2022 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    251
Kızlar siz de bu haftalarda baş dönmesi gibi şeyler hissediyor musunuz?
Benim arada bir içim kayıyor sanki.
Bir anda kafamın bir yeri karıncalanıyor bı tuhaf hissediyorum.
İmzamda da olabilir demiş.
Merak ettim yaşayan var mı?

Arkadaşlar grip icin önerebileceginiz bisey varmi?? 3 gundur kafami kaldiramyrm.. Efervesan tablet kullanmamda bi sakinca olurmu acaba?
Sana verecegim en iyi tavsiye bol limonlu az naneli nane limon yap bana cok iyi gelmisti hemen kesmisti canim ama limonu baya koymuştum

Valla bana kalsa hamile kalmadan önce günde iki defa supurge aciyordum bende ikinci çocuk bahanesiyle doğum hediyesi alacak birine aldıracagim ya esim ya kayinvalidem ya annemler piyango kime vurusaa en azından işime yarayan bisry olsun diyeceğim supurmeye bide silmeye vakit bulana kadar dönsün dursun o istiyorum cocukla supur aynı gün sil cok.zor

Liv hastanesine mi gidiyorsunuz acaba? benim doktorumun ismi de Bülent acaba aynı olabilir mi :)
Çok geçmiş olsun bu arada umarım hemen toparlarsınız

Canım aşılama olduğum gün adetimin 10. Günüydü işte tabii ki gidişata bakacağız
Söyle ki genelde ilişkiye adetin 10. Günü baslayin diyor doktor ben hamile kalmadan önce oyle demisti ama bende 8. Günde yumurtlama akıntısı oldu mesela 10 dan sonra bekliyorlar yumurtayi ki benim beklemedi bile ona yorarak anladim bende erken yumurtlama olduğunu eğer senin aşılamadan önceyse yumurtlaman çatlaması yani o sekilde olabilir belki

Mantıklı aslında.
Ben evden çıkmadan bitter hastanede de kruvasan yiyeyim çocuk boks yapsın güleyim azıcık
Cok komikti hali ellerini dayamış bi yere bisiklet sürer gibi ayaklarını cirpiyor zıplıyor ellerini cirpiyor resmen maraton koştu içeride yavrum

Senin nedense içimde erkek olacak.gibi bi his var sanki döner mi diye bile bekliyorum
Bende kimsenin hevesini kırmak istemiyorum ama gerçekten değişebilir bazılarının demi sonuçta tahmin degil mi daha 12. Haftalar

Karnımdaki zıpır meğerse kızmııııııışşşşş
Masallah hayirla sağlıkla gelsin prensesin cnm
Masallah cnm hayirla sağlıkla gelsin prensesin cnm kendi doktorun mu yönlendirdi perinatologa benim dr direk muayene oldugum gun verdim ikili test icin kani

Bende kimsenin hevesini kırmak istemiyorum ama gerçekten değişebilir bazılarının demi sonuçta tahmin degil mi daha 12. Haftalar
Ben kendimden bile bekliyorum açıkçası hala ortadayim hic bisey almadım haftaya cumartesi kontrolüm o zaman alacağım belli olacak kesinlesecek artık

Ben kendimden bile bekliyorum açıkçası hala ortadayim hic bisey almadım haftaya cumartesi kontrolüm o zaman alacağım belli olacak kesinlesecek artık
Peki detaylı ultrasonda bile değişen var nasıl oluyor o cnm, acaba kordonu pipi mi sanıyor bazı doktorlar 20 haftaya kadar

Peki detaylı ultrasonda bile değişen var nasıl oluyor o cnm, acaba kordonu pipi mi sanıyor bazı doktorlar 20 haftaya kadar
Benim arkadasima doguma kadar erkek dedi kiz doğum yapinca bir de ne görsün kiz cok şaşırmışlardı hep mavileri giydirdi kiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…