• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2022 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    251
Merhaba arkadaşlar, kadın olmak ve özel sektörde çalışmak çok zor ..
Çalıştığım yerden çok dertliiyim..
Hepinizin malumu bu aralar mide bulantısı tavan , bu ay bir kere oda sabaha kadar uyuyamadığım için işe gelmedim. Dün insan kaynakları sorumlusu CADI geldi yanıma nasılsın falan, iyim bulantı hariç sıkıntım yok dedim.Seni ücretsiz izne çıkaralım dedi.Bende gerek yok dedim zaten paraya ihtiyacım olacak falan senin iyiliğin için hayatım evinde geçir bu süreci demezmi..Dünden beri deliriyorum.
Resmen hamileyim diye işi bırakıp gitmemi istiyorlar.Ama direnebildiğim kadar direneceğim.
Bana demiyor senin rapor alma hakkın var git rapor al. Ama ücretsiz izin al demeyi biliyor.Stresten bebek etkilenecek diyede ödüm kopuyor.
kadınalr zaten daha acımazsız Allah ıslah etsin böylelerini siz bnce kendiniz strese sokmayın

benim patronumda birlikte iş yaptığımız birine onu ne zaman görsem kafası çöp kovasında demiş midem bulandığı için sinir oldum
yerine birine bakmaya başladık dedi tamam dedim hepsi aynı boşver kadını erkeği sen kendini düşün
Ayy Allahım ya ne merhametsiz insanlar yaa.

Herkese cümleten hayırlı cumalar kızlar 🙏🏻♥️ Bugün kontrolüm ve ikili tarama testi için randevum vardı ve cinsiyetimiz de belli oldu 😍 hayırlısıyla benimde Oğlum oluyor 💙🧿🤗 Mübarek cuma günü herkese gönlündeki sağlıkla nasip olsun inşallah 🙏🏻💙
Hayirli cumalar canim bugun ne guzel masallah yavaş yavas herkes cinsiyeti öğreniyor 🤗
Hayirla sağlıkla kucağına almayı nasip etsin rabbim 🤲
Darisi bizlerin başına 🤭🥰

Herkese cümleten hayırlı cumalar kızlar 🙏🏻♥️ Bugün kontrolüm ve ikili tarama testi için randevum vardı ve cinsiyetimiz de belli oldu 😍 hayırlısıyla benimde Oğlum oluyor 💙🧿🤗 Mübarek cuma günü herkese gönlündeki sağlıkla nasip olsun inşallah 🙏🏻💙
maşallah canım allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin 😍

Hayirli cumalar canim bugun ne guzel masallah yavaş yavas herkes cinsiyeti öğreniyor 🤗
Hayirla sağlıkla kucağına almayı nasip etsin rabbim 🤲
Darisi bizlerin başına 🤭🥰
Amin inşallah Sizinde gönlünüzdeki sağlıkla kucağınızda olsun inşallah 🙏🏻
maşallah canım allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin 😍
Amin inşallah çok teşekkür ederim ☺️ 💙

Rabbim bu bebeğine saglik versin ins cnm, valla benimde yarın kontrolüm bakalım ins iyidir, benim doktorum 14den önce söylemiyor cnm cinsiyet.
Amin canm inşallah. Bende öğrenebileceğimi hiç sanmıyorum kızımı 5.5 aylıkken öğrendm bunuda o zamanlar öğrenirim diye düşünüyorum erkek erken gösteriyo ya erkekse görürüm belki diyorm. Sağlıklı olsunda ikisinide isterim illa şu olsun demiyorum ikisi de kabulüm

yaaaa yicem bebekleriniziiii. en geç ben öğrenicem galiba benim randevum 9 ağustos ta.
Yaa sorma benim de 2sinde pazartesi ama benimki 16.haftada diyo başka bişey demiyo 🙈🙈 kızlar ikili taramadaki ultrasonu radyolojide çekilecek dedi doktor ben çekmiycem dedi, daha önce de sormuştum ama son kararınız vajinal çekilmiyo di mi karından çekiliyo? 🙈😬

Yaa sorma benim de 2sinde pazartesi ama benimki 16.haftada diyo başka bişey demiyo 🙈🙈 kızlar ikili taramadaki ultrasonu radyolojide çekilecek dedi doktor ben çekmiycem dedi, daha önce de sormuştum ama son kararınız vajinal çekilmiyo di mi karından çekiliyo? 🙈😬
karından ultrason yapılıyor canım için rahat olsun :)

Hayırlı olsun sağlıkla kavuşun inşallah 🙏🏻tam olarak kaç hafta kaç günlüktünüz

Çok geçmiş olsun. Sağlıkla tamamlayın inşallah süreci.

Büyük 7 yaşında. Kız kardeş istiyordu 😊 Yavrumun gönlüne göre oldu.

Teşekkürler 😊 inşallah 🙏

Teşekkür ederim ☺️

Hepimiz sağlıkla kucağımıza alalım inşallah kuzularımızı. Hangi cinsiyet çıkarsa çıksın sevineceğiz zaten😊
Amin inşallah, hepimiz tamamlariz🤲🤲😊🌼

Back