2022 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    251
Ne güzel bu arada 3 kız kardeşsiniz benim abim var sadece, 2 kardeşiz bir de ablam olsun isterdim…
Yok kuzum ne üç kız kardeşi biraz şok yaşayabilirsin ama biz 7 kız bir erkek 8 kardeşizen büyüğümüz ağabeyim ama iyiki tüm kardeşlerim ablalarim ve canımın içi ağabeyim varlar çok seviyorum onlari hepimiz evliyiz ve ben bir ablamla eltiyim keşke olsaymis seninde hayatı acıyı sevinci herşeyi birlikte paylaşıyorsunuz en büyük sırdaşlarin onlar oluyor ama olsun eminim sende abinle çok iyi anlasiyorsundur

Ya inanmıyorum annene masallah valla cok guzel kalabalık aile ama hamilelik doguuum cok zoorr bende evlendikten sonra anladım kiz kardeşin ne demek olduğunu iyiki var Allah ayırmasın bizi gerçekten geçen sene yurt dışına gitti bi kac ay oğlumla ikimiz saatlerce görüntülü de kaldık resmen hem ona hem bana arkadaş

Şaka yapıyorsuuuuuuuun ne şen şakrak bir ortamda büyümüşsün , 10 kişilik bir aile, vay bee annen için zor olmuştur ama benim abimle yaş farkım çok az . 1,5 yaş büyük benden, iyi anlaşırız, bana düşkündür ama bir kız kardeş ya da abla ilişkisi eminim daha farklıdır şanslısın gerçekten…bir kız kardeşinle elti olmak da değişik olmuş

Amin canım amin inşallah, ya sorma bende anneme diyorum nasıl yaptınız helal olsun diye ama benim canım annemde çok çekmiş hamilelikleri hep bulantı kusma sonra beni ve bir ablamı 7 aylık doğurmuş falan filan ama bak hepimiz büyüdük evlendik zaman su gibi akıyor hatta bi ablamın kizi evlendi ve şuan bir buçuk aylık hamile büyük teyze oluyorum çok güzel bir duygu seninde bir kız kardeşin mi var başka kardeşin yokmu canim

Aynen öyle ama ablamla elti olmak güzel ya aynı apartmandayiz bide hep birbirimize destek oluruz sağolsun bu bulantili günlerimde elini üstümden hiç çekmedi annem için muhakkak zor olmuştur ama şimdiki çocuklar ile eskiler bir degilki canım biz o kadar kardeştik kolay kolay kavga etmezdik bile simdikiler öylemi coooook yaramazlarbenim iki afacan şimdiden ömrümü yedİ kurban olurum ama ben onları verene yaaa olsun iyi olsunlarda büyüdükçe duzelirler daha uslu olurlar

Erkek kardeşim var bitanede o daha yeni çıkıyor ortaya ergenimizdi yeni yeni oğlumla oyunlar oynuyor gezdiriyor onu hayranız dayıya odasına müze gezer gibi girip her şeyi isterken izin istiyoruz falan bayılıyorum böyle çocuğumla ilişkilerini görünce bak sende diyorsun teyze oluyorum diye ay çok güzel böyle şeylerya

Coookkk canım çok güzel ama yeğenimin bebeginin olmasıda biraz garip geliyor yaşlandığımı hissediyorum Allah küçük ergen dayiya güç kuvvet versin o zaman ne güzel çok şanslısın sende benim abim en büyüğümüz olduğu için çok bı yakinligimiz olamadı hep kız kardeslerimden biride erkek olsaydı nasıl ordu acaba diye düşünüyorum

Oda ayrı bisey ama senin üzerinde gölgesi yetiyordu abinin cok isterdim bi abim olmasını bende. Esim abisiyle cok guzel anlaşır sabah akşam konuşurlar sürekli o kadar uc karakter ki ikisi görsen arkadaş olamazlar dersin bi şekilde birbirlerini çok sevip dinliyorlar

Yetmezmi abim bı tanedir iyiki var bizi çok sever korur kollar bizde onu çok severiz kiymetlimizdir bizim, masallah canım inşallah hep öyle anlaşırlar rabbim ayırmasın

annene zor olsa da şimdi size cok guzeldir bu kadar kardeş olmak. şimdiki çocuklara bakma şimdikiler folik asit çocugu

Kızlar pelvik kemikleri ağrıyan var mı? Birde az ayakta duraym sırtıma ağrı giriyo nefesimi kesiyo sanki sırtıma bişey yatıyo. Yarın kontrolüm var dr a dicem de sizlerden yaşayan var mı?

Ya bu çok ilginç işte ayrıntılı ultrasona girmemişler miydi orda kesin ve net olarak çıkması gerekiyor aslında. Çok çok ilginç yani bence o doktorlarla alakalı bazı doktorlar gerçekten cinsiyet okuyamıyor ama kimisi de var ki daha 10. Haftada kemik yapısından yada genital nub olayından pat diye biliyorlar. Ablam benim doktora gitmişti daha 10. Haftada kız demişti 5. Ayda başka doktora gitti hemde Prof dü doktor erkek dedi onun şokunu yaşarken 7. Ayda tekrar kız dediler yani düşün adamın 10 haftalıkken bildiğini Prof 5. Aydan 7. Aya kadar yanlış söyledi

Kızlar pelvik kemikleri ağrıyan var mı? Birde az ayakta duraym sırtıma ağrı giriyo nefesimi kesiyo sanki sırtıma bişey yatıyo. Yarın kontrolüm var dr a dicem de sizlerden yaşayan var mı?
Benimde ağrıyor yarın bende gideceğim kontrolüm var güzel haberler alırız inşallah

Aaaaa bu gerçekten şaşırtıcı koskoca prof da bilememişseama bazen bebeklerin parmaklarını yada kordonunu bacak arasında görüp pipi sanan doktorlar varmis oda öyle sanmıştır belki, yok kuzum girmemişler ayrıntıya girselermis zaten öyle bı saçmalık yaşanmazdı

22 haftalik bi kaybim var. Onlem amacli yapildi. Rahim agzi kısalığı yok ama hunilesme varmis. Oda ilerde kisaliga neden oluyomus. Simdi onun onune geçmeye calistik. İnsallah bu sefer kucagima almak nasip olur
Bende 16 haftayim hunilesme yok rahim agzi 3.1cm serklaj istedim doktor serklaj erken doğuma yol acabilir deyp yapmadı benm arastrmalarim iyi ellerde steril yapilnca hcbrsey olmuyor siz naslsnz serklakdan sonra hangi doktor yaptı acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…