Çok var tatlım sabır kendini yatıştıracak şeyler bulmalısın sarı leblebi ve çubuk kraker bende işe yaradı tavsiye ederimKızlar ben her sabah kusuyorum 3. Haftadan beri bu şekildeyim benim gibi olan varmı![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çok var tatlım sabır kendini yatıştıracak şeyler bulmalısın sarı leblebi ve çubuk kraker bende işe yaradı tavsiye ederimKızlar ben her sabah kusuyorum 3. Haftadan beri bu şekildeyim benim gibi olan varmı![]()
Daha az önce biraz yoğurt yiyeyim midemi bastırsın dedim bitirmemle çıkarmam bir oldu.Benimde öyle oldu bi hafta rahatladım 11 12 haftalarda sonra ilk günler gibi çok perişanım özellikle akşamları hala rahatlayamiyorum gecmiyor 16 ya az kaldı ama dayanacak halim kalmadı artık sürekli bastırmaya çalışıyorum başka şeyle ilgilenemiyorum bile
İnşallah en kısa zamanda biter de siz de rahatlarsınız.İlkinde hatırlıyorum doktorum bu haftalarda azalır normalde senin azalmadı demisti yine aynı şeyi yaşıyorum galiba doğuma kadar sürmez inşallah ama 16 da azalmış 20 de bitmisti yine öyle olacak sanırım
CAnım hiç bişey de istemiyor ya bazıları hiç mide bulantısı çekmiyo bile ben bu şekilde dışarı bile çıkamıyorum halim olmuyoDaha az önce biraz yoğurt yiyeyim midemi bastırsın dedim bitirmemle çıkarmam bir oldu.
Gerçekten Allah yardımcımız olsun çok zor bir sürec.
Ben ilk kez bu kadar kötü oldum.
Kraker yedim o iyi geldi sanki yine
CAnım hiç bişey de istemiyor ya bazıları hiç mide bulantısı çekmiyo bile ben bu şekilde dışarı bile çıkamıyorum halim olmuyobirde sadece 1 kere doktora gittim ondada kese var dedi folik asit verdi sağlık ocağına git dedi sonrada gitmedim sorun olurmu sağlık ocağındaki yapılacaklar önemlimi yani normalde değerlerimde sorun yok onun haricinde bebek henüz görünmediği için biraz büyüsünde gidiyim dedim ekstra bişey kullanıyormusunuz
Ah bacim daha çok başındasın, 9 da zirve yapacak maalesefKızlar ben her sabah kusuyorum 3. Haftadan beri bu şekildeyim benim gibi olan varmı![]()
Doktor neden kan idrar istediki sürekli kan mı vercez ofSağlık ocağında gebelik takibi baslatiyorlar canım. Onun için gitmen lazım diye biliyorum.
Beni de aramislardi mutlaka haber verin diye hamile olduğumu öğrendiğim gün hemen gittim kan verdim. Gebelik takibi başlattılar. Bilgileri giriyorlar. Tansiyon kilo olcuyorlar.
Ben ekstra bir şey kullanmıyorum.
Saglik ocağındaki doktor ve ebe de 2 hafta bekle öyle git istersen demişlerdi ben sabredemeyip 1 hafta sonra gittim keseyi gördük sonra da 10 günü bir kaç gün geçmişti tekrar kontrole gittim orda da kalp atışını duydum. Doktor detaylı bir kan ve idrar testi istedi.
Bu şekilde ilerledi bende süreç.
Soracağın bir şey varsa sorabilirsin
Ya bebeğe yan etki yapıcak hiç bişey kullanmak istemiyorum o değildi 9. Haftada olunca bebek düğünüm olcak nasıl oynucam bilmigom mide bulantısı çok kötü inş geçerAh bacim daha çok başındasın, 9 da zirve yapacak maalesef13. Haftaya girdim hala her sabah kusuyorum.
Doktorundan ilaç iste, bi nebze rahatlatır.
Kaçıncı haftada öğrendin hamile olduğunuSağlık ocağında gebelik takibi baslatiyorlar canım. Onun için gitmen lazım diye biliyorum.
Beni de aramislardi mutlaka haber verin diye hamile olduğumu öğrendiğim gün hemen gittim kan verdim. Gebelik takibi başlattılar. Bilgileri giriyorlar. Tansiyon kilo olcuyorlar.
Ben ekstra bir şey kullanmıyorum.
Saglik ocağındaki doktor ve ebe de 2 hafta bekle öyle git istersen demişlerdi ben sabredemeyip 1 hafta sonra gittim keseyi gördük sonra da 10 günü bir kaç gün geçmişti tekrar kontrole gittim orda da kalp atışını duydum. Doktor detaylı bir kan ve idrar testi istedi.
Bu şekilde ilerledi bende süreç.
Soracağın bir şey varsa sorabilirsin
Yan etki yapsa doktor verir mi hiç? Sadece hamilelere özgü bulantı hapı zaten.Ya bebeğe yan etki yapıcak hiç bişey kullanmak istemiyorum o değildi 9. Haftada olunca bebek düğünüm olcak nasıl oynucam bilmigom mide bulantısı çok kötü inş geçer![]()
Folik asiti ben düzenli kullanmadım. Son birkaç gündür içiyordum ama mide bulantım çoğalınca acaba etkisi mi var dedim bugün içmedim yarın bakacağım.Doktor neden kan idrar istediki sürekli kan mı vercez ofgebelik içinde kan verdirdi doktor bana
sadece folik asitmi kullanıyosun
Teşekkür ederim ama ne biliyim çok ilaç kullanmayıda sevmiyorum bide genelde sansh kustuğum için beslenememe gibi sorun yaşamıyorumYan etki yapsa doktor verir mi hiç? Sadece hamilelere özgü bulantı hapı zaten.
Aa düğünün mu var hayırlı olsun. İnşallah düzelirsin o güne kadar
5 Hafta birde günü vardı da şuan hatırlayamıyorum açıkçasıKaçıncı haftada öğrendin hamile olduğunu
Çalıştığım için fırsat bulamadım haftaya gidicem inşallah evdede bizim kediyle fare varFolik asiti ben düzenli kullanmadım. Son birkaç gündür içiyordum ama mide bulantım çoğalınca acaba etkisi mi var dedim bugün içmedim yarın bakacağım.
Arada bazı testler için veriliyor kan evet.
Kediden köpekten geçen virüslere, başka hastalıkları geçirip geçirmediğime vs çok ayrıntılı bakıldı. Bence ihmal etme bir durum varsa doktor ona göre bilgilendirir.
Mesela ben kedi köpek virüsü denilen durumu yaşamamışım ve doktorum kediden köpekten uzak dur dedi. Çıplak elle kırmızı ete dokunma dedi.
Sen kaçıncı haftada gitmeyi dusunuyorsun?
Toxoplazma virüsü çiğ etten de bulaşabiliyor onun için kedi köpek ve çiğ et dedi doktorum.Çalıştığım için fırsat bulamadım haftaya gidicem inşallah evdede bizim kediyle fare varete neden dokunma dediki
Ay korktum şimdife ev kedisi diye çok dikkat etmiyorum bi teste gideyim bakalım bişey çıkıcakmıToxoplazma virüsü çiğ etten de bulaşabiliyor onun için kedi köpek ve çiğ et dedi doktorum.
Bebek için de tehlikeli bir virüs onun için dikkate alınıyor aman dikkat![]()
Dediğim gibi hastaneye gidersen evde kedim var dersen kesin o testi de ister doktor bence.Ay korktum şimdife ev kedisi diye çok dikkat etmiyorum bi teste gideyim bakalım bişey çıkıcakmı
Sağlık oxağında toxoplazmayada bakıyor dedi doktor ama sende bakılmadımıDediğim gibi hastaneye gidersen evde kedim var dersen kesin o testi de ister doktor bence.
Benim kedim yok ama doktor kendisi istemiş sağ olsun.
Bu bahsettiğim detaylı kan idrarı hastanedeki doktorum istedi. Sağlık ocagindan normal değerlerime de bakmıştık önceden.
Ben önce sağlık ocağına gittiğim için orda bakmadılar. Kendi doktorum istedi.Sağlık oxağında toxoplazmayada bakıyor dedi doktor ama sende bakılmadımı
NApalım artık iğneden korksakta mecbur bebeğin sağlığı için:)Ben önce sağlık ocağına gittiğim için orda bakmadılar. Kendi doktorum istedi.
Farklılıklar olabilir eğer bakiyorlarsa o da olur neden olmasın