2022 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    251
kadınalr zaten daha acımazsız Allah ıslah etsin böylelerini siz bnce kendiniz strese sokmayın

Ayy Allahım ya ne merhametsiz insanlar yaa.

Hayirli cumalar canim bugun ne guzel masallah yavaş yavas herkes cinsiyeti öğreniyor
Hayirla sağlıkla kucağına almayı nasip etsin rabbim
Darisi bizlerin başına

maşallah canım allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin

Hayirli cumalar canim bugun ne guzel masallah yavaş yavas herkes cinsiyeti öğreniyor
Hayirla sağlıkla kucağına almayı nasip etsin rabbim
Darisi bizlerin başına
Amin inşallah Sizinde gönlünüzdeki sağlıkla kucağınızda olsun inşallah
maşallah canım allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin
Amin inşallah çok teşekkür ederim

Rabbim bu bebeğine saglik versin ins cnm, valla benimde yarın kontrolüm bakalım ins iyidir, benim doktorum 14den önce söylemiyor cnm cinsiyet.
Amin canm inşallah. Bende öğrenebileceğimi hiç sanmıyorum kızımı 5.5 aylıkken öğrendm bunuda o zamanlar öğrenirim diye düşünüyorum erkek erken gösteriyo ya erkekse görürüm belki diyorm. Sağlıklı olsunda ikisinide isterim illa şu olsun demiyorum ikisi de kabulüm

yaaaa yicem bebekleriniziiii. en geç ben öğrenicem galiba benim randevum 9 ağustos ta.

yaaaa yicem bebekleriniziiii. en geç ben öğrenicem galiba benim randevum 9 ağustos ta.
Yaa sorma benim de 2sinde pazartesi ama benimki 16.haftada diyo başka bişey demiyo kızlar ikili taramadaki ultrasonu radyolojide çekilecek dedi doktor ben çekmiycem dedi, daha önce de sormuştum ama son kararınız vajinal çekilmiyo di mi karından çekiliyo?

karından ultrason yapılıyor canım için rahat olsun :)

Hayırlı olsun sağlıkla kavuşun inşallah tam olarak kaç hafta kaç günlüktünüz

Amin inşallah, hepimiz tamamlariz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…