2022 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    251
Canim ben de henüz 4+4 teyit.resmen bendeki belirtileri yazmissin bire bir aynı. Sag kasigim hapsurunva batma hissi var ara ara sag kasigima sanci giriyor saglikli ilerliyor demi gebeliğin canim içimi rahatlat ne olursun

Canım orgazm derken yüzeyselden bahsediyorsan olabilir onu yapma ama eşinle birleşmende ne gibi sorun olur bilmiyorum idrar yolu ya da vajinal enfeksiyon varsa ağrı olur ilişkiden sonra hamile değilken de olabiliyor çünkü

Eşler dışında anlayan yok malesef, annem geliyor bize Allah razı olsun yemek getiriyor yapıyor ama bazen naz yapiyosun diyo, ah sorma cnm 4 ay önce kayınpederimi kaybettik, yeni hamile olduğumu öğrendiğimde geldi kalmaya kaynanam, bi günde deli etti beni, resmen hizmet bekledi, o zamanlar bulantim başlamamışti ama kaybım olduğu için dikkat ediyodum, dedim eşime hic uğraşamam annene hizmet etmekte, disardan söyledik yemek, sonra anladı da yardım etmeye başladı sofra falan topladı, ben yapmayınca oğluna kiyamadi sanırım

Canim ben de henüz 4+4 teyit.resmen bendeki belirtileri yazmissin bire bir aynı. Sag kasigim hapsurunva batma hissi var ara ara sag kasigima sanci giriyor saglikli ilerliyor demi gebeliğin canim içimi rahatlat ne olursun
Haftanız daha çok küçük kalp atışı için böyle şeyleri arastirdikca kötüsü çıkar karşınıza en iyisine odaklanın bebeğiniz ve sizin için stres yapmayın

5+6 da duydum canım. İlk gebeliğimde bu haftalarda duymuştum. Sağlıkla kavuşun inşallah

Ay sorma benim annemde aynı.sey cok streslisin stresini azalt dedi bende böyleyim sen öyle dedikçe daha da azalmıyor senin yanında diken üzerinde oluyorum dayanamiyorsan bana görüşmeyelim dedim buna alınmış beni zıvanadan çıkarıp söylediklerime alınıyorlar sonrada bozuk atıyor bana gerçekten hiç halim yok kimseyle uğraşmaya yük oluyor bana böyle şeyler zaten bisuru sıkıntım vardi yeni rahatlıyorum

Ben de prilamı yatmadan 1 tane alıyordum şuandan itibaren bırakıyorum çünkü duyduklarım canımı sıkıyor ve ben 6. Haftadan beri kullanıyorum 5. Haftada başladı bulantım 1.5 aydır kullanıyorum ve canım çok sıkıldı bilmiyorum zararlı ise dr yazmaz.. ama sinek küçük mide bulandırıyor en ufak birşey etkiliyor zaten hassasız. Biz de sıfır yapay sentetik ilaç vs kullanmadan gebeliği bitirmek isterdik ama olmuyor bulantı dayanılmaz olunca ona sarıldım. Hatta 6 ve 8. Haftalar arası günde 3 adet alıyordum artık açlıktan bulantıdan yerlerde sürünüyordum. Bugünüme çok şükür

Anladığım kadarıyla sizinkisi saglikli ilerliyor değil mi
Cok şükür sağlıklı bebeğim ama riski devam ediyor yinede size tavsiyem ilk gebeliğiniz galiba böyle şeyleri okumayın forumda herkes sıkıntısını yazar bizde öyle iyiyi görmüyor gözümüz böyle zamanda ve herkesin sıkıntısı bizde de olacak gibi geliyor ama annelik böyle her dönemin her bebeğin hikayesi kendine özel illaki hastalık olacak sıkıntı olacak Bundan etkilenmemeye çalış inşallah seninde sağlıklı ilerler kavuşursun bebeğine kendini hamile gibi hisset bence hiç hislerinin önüne endişeyi koyma yani

bende 7. haftamdan beri kullanıyorum bazen günde 3 taen hatta. daha yeni yeni tek e düşürdüm olmasaydı ayakta duracak halde değildim. benim kayıplarım var dr um bunu göz önüne alarak ilaç verdiğini düşünüyorum. bence kafanızı yormayın. ilaçlar için farklı makaleler yayınlanıyor kimi dr iyi diyor kimi dr kötü mesela bazı dr lar bana kan sulandırıcı senin kullanmana gerek yok derken kendi dr um riske atmayalım diyor

Canim doktoruna sor bence kendi doktorunun fikrini al kullanamamak en iyisi ama bu şekilde en azında n suyumu içebiliyorum yoksa yine serum almak zorunda kalacaktim sen eğer duzeldiysen sen daha iyi bilirisn durumunu ama bende gram değişiklik yok aynı bulantı devam ediyor

Bence kendi doktoruna da sor canım bende soracağım gidince çok fazla kullanan gördüm ne doktoruydu sana böyle diyen canim
7 sinde kontrolüm var gidince soracağım
.İş yeri hekimi söyledi uzmanlık alanını sormadım.
Ama tavrı canımı çok sıktı.Suçlu hissettirdi resmen beni..

Eskiler ağzını yüzünü kapatıp yemek yaparlar mis benimki de böyle diyor, he deyip geçiyorum napçak sin cnm idare ediyoruz,benimki o kadar değil yine cok şükür ama onlar da bizim cok kendimizi birakmamamiz için öyle yapiyolar diye iyi düşünmeye çalışıyorum

Bana değil canım elaezgi diye bi arkadaşa söylemiş doktor, bende senin gibi biliyorum o öyle deyince korktum valla kendi doktorum icebilirsin dedi

Bana değil canım elaezgi diye bi arkadaşa söylemiş doktor, bende senin gibi biliyorum o öyle deyince korktum valla kendi doktorum icebilirsin dedi
Karışmış alıntı cnm k bakma, yok ya kadın doğum doktorları cok rahatlıkla veriyor zaten benim içim rahat açıkçası

4 yasinda cnm bunlarin hepsini benle yapmak ister legi oynuyoruz bizde bol bol . Neyseki yarij okula baslicak

Yag denemeyin malesef ph bozuyor o bölgenin bide enfeksiyona açığız zaten şu an enfeksiyon oluşturabilir
Bebek yağı bozuyormuş ama zeytinyağının bir zararı yok diye biliyorum. O kayganlaştırıcılar daha kimyasal maalesef

Canım artık serbest derken kanamı alanın mı vardı. Bebeğim öğrendiğimden beri ilişkiden kaçınmadık çünkü bir problem yoksa ilişkide sakınca olmuyor. Ağrım falan olmadı hiç.
Tüp bebek ile hamile kaldım, kanama alanım yoktu ama ilk 8 hafta hep kanamam vardı. Kanama olmayanlar da bile ilk 3 ay olmasın deniyor. Artık biz de bu haftadan sonra deneyelim diyoruz :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…