- 23 Nisan 2018
- 327
- 248
- 53
- 33
kadınalr zaten daha acımazsız Allah ıslah etsin böylelerini siz bnce kendiniz strese sokmayınMerhaba arkadaşlar, kadın olmak ve özel sektörde çalışmak çok zor ..
Çalıştığım yerden çok dertliiyim..
Hepinizin malumu bu aralar mide bulantısı tavan , bu ay bir kere oda sabaha kadar uyuyamadığım için işe gelmedim. Dün insan kaynakları sorumlusu CADI geldi yanıma nasılsın falan, iyim bulantı hariç sıkıntım yok dedim.Seni ücretsiz izne çıkaralım dedi.Bende gerek yok dedim zaten paraya ihtiyacım olacak falan senin iyiliğin için hayatım evinde geçir bu süreci demezmi..Dünden beri deliriyorum.
Resmen hamileyim diye işi bırakıp gitmemi istiyorlar.Ama direnebildiğim kadar direneceğim.
Bana demiyor senin rapor alma hakkın var git rapor al. Ama ücretsiz izin al demeyi biliyor.Stresten bebek etkilenecek diyede ödüm kopuyor.
Ayy Allahım ya ne merhametsiz insanlar yaa.benim patronumda birlikte iş yaptığımız birine onu ne zaman görsem kafası çöp kovasında demiş midem bulandığı için sinir oldum
yerine birine bakmaya başladık dedi tamam dedim hepsi aynı boşver kadını erkeği sen kendini düşün
Hayirli cumalar canim bugun ne guzel masallah yavaş yavas herkes cinsiyeti öğreniyorHerkese cümleten hayırlı cumalar kızlarBugün kontrolüm ve ikili tarama testi için randevum vardı ve cinsiyetimiz de belli oldu hayırlısıyla benimde Oğlum oluyor Mübarek cuma günü herkese gönlündeki sağlıkla nasip olsun inşallah
maşallah canım allah sağ salim kucağına almayı nasip etsinHerkese cümleten hayırlı cumalar kızlarBugün kontrolüm ve ikili tarama testi için randevum vardı ve cinsiyetimiz de belli oldu hayırlısıyla benimde Oğlum oluyor Mübarek cuma günü herkese gönlündeki sağlıkla nasip olsun inşallah
Aynen öylle cnm o yüzden iş hayatında öne çıkamıyorlar.kadınalr zaten daha acımazsız Allah ıslah etsin böylelerini siz bnce kendiniz strese sokmayın
öyle canım maalesefAyy Allahım ya ne merhametsiz insanlar yaa.
Amin inşallah Sizinde gönlünüzdeki sağlıkla kucağınızda olsun inşallahHayirli cumalar canim bugun ne guzel masallah yavaş yavas herkes cinsiyeti öğreniyor
Hayirla sağlıkla kucağına almayı nasip etsin rabbim
Darisi bizlerin başına
Amin inşallah çok teşekkür ederimmaşallah canım allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin
Amin canm inşallah. Bende öğrenebileceğimi hiç sanmıyorum kızımı 5.5 aylıkken öğrendm bunuda o zamanlar öğrenirim diye düşünüyorum erkek erken gösteriyo ya erkekse görürüm belki diyorm. Sağlıklı olsunda ikisinide isterim illa şu olsun demiyorum ikisi de kabulümRabbim bu bebeğine saglik versin ins cnm, valla benimde yarın kontrolüm bakalım ins iyidir, benim doktorum 14den önce söylemiyor cnm cinsiyet.
Aynen canim ya cok mantikli digerinde bende oyle yapicamBen artık hep not alıp gidiyorum gerçekten, aklıma geldikçe evde yazıyorum, yoksa orda hiç bişey gelmiyo aklıma ayy tühh şunu soracaktım diyorum, böyle çok iyi oluyor
Yaa sorma benim de 2sinde pazartesi ama benimki 16.haftada diyo başka bişey demiyoyaaaa yicem bebekleriniziiii. en geç ben öğrenicem galiba benim randevum 9 ağustos ta.
karından ultrason yapılıyor canım için rahat olsun :)Yaa sorma benim de 2sinde pazartesi ama benimki 16.haftada diyo başka bişey demiyokızlar ikili taramadaki ultrasonu radyolojide çekilecek dedi doktor ben çekmiycem dedi, daha önce de sormuştum ama son kararınız vajinal çekilmiyo di mi karından çekiliyo?
Hayırlı olsun sağlıkla kavuşun inşallahHerkese cümleten hayırlı cumalar kızlarBugün kontrolüm ve ikili tarama testi için randevum vardı ve cinsiyetimiz de belli oldu hayırlısıyla benimde Oğlum oluyor Mübarek cuma günü herkese gönlündeki sağlıkla nasip olsun inşallah
Ben de 12 ağustosta gideceğim ama cinsiyeti de belli olur mu bilmiyorum.yaaaa yicem bebekleriniziiii. en geç ben öğrenicem galiba benim randevum 9 ağustos ta.
Amin inşallahHayırlı olsun sağlıkla kavuşun inşallahtam olarak kaç hafta kaç günlüktünüz
Amin inşallah, hepimiz tamamlarizÇok geçmiş olsun. Sağlıkla tamamlayın inşallah süreci.
Büyük 7 yaşında. Kız kardeş istiyorduYavrumun gönlüne göre oldu.
Teşekkürlerinşallah
Teşekkür ederim
Hepimiz sağlıkla kucağımıza alalım inşallah kuzularımızı. Hangi cinsiyet çıkarsa çıksın sevineceğiz zaten
Gecmis olsun cnm şimdi serum verirler daha iyi olursun insallahHastaneye yatıdırlar beni.şiddetli kusma açlık susuzluktan ölüyodum ne olur dua edin düzeliyim.
Bebek çok şükür çok iyi ama ben ceset gibiyim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?