• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2022 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    251
Kızlar pelvik kemikleri ağrıyan var mı? Birde az ayakta duraym sırtıma ağrı giriyo nefesimi kesiyo sanki sırtıma bişey yatıyo. Yarın kontrolüm var dr a dicem de sizlerden yaşayan var mı?
Alt karnim ozelliklede sol tarafta cok agrim vardi benimde . Suyu arttirdim 1.5 l iciyodum 2.5 yaptim bide icine 1-2 damla limon siktim biraz hafifledi bugun daha iyim. Randevum perşembe günü o gune kadar her gun 2.5 litre su iccem bakalim gececekmi tamamen

Serklajdan 3 gun ince bendede vardi. Migren cok fena. İlac da izemedigim icin 3 gun cektim anca gecti ama cok zordu. Masaj yap iyi gelir biraz belki cnm.
Ne yaptıysam fayda etmiyor canım sadece sabah uyandığımda başım ağrımıyor yarim saat sonra basliyor ve gitmiyor hergun böyle 🤦‍♀️

Dr una danisip onerebilecegi ilac varmi sor en son care. Cunku bas agrsi cok zor biliyorum. Mide bulantisina da nedeb oluyo
Hiçbişi yapmiyorlar nörolojiye de gittim ben migren dedi benimde sana yazabilecegim parol dedi ama hergun de parol icmek istemiyorum cok ictim çünkü

Ben şimdiden 64 kiloyum 🙈😂 62 kiloydum mayısta tam diyetisyene başlıyordum tahlillerimi yaptırdım 55 e kadar zayıflıyım dedim hamile olduğumu öğrendim kadında şoka girdi hocam beni çabucak zayıflat diye gitmiştim başta yanına çünkü 😂
Ben de ramazana girmeden önce 62,5 kg idim. Ramazanda 1 kg aldım, hamile kaldığım ay da 1 kg aldım 😃 şimdi 66 kg’yum , son 1 aydır da aynı, 66’da sabitlendim şu an 😁☺️ Güya ben de 55-56 kg ile hamile kalayım diyordum ☺️😛

Merhaba hanımlar biz de bugün 9 haftalık olduk pek bişey yiyip içemiyorum 2 kilo vermişim sizler neler yiyip içiyorsunuz?
Ben 60 la hamile kalmistim 12. Haftada 59 dum. Hic yememi falan da kesmedim. Sadece miee bulanti hissi var yememe engel olmadı herseyi yedim.

Hiçbişi yapmiyorlar nörolojiye de gittim ben migren dedi benimde sana yazabilecegim parol dedi ama hergun de parol icmek istemiyorum cok ictim çünkü
Geçmiş olsun canım benim. Başını sıkı sıkı bağlasan alnını şakaklarını sıksa iyice. Bi de karanlık iyi gelir derler, perdelerini çekip öyle otur gündüz, akşam da ışıkları açma. Belki faydası olur, Allah şifa versin inşallah

Kızlarrr 13+4 üz şuan.
Cinsel ilişki yaşayan oldu mu? Ağrısı olan oldu mu?
Doktorumuz serbest artık dedi. Meraktayım açıkçası🙏🏻
Bizim bastan beri serbest ama benim halsizliklerim mide bulantilarimdan dolayi hic denemedik. Cevabi bende bekleyeyim bir kosede.

Kizlar ikinciye hamileler.
Cocuklarinizla napiyorsunuz sicaklar, mide bulantilari derken gunde 2 3 saat tv izler oldu benim oğlan ben uyuyorum o izlerken.
Kreşe yazdirdim yarin baslicaz insallah kreşe alışır.

Alt karnim ozelliklede sol tarafta cok agrim vardi benimde . Suyu arttirdim 1.5 l iciyodum 2.5 yaptim bide icine 1-2 damla limon siktim biraz hafifledi bugun daha iyim. Randevum perşembe günü o gune kadar her gun 2.5 litre su iccem bakalim gececekmi tamamen
Ben hiç içemiyorum midemi bulandırıyor 😔 karpuz falan yiyorm biraz vucuda su girsin diye zorla 1 litre içebiliyorum. Bende şimdi dr a gidiyorm bakalım ne diyecek

Merhaba kızlar prilam içiyorum 8.haftadan beri geceleri 2 adet ilacım bitmişti iş yeri hekimine yazdırayım dedim.Çok zararlı içeriğini biliyor musun dedi plasenta ile bebek arasında ki kan akışını engelliyor.Asla önermem dedi.Ben hatta vitamin bile önermem dedi.Sağlıklı beslen falan hiçbir şey yiyemiyorum ki dedim.Zorla kendini içinde can var ..Bende biliyorum da yiyemiyorum dedim..Ben bu kadar söylerim sen bilirsin dedi.içime kurt düşürdü yaa...

Kizlar selam bir sorum var. Beta hcg iki günde bir takip ettim. Iki günde bir, onceki sonucun hep tam 3 kati olarak gordum. Yani 66 idi 29 temmuzda 31 inde 198 oldu 2 si yani bugunki sonucum 469,07. 3 katına çıkmamış. Duzenli artıştan kasıt nedir. Bendeki duzenli değil mi simdi 500 uzeri bekliyordum kafam allak bullak oldu

Kızlarrr 13+4 üz şuan.
Cinsel ilişki yaşayan oldu mu? Ağrısı olan oldu mu?
Doktorumuz serbest artık dedi. Meraktayım açıkçası🙏🏻
Bende 12. Oldum bugun hayırlısıyla lekelenmemden dolayı yasaktı ama kanama alanım yoktu. Ogrendimden beri gebeliğimi hic iliski yaşamadım bu hafta doktora soracağım artik.

Selam arkadaşlar benim geçen hafta az kahverengi akıntım olmuştu dün daha fazla geldi progestan kullanıyorum proluton iğne yaptılar birde ama bugün gelmeye tekrar devam ediyor böyle birşey yaşayan oldu mu

Back