2022 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    251
4000 küsür verdik ama tam miktarı bilmiyorum eşim anlaştığı için. Sorup söylerim.

ben bir şirketten fiyat aldım. Bir test için 3000, kapsamlısı için 3300fiyat verdiler
Bu kitabı tavsiye ederim, kızım 4,5 yaşında ve bu kitabı çok sever, kardeş ilişkisini çok iyi anlatıyor

Eklentiler

• F6E74D3C-F3FD-4CA2-9B59-C6F1078CA7C6.jpeg
    181,4 KB · Görüntüleme: 20
ben de bugün cinsiyeti öğrendim 12 hafta 5 günlük. kızmış:) ama ense kalınlığı 2.8 mm artmış dedi doktor . yaş 41 olduğundan riskli çıkar dedi kesin tanı için amniosentez dedi.Nifty de kesin belli etmiyor yüzde 90 belli oluyor dedi amniosentez kesin tanıymış

merhaba kızlllarrr bende dün kontrole gittim 11+3 düm genital nub teorisine göre doktor demden erkek mi diye söyledim güldü şimdilik aramızda kalsın dedi 15 gün sonra ense kontrolü için çağırdı
Gözün aydın canım. Rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inşallah.
Çok geçmiş olsun canım. Ne iyi gelir hiç bir fikrim yok ama sıcak uygulama zararlı olur gibi geliyor bana.
Allah yardımcın olsun canım. Rabbim hepimizi halden anlayan,hayırlı insanlarla karşılaştırsın inşallah.
Merhabaa bir cinsiyet haberi de benden gelsin kızım olacakmış ,bir tane oğlum vardı
Ay ne güzel iki duyguyuda tatmış olacaksınız. Maşallah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inşallah Mevlâm.

Gözünüz aydın.Maşallah sağlıcakla gelsin inşallah.
Hastaneye yatıdırlar beni.şiddetli kusma açlık susuzluktan ölüyodum ne olur dua edin düzeliyim.
Bebek çok şükür çok iyi ama ben ceset gibiyim :)
Çok geçmiş olsun canım. İnşallah serum tedavisi çabuk etkisini gösterir. İnsan hayattan soğuyor resmen. Acil şifalar diliyorum.
İnşallah temiz çıkar sonuçların. Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah
Git gide kusmalarım yemek tiksinmelerim daha da artıyor.
Hani azalacaktı
Ah canım ya çok geçmiş olsun. Geçen hafta o kadar kötüydüm ki anlatamam,ağlıyordum artık. Prilamı günde 3 kere kullanmaya başladım biraz daha rahatım Elhamdülillah .Sanada acil şifalar diliyorum.
Kızlar dün bizim de cinsiyetimiz belli oldu Doktorum %100 Erkek dedi Kız sanıyorduk kendi çapımızda ama Hayırlı sağlıklı olsunlar da
Gözünüz aydın. Sağlıcakla gelsin inşallah prenses.
Kızlar ben her sabah kusuyorum 3. Haftadan beri bu şekildeyim benim gibi olan varmı
O kusmalar beni mahvetti. İlaç kullanıyorum biraz daha rahatım. Geçmiş olsun sana da...
kızlar bizim cinsiyetimiz belli oldu bir kızım daha olacak allahım kavuşturursa hayırlısıyla biz çok sevindik kızım kendine kızkardes istiyordu onun dediği oldu
Maşallah,Rabbim sağlıcakla kavuştursun inşallah.
Kızlar günün altın sorusu geliyor sanırım
Halsızlıkle nasıl baş ediyorsunuz????
Yat uyu formülü ile
Gözünüz aydın olsun. İnşallah herşey yolunda gider. Bende 35 yaşındayım bakalım benim testte de risk çıkacak mı?

Canim icini ferah tut 2 akrabamın riskli cikmisti daha sonra fetal dna lari temiz cikti simdi bebisler büyüduler maşaallah. İyi yapmissin fetal dna vermekle hangi firmaya yaptirdin. Bende haftasonu gidecegim doktora bakalim.
Ah inşaAllah inşaAllah. İnvitae yaptırsım. Perşembe verdim kanı. Sonuçları bekliyorum vakalım

Teşekkürler kız sanıyorduk ama erkek çıktı %100 de teşkillendi sizinde yakında belli olur

Belli olmuyor canım benim 5 le 8. Haftalar arası çok fazlaydı 9. Haftamda azaldı 7. Haftamda beni süründürdü resmen. Bünyeye göre değişiyor
Ne güzel çok şanslısın. Beta hcg 10. haftada pik yaptığı için genelde o haftalarda artar
Kızlar günün altın sorusu geliyor sanırım
Halsızlıkle nasıl baş ediyorsunuz????
Bugün itibariyle demir ilacı, d vitamini ve farklı vitaminlerin olduğu balık yağı hapı başladım . Bunlarin bana iyi geleceğini düşünmek istiyorum.

Mesela şuanda çok halsizim,kahvaltı masası dağınık, ev dandini ama yatıyorum öyle. Elim kolum öyle halsiz ki...

Ben de çok halsizim özellikle sıcaklar beni mahfetti. 35 derece nem de çok yüksek pervaneyle dolaşıyorum resmen . Ateşler basıyor bir yandan

Ben de 12+6da perinatologa gideceğim belki cvs yapacak duruma göre, ikili testte nipt de yaptırtmadı önce ben göreyim dedi. Son 1 yıl içinde genetik nedenli 2 kaybım var. Amniyosentezin riski daha düşük diye size öyle tavsiye etti sanırım.

Ah canım ya çok geçmiş olsun. Geçen hafta o kadar kötüydüm ki anlatamam,ağlıyordum artık. Prilamı günde 3 kere kullanmaya başladım biraz daha rahatım Elhamdülillah .Sanada acil şifalar diliyorum.

Ben de ilk kez bu kadar kötü oldum.
Bugün biraz daha iyiyim çok şükür.
İnşallah sen de en kısa zamanda rahatlarsın hepimiz rahatlarız Allah'ın izniyle

Ya bebeğe yan etki yapıcak hiç bişey kullanmak istemiyorum o değildi 9. Haftada olunca bebek düğünüm olcak nasıl oynucam bilmigom mide bulantısı çok kötü inş geçer
Canım düğünün varsa bence o gün düğünden önce mutlaka gidip bi serum taktır bulantı ilacı ile birlikte yoksa perişan olabilirsin ben 9. Haftada bırak düğünü lavaboya zor gidiyordum

Doktoruma sordum kızlar bulantilarim arttı bi kac gündür dedim sicaktan olabilirmiş suya daha cok ihtiyacımiz oluyomuş, susuz kalinca daha cok bulanırmis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…