Amin Amin Amin Allah razı olsunCok guzel sonuclar almaniz dilegiyle
Aahh superrBende araştırıp doktora sordum nifty test için ne düşünüyorsunuz diye direk önerdi zaten ikili test yaptırmayacaktım hayırlı sonuçlar gelsin İNŞALLAH
Uzamaz sanmiyorum. Beklemek biraz yipratici ama Rabbim yardimci oluyor. Bende persembe verdim kani hayirlisi bakalim.Daha uzarmı acaba diye endişe ediyorum bende:) Bende genoks firmasıyla anlaştım İNŞALLAH pişman olmam.
Sizin cinsiyeti belli miydiBen listeye ekletmiyorum o yüzden hala beklemedeyim nolur nolmaz diye
Kız dedi doktorum 12. HaftadaSizin cinsiyeti belli miydi
Ay ben bide ilk cocuk heyecani ile kiyafet ayakkabi filan almistim :) gunluk tutuyordum oraya canim kizim filan yazmistim :)Ben listeye ekletmiyorum o yüzden hala beklemedeyim nolur nolmaz diye
Ya benim dönmedi ilkinde ama yeni yakın arkadaşım doğum yaptı 8. Aya kadar kız dediler her şeyi hazırladı doğuma 3 hafta kala erkek dediler hala onun şokundan dolayı korkuyorum galiba çok etkilendimAy ben bide ilk cocuk heyecani ile kiyafet ayakkabi filan almistim :) gunluk tutuyordum oraya canim kizim filan yazmistim :)
Yok artıkYa benim dönmedi ilkinde ama yeni yakın arkadaşım doğum yaptı 8. Aya kadar kız dediler her şeyi hazırladı doğuma 3 hafta kala erkek dediler hala onun şokundan dolayı korkuyorum galiba çok etkilendim
Kuzey adını ben de çok seviyorum ama soyadımızla birleşince komik oluyor. Karadeniz soyadımız. Önce eşim sıcak bakıyordu sonra okulda dalga geçerler dedi falanBen Barlas, Arel, Alaz, Kuzey, ve Batın isimlerini de seviyorum
Ablam da bade güzel dedi bilemedim eşim ne der bazı isimlere değişik yorumları olabiliyor askerde oldugu icinde soramiyorumBerru
Eda
Ferda
Huma
Elif
Elif gulru
Ela
Ahsen
Ecmel
Deniz
Dilara
Efnan
Gülin
Gulfem
İpek
İrem
Mehlika
Ben eski isim seviyorum şimdilik bunlar var ama hiç birine tam isinamadim birde iki isim koyacağım muhtemelen
Lara güzel bence…Ablam da bade güzel dedi bilemedim eşim ne der bazı isimlere değişik yorumları olabiliyor askerde oldugu icinde soramiyorumnaz ismide kulağıma hoş geldi yada lara ama bilemedim ben
Aynı anda yazmışız nerdeyse bu kadar olurKizlar bende ciktim doktordan 11+5 günlük bir tahminde bulunduama daha küçük yanılma olabilir dedi 16.haftada kesin olur dedi cinsiyet için
Almira yi ilk defa duydumLara güzel bence…Almila’dan ziyade Almira daha güzel bir de
Cnm guzel gecti şükür ikili test icin kan verdim 10 gun sonra cikar dedi.cinsiyette tahminde bulundu cnm insllah sağlıkla kucağımiza aliriz bebislerimizi
Amin kuzum benimAynı anda yazmışız nerdeyse bu kadar olurHayırlısı olsun canım , gönlündeki olsun
Kaçıncı haftada belli oldu hayırlı olsunn@Kazen bizimde cinsiyetimiz belli oldu Erkek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?