- 1 Temmuz 2015
- 776
- 1.118
- 113
- 38
Bana da öyle geldi , cinsiyetler yazıldıkça belli olacak bakalım. Senin neyin olacak canım hayırlısıylaSanki belli olan cinsiyetlerde kızlar fazla di mi annişler
Tamam canım araştırayım bende bulurum inşallahSendende Allah razi olsun canim. Dyson V11 ekstra+ di sanirim. Cok memnunum robot süpürgeyle kıyaslanamaz bile. 120 m2 evim var 20 dkyi bulmuyor süpürmek cok cok memnun özellikle eşimo turbo basligi inşaallah bulursun hayat kolaylaştırıyor.
Ben şimdiye kadar 2 defa yaptım. üstten temizlikle bu zamana kadar gelebildik eşim süpürürdü evi kanama vs atlatmıştım o yüzden. Ama şimdi biraz temizlik yapıcam yavaş yavaş başlıyorum. Risk yoksa bu haftadan sonra süpürge vs yapılabilir bence. Önemli olan bol su içip bir iş yaparken mutlaka dinlenerek yapmak. yoksa rahimde kasılmalar oluyorSupurge yapiyormusunuz hanimlar ? Aslinda benim sıkıntım yok ama ağırım baya.
Oglumda rahin agzina yerlesti die hicbiseye izin yoktu şükür bu sefer oyle olmamis ama oglumdaki psikolojidende çıkamadım.
Teşekkürler canım. Hepimizin hayırlı olur inşallah. Aslında bir kac haftaya öğreneceğiz ama merak ediyir insan işteHayırlısı olsun canım , diğer arkadaşlarda yorumlar ama vajinalse sağa yakın duruyor bu durumda erkek diyor Ramzi teorisihayırlı sağlıklı uzun ömürlü olsun önemli olan
Kesinlikle haklısın İnan ki 11-12-12 de söyleyen doktorları takdir ediyorum, kiminde kesincilik var illa 16 yı bulduruyorlar , kimi de Farklı cinsiyet olmayınca söylemiyor öyle bir durumda oluyor . Hayırlısıyla inşallah öğrenirim yazarımDoktorun cihazi iyiyse ve tecrübeliyse bence gorur. 16. Haftayi beklemeye artik bu çagda gerek yok ben öyle düşünüyorum. Umarım gösterir ufaklik
Surekli limon dilimli su iciyorum fayda etmedi. Bide zencefilli bal.. Bugun portakal aldirayim esime. Cok tesekkur ederim canimCanim doktoruna danismadan kullanma. Hangi kategoride sor arastir. 3 hafta once bende grip oldum ama az ihlamur balli su pekmez portakal suyu ile gecirmeye calistim.
Çok sağol canim yaaGelmiş geçmiş olsun Allah acil şifalar versin , öncelikle kesinlikle doktoruna danış yada aile hekimine . Doğal dediğimiz bazı şeylerde hamileliklerde tehlikeli olabiliyor . Arkadaşın dediği gibi ıhlamur bal pekmez limonlu ılık su , günde 2,5 3 Lt su içmeye çalış . Ayaklarının altına viks sür üşütmeni alsın . Yemeni içmeni sakın bırakma prtotein C vitamini destekli beslen .Birde bol istirahat et .güzel haberlerle dön canım
Çok Tatlı çok güzel heyecanlar bunlar ya insanız merak etmesek olmaz zatenTeşekkürler canım. Hepimizin hayırlı olur inşallah. Aslında bir kac haftaya öğreneceğiz ama merak ediyir insan işte
Amiin en önemlisi tabiki o.Benimki de sırtı dönük hareketsizdi uyuyor mu napıyordu artık baya salladı karnımı da anca döndüçevremde kime söylediysem erkek demişti teoriler erkek diyordu o kadar inandım ki erkek olduguna oglusum demeye başlamıştım. Meğerse kızmış çok ama çok sevindim. Sağlıklı olsunlar yeterki
Yumurtlama tarihin erkendir belki aşılamada sistem nasıl oluyor bilmiyorum ama ben erken yumurtlama oluyor hep önde gidiyor 3 4 gün son haftalara doğru normal tarihine döner cok değişir daha o kısımŞu an öyke canım adete bakarsam 4 haftalık ama kese 5
Ah süper doktorun tamam demişse ondan da al hemen başla içmeye toparlarsın inşallah ama güzel beslenSurekli limon dilimli su iciyorum fayda etmedi. Bide zencefilli bal.. Bugun portakal aldirayim esime. Cok tesekkur ederim canim
Çok sağol canim yaaNane limon filan icemedim, nanenin malum riski oldugundan. Çok dinlendikcede başim dahada ağriyor. İns gecer, dr a sordum az once bunu yazms
Benim ramzi erkek diodu kiz cıktıCin bana biraz sacma geliyor cnm ramzi mantıklı gibi, heyecanla bekliyoruz bizde, yeğenlerim cok meraklı ya her kontrolde sorup duruyolar
Kuzum ramziye göre senin bebek ne taraftaydı fotoda peki ?Benim ramzi erkek diodu kiz cıktıcin ve rus takvimi kiz diodu
Seninkinin nubu görünür canim atarsan anlayan arkadaşlar vardır mutlakaKızlar ultrasondan cinsiyet anlamak için ilk haftalar mı olması gerekiyor? Benim dün çekilen 12+5 ultasonundan da ramziye göre anlaşılır mı atsam size?
Evet doktor bana öyle dedi ama bitter yiyecekmişsinAmiin en önemlisi tabiki o.
Sağlıkla kucagimiza alalım inşallah
Ultrasona girmeden yarım saat önce falan çikolata yiyeceğim hareketlenir belki
Allah gönlünden geçeni hayırlısıyla nasip etsin sana canımAl benden de okadar bende hiç hissetmiyorum ne de rüyamda görüyorum aklım fikrim yeme içme benim sankikuzum benim iki kızım olduğu için yine kız var gibi hissediyorum içimde otomatiğe bağlamışım gibi. Tabi gönlümden Farklı olması geçiyor hayırlı ve sağlıklı ise Ama Allah ne uygun görmüşse hayırlı sağlıklı uzun ömürlü başım üstüne yerim onun her yerini ben Aşk onlar bende cuma gideceğim ikili taramasına ozaman belli olacak mi bakalım sen hangi gün gideceksin , başka arkadaşlardan da cuma günü gidecek olanlar var onlar da etiketleyecekler belli olunca , sende yaz belli olunca
Kızlar doktora gidecwk arkadaşlar ben geçen gittiğimde kruvasan yemiştim hazır çikolatalı olanlardan az bi çikolata vardi içinde yok denecek kadar ama kuduruyordu cocuk resmen ayakları elleri durmadı eğer çikolata midenizi bulandirirsa hem karninizida doyurur biraz aklınızda olsunBenimki de sırtı dönük hareketsizdi uyuyor mu napıyordu artık baya salladı karnımı da anca döndüçevremde kime söylediysem erkek demişti teoriler erkek diyordu o kadar inandım ki erkek olduguna oglusum demeye başlamıştım. Meğerse kızmış çok ama çok sevindim. Sağlıklı olsunlar yeterki
Oo en sevdiğimEvet doktor bana öyle dedi ama bitter yiyecekmişsindene bakalım
Ben yapmıyorum malesef çok kirlenince eşime söylüyorum o yapuyor bende agirligindan korkuyorumSupurge yapiyormusunuz hanimlar ? Aslinda benim sıkıntım yok ama ağırım baya.
Oglumda rahin agzina yerlesti die hicbiseye izin yoktu şükür bu sefer oyle olmamis ama oglumdaki psikolojidende çıkamadım.
Canım aşılama olduğum gün adetimin 10. Günüydü işte tabii ki gidişata bakacağızYumurtlama tarihin erkendir belki aşılamada sistem nasıl oluyor bilmiyorum ama ben erken yumurtlama oluyor hep önde gidiyor 3 4 gün son haftalara doğru normal tarihine döner cok değişir daha o kısım
Mantıklı aslında.Kızlar doktora gidecwk arkadaşlar ben geçen gittiğimde kruvasan yemiştim hazır çikolatalı olanlardan az bi çikolata vardi içinde yok denecek kadar ama kuduruyordu cocuk resmen ayakları elleri durmadı eğer çikolata midenizi bulandirirsa hem karninizida doyurur biraz aklınızda olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?