2022 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    251
Et

bat günüm bu kadar silik çıkmaması gerekirdi hayırlısı olmazsam yaptırıcam sağlık ocaginda
Fotoğrafını atarmisin canim benimde capcanlı çıkmadı ama öncesiyle arasındaki farka baktın mi

Fotoğrafını atarmisin canim benimde capcanlı çıkmadı ama öncesiyle arasındaki farka baktın mi
Valla attım cnm sinirden ilki erken gebelikti bu kaset testti bana aynı gibi geldi olmazsa 2 gün sonra bi de sabah yaparım bakalım

Valla attım cnm sinirden ilki erken gebelikti bu kaset testti bana aynı gibi geldi olmazsa 2 gün sonra bi de sabah yaparım bakalım
Erken gebeligi görmüştüm diğerini bulamadim ama sabah yine tekrarla bence vanim kaset testle erken gebeliği bir tutma benim erken gebelik daha silik çıkmıştı arada 12 saat var mesela toplasan

Merhaba kızlar benim yumurtlama döneminde başlayan ve artarak devam eden göğüs hassasiyetim var dokunamıyorum çok acıyor hafif kasık batmalarım da oluyor. Regle 6 gün var inşallah vardır 🥺

Hangi belirtiler var acaba sizde 🤭❤️
Çok fazla belirtim yok açıkçası . Birkaç gün göğüs hassasiyetim oldu şu an o da yok ama içimdeki hisse inaniyorum . İlk hamileliğimde de içime bu his düşmüştü ama kürtaj olmak zorunda kaldım . İnşallah bu seferde doğru çıkar hislerim . Sonu güzel olur tabi ☺️

Merhaba,
21 Mayıs'ta,adetime 5 gün kala erken gebelik testi yaptım. ikinci çizgi silik olsa da görünüyordu.Aynı gün B-hcg testi yaptırdım sonuç 35,45 çıktı. Şu an adetime 2 gün var ama adet olacağımı sanmıyorum.
5 Haziran'a doktor randevumu aldım, ikinci B-hcg testini de doktora gittiğim gün yaptırmayı düşünüyorum.
Galiba Şubat annesi olacağım, belki de Ocak :) Çok heyecanlı :)

Herkese merhaba bugün test yaptım silik çıktı inşallah ben de Şubat annesi olacağım.
DAD28F4A-3AB6-4382-98DA-FF6E646AA6C7.jpeg

Benimde 2 gün gecikti ama hala silik yarına randevu aldım bakalım
Erken gebeligi görmüştüm diğerini bulamadim ama sabah yine tekrarla bence vanim kaset testle erken gebeliği bir tutma benim erken gebelik daha silik çıkmıştı arada 12 saat var mesela toplasan
Son testim de bu sabah ki

Eklentiler

• 20210526_084931.jpg
    20210526_084931.jpg
    73 KB · Görüntüleme: 137
X