2022 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    251
Ben Barlas, Arel, Alaz, Kuzey, ve Batın isimlerini de seviyorum

ahhaah canım sorma ya benim eşimde ayazın önüne mehmet koyarız diyor kayınpederimin ismi asla ama asla istemiyorum isim konusunda soğuk savaşlar çıkacak evde bizimki hemen belli etmedi cinsiyeti Allahtan 1 ay daha rahatım

kızlarr benim kızımın adı BEREN ECE ikincime ne isim koyarım onu düşünüyorum fikirlere acığım benim aklımdan berru berra berfu ahsen bunlar geçiyor kararsızım ama ahsen den kalbim daha çok kayıyor sanki

Amin Amin Amin. 10 iş günü dediler banada. Ama heralde tahminim 1 haftada çıkar diye düşünüyorum. Ah ah önceden bilseydim bu testi hiç ikili testle uğraşmazdım.
Bende araştırıp doktora sordum nifty test için ne düşünüyorsunuz diye direk önerdi zaten ikili test yaptırmayacaktım hayırlı sonuçlar gelsin İNŞALLAH

Ben de pazartesi yaptıracağım inşallah Allahım temiz gelir inşallah hiç sorunsuz tertemiz. 10 güne çıkar dediler ama genelde 1 haftada çıkıyormuş
Daha uzarmı acaba diye endişe ediyorum bende:) Bende genoks firmasıyla anlaştım İNŞALLAH pişman olmam.

Erkek olsaydi kesin dağhan koyacaktik onda nettik ama kız çıktı almila düşünüyordum ama emin değildim bende kız ismi araştırıyorum önerilere açığım

Bizde eşimle asla ortak bir isim bulamadık ben eski isimlerden hoşlanıyorum Mustafa koymak isterim bana kalsa ama şimdilik fikir olarak
•Yiğit
•Aybars
•Görkem
•Mete
Gibi isimler aklımızda bakalım hayırlısı

Ay yazdığınız bütün isimler listeme ekledim cok guzel berru cok hoşuma gidiyor hepside uyuyor ablasına b ile başlayanlardan koyup yanına Ahsen ekleyebilirsiniz uyan birine

Erkek olsaydi kesin dağhan koyacaktik onda nettik ama kız çıktı almila düşünüyordum ama emin değildim bende kız ismi araştırıyorum önerilere açığım
Berru
Eda
Ferda
Huma
Elif
Elif gulru
Ela
Ahsen
Ecmel
Deniz
Dilara
Efnan
Gülin
Gulfem
İpek
İrem
Mehlika
Ben eski isim seviyorum şimdilik bunlar var ama hiç birine tam isinamadim birde iki isim koyacağım muhtemelen

Ay yazdığınız bütün isimler listeme ekledim cok guzel berru cok hoşuma gidiyor hepside uyuyor ablasına b ile başlayanlardan koyup yanına Ahsen ekleyebilirsiniz uyan birine
Kızlar için alternatif daha çok sanki :) kız isimlerinde ; bade , inci ,meva , Vera güzel geliyor kulağa

Bir de Elif ismi çok hoşuma gidiyor bunlarin yanına Elif ekleyebilirim mesela onu gulruya cok uydurdum ondan oraya yazmıştım Elif ela bunlar yakın olduklarım

Kizlar bakalim cinsiyet değişikliği olan olucak mi benim oğluma 13 haftada kesin kiz dedi doktor 16 da erkek dedi :) cok erkeb ogrenildi grupta mutlaka bir kac kiside yanilma olucak gibi. Bu arada kiz ismi olarak Dila ismi cok hosuma gidiyir.

Kızlar için alternatif daha çok sanki :) kız isimlerinde ; bade , inci ,meva , Vera güzel geliyor kulağa
Evet çok güzel hepsi bade de cok hoşuma gidiyor ve gördüğüm bütün badeler cok guzel oluyor

Ben listeye ekletmiyorum o yüzden hala beklemedeyim nolur nolmaz diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…