• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2022 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    251
Bu haftaya kadar kusmalarım vardı ama yemekte yiyordum. 2 gündür hiçbir şey yiyesim yok.
Hastayım birde belki de o tetikledi
Geçmiş olsun cnm muhtemelen oda etkilemiştir bence, İnş geçer bian önce hepimizin de rahatlarız, bende aksam yemeği yemeyi özledim hep atistirmalik yiyebiliyorum

Geçmiş olsun cnm muhtemelen oda etkilemiştir bence, İnş geçer bian önce hepimizin de rahatlarız, bende aksam yemeği yemeyi özledim hep atistirmalik yiyebiliyorum
İnşallah tez zamanda rahatlayalim hep birlikte de vay be ne günlerdi kusuyorduk bir şey yiyemiyorduk şimdi de duramiyoruz deriz ☺️

cinsiyeti öğrenenler alışveriş yapmamak için kendini tutuyor mu yoksa alan var mı bişeyler😊
Bizim büyük de kız olduğu için neredeyse her şeyimiz var. Ablaya o kadar çok kıyafet almışız ki çoğu eskimeden kaldı. Ama yarın bir şey alacağım. Büyük kızımı öğrendiğimde de gidip cici bir kıyafet almıştım 😊

Kızlar selam. Tahmini doğum tarihi bebeğimin 5 şubat. 12 hafta 6 günlük hamileyim. Fakat bebek 5 gün ilerde gidiyor. İkili test yaptırdım yaşım 33 2. çocuğum cinsiyetide erkek. Ense kalınlığı bütün ölçümleri ultrasonda normal çıktı. Fakat 1/366 risk çıktı ikili testte. Doktor aslında ultrason iyi fakat bu da kötü gelmedi dedi. Riskin az ama var dedi. Fetal dna yaptırdım bugün. Sonuçlarını bekliyorum. Ama ölüm gibi bu beklemek. Bu şekilde ikili testi 1/365 çıkıp fetal dna testi yaptırıp temiz gelen varmıdır? Rabbim sağlıkla bebeklerimizi kucağımıza almayı nasip etsin inşaAllah
Ben direkt fetal DNA yaptırmıştım yaş riski yüksek çıkar diye. Şükür temiz geldi. Sizin de öyle olur inşallah.

Birkaç hafta daha böyle olursa sanırım ben de farklı yöntemler aramaya başlayacağım. ☹️
İlk zamanlar daha rahattım. Şimdi niye böyle oldu anlamadım.
Benimde öyle oldu bi hafta rahatladım 11 12 haftalarda sonra ilk günler gibi çok perişanım özellikle akşamları hala rahatlayamiyorum gecmiyor 16 ya az kaldı ama dayanacak halim kalmadı artık sürekli bastırmaya çalışıyorum başka şeyle ilgilenemiyorum bile

Evet benim bir tanıdığım da öyle doğuma kadar devam etmiş.
İnşallah geçer ya. 😭
İlkinde hatırlıyorum doktorum bu haftalarda azalır normalde senin azalmadı demisti yine aynı şeyi yaşıyorum galiba doğuma kadar sürmez inşallah ama 16 da azalmış 20 de bitmisti yine öyle olacak sanırım

Kızlar selam. Tahmini doğum tarihi bebeğimin 5 şubat. 12 hafta 6 günlük hamileyim. Fakat bebek 5 gün ilerde gidiyor. İkili test yaptırdım yaşım 33 2. çocuğum cinsiyetide erkek. Ense kalınlığı bütün ölçümleri ultrasonda normal çıktı. Fakat 1/366 risk çıktı ikili testte. Doktor aslında ultrason iyi fakat bu da kötü gelmedi dedi. Riskin az ama var dedi. Fetal dna yaptırdım bugün. Sonuçlarını bekliyorum. Ama ölüm gibi bu beklemek. Bu şekilde ikili testi 1/365 çıkıp fetal dna testi yaptırıp temiz gelen varmıdır? Rabbim sağlıkla bebeklerimizi kucağımıza almayı nasip etsin inşaAllah
Canim icini ferah tut 2 akrabamın riskli cikmisti daha sonra fetal dna lari temiz cikti simdi bebisler büyüduler maşaallah. İyi yapmissin fetal dna vermekle hangi firmaya yaptirdin. Bende haftasonu gidecegim doktora bakalim.

ben de favorilemeye başladım. ikinci de olsa insan nasıl hevesleniyo😊
Eşimde diyor aynı şeyi heyecanından gram eksilme yok önceden her hafta e bebek geziyorduk şimdi link geziyoruz diyor 😂 İbrahim tatlisesin bi capsi var o geliyor aklıma "napayim 2 sene geçti kayniyorum kayniyorum duramiyorum" diyor aynen öyle hissediyorum

Ben direkt fetal DNA yaptırmıştım yaş riski yüksek çıkar diye. Şükür temiz geldi. Sizin de öyle olur inşallah.
Bende 29 yasindayim direk fetal dna yaptirsam mi diye düşünüyorum siz gii invitae firmasiylada gorustum fiyat aldim hatta ama halen kararsizim ne yapsam bilmiyorum 🤔

Bende 29 yasindayim direk fetal dna yaptirsam mi diye düşünüyorum siz gii invitae firmasiylada gorustum fiyat aldim hatta ama halen kararsizim ne yapsam bilmiyorum 🤔
29 yaş çok genç. İlk kızımı 31’de doğurmuştum, ikilide sıkıntı çıkmadı. Bunda 39’um. Yaş riski olmasa 2’li yaptırırdım. Aklımız karışmasın, emin olalım istedik sadece.

Doktorlar cidden pat pat herşeyi konuşuyorlar o yüzden insan işte kafasına takıyor birşey mi var diye cidden sinir bozucu ya madem önemsiz neden söylüyor ki 🤔 ama dikkat et doktorun dediği gibi birşey olmaz hiç stres yapma ☺️
Yapmamaya çalışıyorum hep de evdeyim zaten istirahat halinde bakalım hayırlısı artık gerisi Rabbimin elinde 🙏❤️

Zaten hayatlarını sonsuza dek değiştireceğiz, ne kadar geç o kadar iyi bence :))

ben de 7 8 aylık olunca söylemeyi düşünüyorum. Ne kadar az belirsizlik o kadar iyi bence.
Acaba öyle de şok yaşamaz mı çocuk ya hangisi daha iyi bilmiyorum bende odasına falan burun kıvırıyor ama hergün karnımı öpüp kokluyor kardeşim seni çok seviyorum diye karnıma fısıldıyor gözünü açar açmaz sabah ilk kardeşini öper falan filan .. ama tabi çocuk bu da alınanları vs illa kıskanacak bi müddet hepimiz en az hasarla atlatalım şu dönemi inşallah evdeki çocuğa bunu empoze etmek işin en zor kısmı

cinsiyeti öğrenenler alışveriş yapmamak için kendini tutuyor mu yoksa alan var mı bişeyler😊
Ben almadım almak için önümüzde daha çok uzun bir zaman var kızımda acele ettim bunda aheste aheste halledicem (inşallah) 🙈😂
Yalnız ben kızıma bir çok şeyi giydiremedim 0-3 ay aldığım için etiketiyle kaldı kimse de uyarmamıştı beni büyük al diye. İlk bebeği olanlar özellikle lütfen 3-6 aydan başlayın almaya zaten kış bebeği olacaklar kat kat giyinecekler sıktırmasın zıbınları falan 🤗

Geçmiş olsun
Covid testi de yaptırın, mideye de vuruyormuş yeni varyant
Tam bilemem tabiki ama sanmıyorum. Boğazımda ara sıra bu şekilde sıkıntı çıkıyor. Hassas malesef. Geçen gün eve gelince bir anda soğuk suya yüklendim hemen ardından kötü hissetmeye başladım zaten.
Ciddi bir sıkıntı yaşarsam giderim mutlaka
Çok teşekkür ederim

Back