2022 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    251
Hayırlı olsun canım inşallah

Merhaba kizlar. 12 hafta civarı cinsiyet öğrenenler ultrason kalitesinden mi öğrendi acaba :) devlet ya da üni Hastanesinde öğrenen var mi

İlk cinsiyeti girdik Şubat annelerine hayırlı olsun

Ben de dun 13+0 dim canim sikinti yok yani bende ikili tarama testi yaptirdim

Merhaba kizlar. 12 hafta civarı cinsiyet öğrenenler ultrason kalitesinden mi öğrendi acaba :) devlet ya da üni Hastanesinde öğrenen var mi
Ben devlet hastanesinde ogrendim ama yeni hastane belkide ondan bilmiyorum özel hastane gibiydi canim 13+0da gittim muhtemel kiz dedi

ahahahha ben de daha kızıma söylemedim hamileliğimi henüz. annemdeyim zaten bir süre. eşime aldırdım o evde biryere koyar artık. biz neler yaşayacagız bakalım söyleyince

Ya keşke banada iğne verse vermiyor birde ben araçla 2 saat yol gidiyorum neredeyse hastane için
Fitil de aynı görevi görüyor aslında ama vardır bir bildiği doktorunun.
Özel hastanede öğrendim ben,cihaz kalitesi iyi fakat bu haftalarda yanlış tahminler olabilir diye düşünüyorum.

Doktorlar cidden pat pat herşeyi konuşuyorlar o yüzden insan işte kafasına takıyor birşey mi var diye cidden sinir bozucu ya madem önemsiz neden söylüyor ki ama dikkat et doktorun dediği gibi birşey olmaz hiç stres yapma

Kızlar selam. Tahmini doğum tarihi bebeğimin 5 şubat. 12 hafta 6 günlük hamileyim. Fakat bebek 5 gün ilerde gidiyor. İkili test yaptırdım yaşım 33 2. çocuğum cinsiyetide erkek. Ense kalınlığı bütün ölçümleri ultrasonda normal çıktı. Fakat 1/366 risk çıktı ikili testte. Doktor aslında ultrason iyi fakat bu da kötü gelmedi dedi. Riskin az ama var dedi. Fetal dna yaptırdım bugün. Sonuçlarını bekliyorum. Ama ölüm gibi bu beklemek. Bu şekilde ikili testi 1/365 çıkıp fetal dna testi yaptırıp temiz gelen varmıdır? Rabbim sağlıkla bebeklerimizi kucağımıza almayı nasip etsin inşaAllah

Test sonucunda birkaç değerin sonucu yazıyor kombine riskiniz mi yoksa yaş riskiniz mi yüksek çıktı? İnşallah tertemiz gelir sonuçlar, ikili test sadece riski hesaplıyor yüzde yüz tanı testi değil. Sağlıkla sıhhatle gelsin inşallah bebişiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…