2022 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    251
Tamam canım araştırayım bende bulurum inşallah Ay ne güzel ya tüm ev 20 dk de hemde tertemiz oluyor . Haftasını bende eşimden destek alıyorum kızlardan falan ama haftaiçleri yok kursa götür yok derse götür yok akşam gezdirme derken zaman nasıl geçiyor anlayamıyorum .

Supurge yapiyormusunuz hanimlar ? Aslinda benim sıkıntım yok ama ağırım baya.
Oglumda rahin agzina yerlesti die hicbiseye izin yoktu şükür bu sefer oyle olmamis ama oglumdaki psikolojidende çıkamadım.
Ben şimdiye kadar 2 defa yaptım. üstten temizlikle bu zamana kadar gelebildik eşim süpürürdü evi kanama vs atlatmıştım o yüzden. Ama şimdi biraz temizlik yapıcam yavaş yavaş başlıyorum. Risk yoksa bu haftadan sonra süpürge vs yapılabilir bence. Önemli olan bol su içip bir iş yaparken mutlaka dinlenerek yapmak. yoksa rahimde kasılmalar oluyor

Hayırlısı olsun canım , diğer arkadaşlarda yorumlar ama vajinalse sağa yakın duruyor bu durumda erkek diyor Ramzi teorisi hayırlı sağlıklı uzun ömürlü olsun önemli olan
Teşekkürler canım. Hepimizin hayırlı olur inşallah. Aslında bir kac haftaya öğreneceğiz ama merak ediyir insan işte

Doktorun cihazi iyiyse ve tecrübeliyse bence gorur. 16. Haftayi beklemeye artik bu çagda gerek yok ben öyle düşünüyorum. Umarım gösterir ufaklik
Kesinlikle haklısın İnan ki 11-12-12 de söyleyen doktorları takdir ediyorum, kiminde kesincilik var illa 16 yı bulduruyorlar , kimi de Farklı cinsiyet olmayınca söylemiyor öyle bir durumda oluyor . Hayırlısıyla inşallah öğrenirim yazarım

Canim doktoruna danismadan kullanma. Hangi kategoride sor arastir. 3 hafta once bende grip oldum ama az ihlamur balli su pekmez portakal suyu ile gecirmeye calistim.
Surekli limon dilimli su iciyorum fayda etmedi. Bide zencefilli bal.. Bugun portakal aldirayim esime. Cok tesekkur ederim canim
Çok sağol canim yaaNane limon filan icemedim, nanenin malum riski oldugundan. Çok dinlendikcede başim dahada ağriyor. İns gecer, dr a sordum az once bunu yazms

Eklentiler

• Screenshot_20210803-182605.png
    432,2 KB · Görüntüleme: 50
Amiin en önemlisi tabiki o.
Sağlıkla kucagimiza alalım inşallah
Ultrasona girmeden yarım saat önce falan çikolata yiyeceğim hareketlenir belki

Şu an öyke canım adete bakarsam 4 haftalık ama kese 5
Yumurtlama tarihin erkendir belki aşılamada sistem nasıl oluyor bilmiyorum ama ben erken yumurtlama oluyor hep önde gidiyor 3 4 gün son haftalara doğru normal tarihine döner cok değişir daha o kısım

Ah süper doktorun tamam demişse ondan da al hemen başla içmeye toparlarsın inşallah ama güzel beslen

Kızlar ultrasondan cinsiyet anlamak için ilk haftalar mı olması gerekiyor? Benim dün çekilen 12+5 ultasonundan da ramziye göre anlaşılır mı atsam size?
Seninkinin nubu görünür canim atarsan anlayan arkadaşlar vardır mutlaka

Allah gönlünden geçeni hayırlısıyla nasip etsin sana canım, cumartesi gideceğim ben de malum çalışan gebe olunca hafta sonu gidebiliyorum

Kızlar doktora gidecwk arkadaşlar ben geçen gittiğimde kruvasan yemiştim hazır çikolatalı olanlardan az bi çikolata vardi içinde yok denecek kadar ama kuduruyordu cocuk resmen ayakları elleri durmadı eğer çikolata midenizi bulandirirsa hem karninizida doyurur biraz aklınızda olsun

Supurge yapiyormusunuz hanimlar ? Aslinda benim sıkıntım yok ama ağırım baya.
Oglumda rahin agzina yerlesti die hicbiseye izin yoktu şükür bu sefer oyle olmamis ama oglumdaki psikolojidende çıkamadım.
Ben yapmıyorum malesef çok kirlenince eşime söylüyorum o yapuyor bende agirligindan korkuyorum

Yumurtlama tarihin erkendir belki aşılamada sistem nasıl oluyor bilmiyorum ama ben erken yumurtlama oluyor hep önde gidiyor 3 4 gün son haftalara doğru normal tarihine döner cok değişir daha o kısım
Canım aşılama olduğum gün adetimin 10. Günüydü işte tabii ki gidişata bakacağız

Mantıklı aslında.
Ben evden çıkmadan bitter hastanede de kruvasan yiyeyim çocuk boks yapsın güleyim azıcık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…