam çok köyü oluyorum 12 den sonra şükür su içmeye başladım ona seviniyorum ama içim hiç yiyecek almıyor

Haklısın cnm mecburuz geçene kadar dayancaz, biraz uyudum bugün sanki iyi geldi uyurum artık zaten sürekli yatıyorum, kalkınca yine başım dönmeye başladı evin icinde zor yürüyorum tutuna turuna resmen

Canim benim de oyle oldu 11 . Hafta biterken rahatladim diyordum 12.haftaya bi girdim aman yarabbim bas agrilarim arttı ama suan 14+4um 14e girdiğimden beri biraz daha iiyim duzelecek merak etme ins
Hadi bakalım şimdi yeni bi hafta hedefim daha geldi 14 ins biter cnm artık hepimizin sıkıntıları

Bende onu farkettim cnm cidden hepimizin bulantısı geçmedi, ben akşamları kötü oluyodum bi kac haftadır ama 2 3 gündür gündüz de kötü olunca psikolojik olarak kötü oldum, benimde hic canım bişey istemiyor ya

Canım aynı bende öyleyim sabah çok nadir kustum hatta kalkınca hafif bulanıyor ne oluyorsa kahvaltı yaptıktan sonra oluyor ki kahvaltiyida zorla iki lokma yapıyorum başlıyor akşama kadar ve akşam olunca artık bulantidan delirecek gibi oluyorum bide azalacak diyorlar ama benim sanki artıyor ve sanırım bunuda ikinci oğlumda ki gibi dört buçuk aylık olana kadar cekecegim

Kızlar,ben mantar ve kuru soğandan felaket tiksiniyorum. Bugün pazara gittim soğanı alırken bile midem kalktı. Mantarı normalde çok severim hiç eksik olmazdı dolabımdan nerdeyse 1 ayı geçkindir eve mantar sokmuyorum

Kizlar bikac gun once yazilmisti hamile kiyafetleri. Benim Pentiden siparis ettigim taytlar geldi, gayet basarililar tavsiye ederim. Trendyolda indirimdeler, fiyat performans olarak cok iyi buldum Bir tane mama yoga tayti bir tane de hamile jeggings almistim. 1.75 72 kiloya L beden tam oldu

İkili testimin sonucu 2.27 çıkmış bilen var mı normal mi?
Bugün geçti yarın sabah ilk iş dr umu arıcam ama merak ediyorum

Cok dolu canim doktorum sistemden alamıyorum ta 1 ay önce verdi bide cumartesi verdi erken çıkıyor galiba daha fazla erteleyemem oluyorum meraktan o heyecanla gider çıktıktan sonra serilir kalırım yerime

Ay premayi sende mi takip ediyorsun herkes tuvalet videosuyla tanımış kadını bekar arkadaşlarım bile izlemiş cok tatli geliyor daha çoğu videosunu izleyemedim ama takibe aldım kafamin iyi olduğu zaman detaylı izlemek istiyorum

Bende diyorum serum takilsa acaba daha mi iyi olurum, yarın randevum var sorucam bakalım doktoruma
Serumun içine zofer veriyorlar o seni gerçekten 2 gün idare ediyor ben hapını yarım alıyorum zoferin bazen gün aşırı bazen coksa her gün şu ara çok kötü olduğum için genelde sabah içmesem aksama mecbur içiyorum ama artık oda 4 5 saat sonra etkisini yitiriyor bence kusmasam bile boş boş oguruyorum veya bulantı az arka fonda

Bende sizin geçer diye düşünüyordum ocak grubuna sorsak bari bugün 16 ya girdik aslında yani 15 artilardayim yeter artık modundayim bakalım hafta sonuna azalacak mi biraz hic kalkamadım bugün bomboş bir gün geçirdim kalktıkca midem ağzıma geliyor sanki

Bende sana diyecektim hic sesin çıkmıyor diye canim nasıl olduğunu soracaktım bugün kendimle uğraşmaktan akşamı ettim yine

Ben eve sogan sokmuyorum desem evdekileri de kötü olunca attim dayanamıyorum ben gittiğimde önceden dikkat etmiyorlardi annemle kayinvalidem yazik halime acıdılar herhalde bana özel sogansiz yemek yapıyorlar ikidir ama tahammülüm yok gerçekten dayanamıyorum soğana markette hızlıca geçiyorum o bölümden kabuklu sogan ne kadar kokabilir sonuçta ama kötü oluyorum

Bu prema dediğiniz yeni doğmuş bebeği bezlemeyip tuvalete işeten kadın mı? Bende öyle bir video izlemiştim çok ilgimi çekmişti ama bir daha açıp bakmadım o mu acaba bahsettiğiniz kişi konuşmaları falan aksanı çok komik çok tatlıydı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…