- 19 Haziran 2013
- 4.799
- 8.767
- 358
4000 küsür verdik ama tam miktarı bilmiyorum eşim anlaştığı için. Sorup söylerim.Çok geçmiş olsun.
Bende de aynı sorun oldu, idrarda yanma ve enfeksiyon.
Bulantı ilaçlarını içtiğim suyu bile kustugum için azıcık su bile içemiyorum. Kendi ayağımla gidip bana serum verin böbreklerime yazık olcak hiç sıvı alamıyorum dedim. Verdi sağolsun ,4tane. Dün iki hafta aradan sonra dolu dolu çiş yapabildim. Siz de son çare olarak bunu denemelisiniz, idrar yolu enfeksiyonu bebek için riskli bir durum diye biliyorum.
Merhabalar benim de yaşım 34, muhtemelen yaş sebebiyle bende de biraz risk çıkacaktır. Fetal DNA testi için ne kadar ücret ödediniz acaba? Doktorum 3500 dedi.
Ben sürekli yatiyorum valla baska çaresi olsa keskeKızlar günün altın sorusu geliyor sanırım
Halsızlıkle nasıl baş ediyorsunuz????
Bu kitabı tavsiye ederim, kızım 4,5 yaşında ve bu kitabı çok sever, kardeş ilişkisini çok iyi anlatıyorben bir şirketten fiyat aldım. Bir test için 3000, kapsamlısı için 3300fiyat verdiler
Prensesin hayırlı olsun annesisagol cnm aminnn siz öğrendiniz mi peki
Doktorumun artik bu hafta multivitamin vermesini bekliyorum. Sadece isyerinde calisabiliyorum eve gelince yataktan kalkamiyorum elim kolum kalkmiyor.Kızlar günün altın sorusu geliyor sanırım
Gözün aydın canım. Rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inşallah.merhaba kızlllarrr bende dün kontrole gittim 11+3 düm genital nub teorisine göre doktor demden erkek mi diye söyledim güldüşimdilik aramızda kalsın dedi 15 gün sonra ense kontrolü için çağırdı
Çok geçmiş olsun canım. Ne iyi gelir hiç bir fikrim yok ama sıcak uygulama zararlı olur gibi geliyor bana.Arkadaşlar merhaba. Belim tutuldugitmediğim doktor kalmadı sadece parol içebilirsin diyorlar. ay parol içeceğime 'ALlah'ım geçsin diye dua ederim aynı şey. ağrı dan fazlası tutulmuş yatakta dönemiyorum. oturup kalkmak araba kullanmak işkence. soru şu sizce sıcak press mi yoksa soğuk mu iyi gelir. imdaaaat
Allah yardımcın olsun canım. Rabbim hepimizi halden anlayan,hayırlı insanlarla karşılaştırsın inşallah.Merhaba arkadaşlar, kadın olmak ve özel sektörde çalışmak çok zor ..
Çalıştığım yerden çok dertliiyim..
Hepinizin malumu bu aralar mide bulantısı tavan , bu ay bir kere oda sabaha kadar uyuyamadığım için işe gelmedim. Dün insan kaynakları sorumlusu CADI geldi yanıma nasılsın falan, iyim bulantı hariç sıkıntım yok dedim.Seni ücretsiz izne çıkaralım dedi.Bende gerek yok dedim zaten paraya ihtiyacım olacak falan senin iyiliğin için hayatım evinde geçir bu süreci demezmi..Dünden beri deliriyorum.
Resmen hamileyim diye işi bırakıp gitmemi istiyorlar.Ama direnebildiğim kadar direneceğim.
Bana demiyor senin rapor alma hakkın var git rapor al. Ama ücretsiz izin al demeyi biliyor.Stresten bebek etkilenecek diyede ödüm kopuyor.
Ay ne güzel iki duyguyuda tatmış olacaksınız. Maşallah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inşallah Mevlâm.Merhabaabir cinsiyet haberi de benden gelsin kızım olacakmış ,bir tane oğlum vardı
Gözünüz aydın.Maşallah sağlıcakla gelsin inşallah.Herkese cümleten hayırlı cumalar kızlarBugün kontrolüm ve ikili tarama testi için randevum vardı ve cinsiyetimiz de belli oldu hayırlısıyla benimde Oğlum oluyor Mübarek cuma günü herkese gönlündeki sağlıkla nasip olsun inşallah
Çok geçmiş olsun canım. İnşallah serum tedavisi çabuk etkisini gösterir. İnsan hayattan soğuyor resmen. Acil şifalar diliyorum.Hastaneye yatıdırlar beni.şiddetli kusma açlık susuzluktan ölüyodum ne olur dua edin düzeliyim.
Bebek çok şükür çok iyi ama ben ceset gibiyim :)
İnşallah temiz çıkar sonuçların. Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallahKızlar selam. Tahmini doğum tarihi bebeğimin 5 şubat. 12 hafta 6 günlük hamileyim. Fakat bebek 5 gün ilerde gidiyor. İkili test yaptırdım yaşım 33 2. çocuğum cinsiyetide erkek. Ense kalınlığı bütün ölçümleri ultrasonda normal çıktı. Fakat 1/366 risk çıktı ikili testte. Doktor aslında ultrason iyi fakat bu da kötü gelmedi dedi. Riskin az ama var dedi. Fetal dna yaptırdım bugün. Sonuçlarını bekliyorum. Ama ölüm gibi bu beklemek. Bu şekilde ikili testi 1/365 çıkıp fetal dna testi yaptırıp temiz gelen varmıdır? Rabbim sağlıkla bebeklerimizi kucağımıza almayı nasip etsin inşaAllah
Ah canım ya çok geçmiş olsun. Geçen hafta o kadar kötüydüm ki anlatamam,ağlıyordum artık. Prilamı günde 3 kere kullanmaya başladım biraz daha rahatım Elhamdülillah .Sanada acil şifalar diliyorum.Git gide kusmalarım yemek tiksinmelerim daha da artıyor.
Hani azalacaktı
Gözünüz aydın. Sağlıcakla gelsin inşallah prenses.Kızlar dün bizim de cinsiyetimiz belli olduDoktorum %100 Erkek dedi Kız sanıyorduk kendi çapımızda ama Hayırlı sağlıklı olsunlar da
O kusmalar beni mahvetti. İlaç kullanıyorum biraz daha rahatım. Geçmiş olsun sana da...Kızlar ben her sabah kusuyorum 3. Haftadan beri bu şekildeyim benim gibi olan varmı
Maşallah,Rabbim sağlıcakla kavuştursun inşallah.kızlar bizim cinsiyetimiz belli oldubir kızım daha olacak allahım kavuşturursa hayırlısıyla biz çok sevindik kızım kendine kızkardes istiyordu onun dediği oldu
Yat uyu formülü ileKızlar günün altın sorusu geliyor sanırım
Gözünüz aydın olsun. İnşallah herşey yolunda gider. Bende 35 yaşındayım bakalım benim testte de risk çıkacak mı?ben de bugün cinsiyeti öğrendim 12 hafta 5 günlük. kızmış:) ama ense kalınlığı 2.8 mm artmış dedi doktor . yaş 41 olduğundan riskli çıkar dedi kesin tanı için amniosentez dedi.Nifty de kesin belli etmiyor yüzde 90 belli oluyor dedi amniosentez kesin tanıymış
Ah inşaAllah inşaAllah. İnvitae yaptırsım. Perşembe verdim kanı. Sonuçları bekliyorum vakalımCanim icini ferah tut 2 akrabamın riskli cikmisti daha sonra fetal dna lari temiz cikti simdi bebisler büyüduler maşaallah. İyi yapmissin fetal dna vermekle hangi firmaya yaptirdin. Bende haftasonu gidecegim doktora bakalim.
Teşekkürler kız sanıyorduk ama erkek çıktıGözün aydın canım. Rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inşallah.
Çok geçmiş olsun canım. Ne iyi gelir hiç bir fikrim yok ama sıcak uygulama zararlı olur gibi geliyor bana.
Allah yardımcın olsun canım. Rabbim hepimizi halden anlayan,hayırlı insanlarla karşılaştırsın inşallah.
Ay ne güzel iki duyguyuda tatmış olacaksınız. Maşallah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inşallah Mevlâm.
Gözünüz aydın.Maşallah sağlıcakla gelsin inşallah.
Çok geçmiş olsun canım. İnşallah serum tedavisi çabuk etkisini gösterir. İnsan hayattan soğuyor resmen. Acil şifalar diliyorum.
İnşallah temiz çıkar sonuçların. Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah
Ah canım ya çok geçmiş olsun. Geçen hafta o kadar kötüydüm ki anlatamam,ağlıyordum artık. Prilamı günde 3 kere kullanmaya başladım biraz daha rahatım Elhamdülillah .Sanada acil şifalar diliyorum.
Gözünüz aydın. Sağlıcakla gelsin inşallah prenses.
O kusmalar beni mahvetti. İlaç kullanıyorum biraz daha rahatım. Geçmiş olsun sana da...
Maşallah,Rabbim sağlıcakla kavuştursun inşallah.
Yat uyu formülü ile
Gözünüz aydın olsun. İnşallah herşey yolunda gider. Bende 35 yaşındayım bakalım benim testte de risk çıkacak mı?
Ne güzel çok şanslısın. Beta hcg 10. haftada pik yaptığı için genelde o haftalarda artarBelli olmuyor canım benim 5 le 8. Haftalar arası çok fazlaydı 9. Haftamda azaldı7. Haftamda beni süründürdü resmen. Bünyeye göre değişiyor
Bugün itibariyle demir ilacı, d vitamini ve farklı vitaminlerin olduğu balık yağı hapı başladım . Bunlarin bana iyi geleceğini düşünmek istiyorum.Kızlar günün altın sorusu geliyor sanırım
Ben de çok halsizim özellikle sıcaklar beni mahfetti. 35 derece nem de çok yüksekNe güzel çok şanslısın. Beta hcg 10. haftada pik yaptığı için genelde o haftalarda artar
Bugün itibariyle demir ilacı, d vitamini ve farklı vitaminlerin olduğu balık yağı hapı başladım . Bunlarin bana iyi geleceğini düşünmek istiyorum.
Mesela şuanda çok halsizim,kahvaltı masası dağınık, ev dandini ama yatıyorum öyle. Elim kolum öyle halsiz ki...
Ben de 12+6da perinatologa gideceğim belki cvs yapacak duruma göre, ikili testte nipt de yaptırtmadı önce ben göreyim dedi. Son 1 yıl içinde genetik nedenli 2 kaybım var. Amniyosentezin riski daha düşük diye size öyle tavsiye etti sanırım.ben de bugün cinsiyeti öğrendim 12 hafta 5 günlük. kızmış:) ama ense kalınlığı 2.8 mm artmış dedi doktor . yaş 41 olduğundan riskli çıkar dedi kesin tanı için amniosentez dedi.Nifty de kesin belli etmiyor yüzde 90 belli oluyor dedi amniosentez kesin tanıymış
Ah canım ya çok geçmiş olsun. Geçen hafta o kadar kötüydüm ki anlatamam,ağlıyordum artık. Prilamı günde 3 kere kullanmaya başladım biraz daha rahatım Elhamdülillah .Sanada acil şifalar diliyorum.
Canım düğünün varsa bence o gün düğünden önce mutlaka gidip bi serum taktır bulantı ilacı ile birlikte yoksa perişan olabilirsin ben 9. Haftada bırak düğünü lavaboya zor gidiyordumYa bebeğe yan etki yapıcak hiç bişey kullanmak istemiyorum o değildi 9. Haftada olunca bebek düğünüm olcak nasıl oynucam bilmigom mide bulantısı çok kötü inş geçer
Ayy öyle sıcaklarda çok etkiliyor Allah yardımcımız olsunBen de çok halsizim özellikle sıcaklar beni mahfetti. 35 derece nem de çok yüksekpervaneyle dolaşıyorum resmen . Ateşler basıyor bir yandan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?