Mutsuz insan öyle etrafını kurcalıyor işte. Git kendi ailene bak. Bize harcadığı mesaiyi kendi kızıyla kocasına harcasa çiçek gibi olacak da işte kendi bilir. Tam da öyle yapıyorum. Diyorum ya şu son görüşmemizde kadını kendi annesine karşı korudum, yeter ki aralarını düzeltsinler bize salça olmasınlar diyeBazı insanlar çok psikopat Yaa , mutlaka bir şey bulup gerginlik yaratmayı başarıyorlar . Görmezden gelmek lazım , kendi kendilerine kudursunlar köşede .
Evet iyi ki de annem her şeyi toplayıp İstanbul'dan kaçıcam diye tutturmuş . Ben de yanında geldim işte , burdan buldum birini , çoluk çocuk karıştık .
Al cücüğünü gel tatil yap bikaç gün
He ya Sezen Aksu şarkısı gibin
Belli bir uyku saati yok. O yüzden kimseye şu saatte gelin diyemiyorum. Bir de çok kalabalığız kendi içimizde. O kadar insanın rahatça görebileceği yer ancak park oluyor. Oraya da uyuması için gidiyoruz. İşler karışıyor. Öpme konusuna gelince, o da öpsün hadi tamam bu da öpsün derken çocuğu bir ordu insan öpmüş oluyor. Ablamlar çok gezici. Girip çıkmadıkları delik yok. Haliyle çocuklar sürekli hasta. İstemiyorum yani biz zaten her hafta hastanedeyiz gibi bir şey. Daha bu hafta 5. ay kontrolü vardı çocuk doktorunda. Geçen hafta göz. Yarın yine gidiyoruz. Hem metabolizma hem gastro randevusu var. Bir de arada çocuğu hasta etmeyelim diyorumBenimkiler bana sorup geliyor uyku saati ne zaman diye yakın oturuyoruz ondan pek sıkıntı olmuyor ama dun bi tanesi kalmak istedi uyku saatinde bişey diyemedim, demi ya keşke bitseydi, ben annemler konusunda katı değilim acıkcasi sevme öpme konusunda çünkü bende severim öperim yeğenlerimi ama dışarıdan biri sevmek isteyince sinir oluyorum
Sizin özel durumunuz da var cnm doğru söylüyorsun, ben olsam bende senin gibi yapardim,Belli bir uyku saati yok. O yüzden kimseye şu saatte gelin diyemiyorum. Bir de çok kalabalığız kendi içimizde. O kadar insanın rahatça görebileceği yer ancak park oluyor. Oraya da uyuması için gidiyoruz. İşler karışıyor. Öpme konusuna gelince, o da öpsün hadi tamam bu da öpsün derken çocuğu bir ordu insan öpmüş oluyor. Ablamlar çok gezici. Girip çıkmadıkları delik yok. Haliyle çocuklar sürekli hasta. İstemiyorum yani biz zaten her hafta hastanedeyiz gibi bir şey. Daha bu hafta 5. ay kontrolü vardı çocuk doktorunda. Geçen hafta göz. Yarın yine gidiyoruz. Hem metabolizma hem gastro randevusu var. Bir de arada çocuğu hasta etmeyelim diyorum
Geelll ciddiliyim zatenMutsuz insan öyle etrafını kurcalıyor işte. Git kendi ailene bak. Bize harcadığı mesaiyi kendi kızıyla kocasına harcasa çiçek gibi olacak da işte kendi bilir. Tam da öyle yapıyorum. Diyorum ya şu son görüşmemizde kadını kendi annesine karşı korudum, yeter ki aralarını düzeltsinler bize salça olmasınlar diye
Yaa sizin ne güzel hikayeniz varmış öyleBiz de kapana kısılmış gibi kaldık işte bir yere kımıldayamıyoruz. Yatıp kalkıp parkımıza şükrediyorum. Bak, gelirim bak, baaak
He ya Sezen Aksu şarkısı gibin
Belli bir uyku saati yok. O yüzden kimseye şu saatte gelin diyemiyorum. Bir de çok kalabalığız kendi içimizde. O kadar insanın rahatça görebileceği yer ancak park oluyor. Oraya da uyuması için gidiyoruz. İşler karışıyor. Öpme konusuna gelince, o da öpsün hadi tamam bu da öpsün derken çocuğu bir ordu insan öpmüş oluyor. Ablamlar çok gezici. Girip çıkmadıkları delik yok. Haliyle çocuklar sürekli hasta. İstemiyorum yani biz zaten her hafta hastanedeyiz gibi bir şey. Daha bu hafta 5. ay kontrolü vardı çocuk doktorunda. Geçen hafta göz. Yarın yine gidiyoruz. Hem metabolizma hem gastro randevusu var. Bir de arada çocuğu hasta etmeyelim diyorum
Benim adam da abime gidelim diye tutturup duruyor . Bir oğlu var 3 yaşında saniye yerinde durmaz , vuruyo falan onlara . Benim kızı isteyip duruyor kucağına , zırlıyo falan . Karşılaşıcaz bir yerlerde diye aklım çıkıcak .Sizin özel durumunuz da var cnm doğru söylüyorsun, ben olsam bende senin gibi yapardim,
Benimkide öyleydi gece galiba diştenGece sürekli uyandı Yaa zombi gibiyim beynim sulandı
Benimkide öyleydi gece galiba dişten
Benim çocuum insan görünce yadırgıyor. Bitki ve hayvan seviyorBurada yaşamıyor onlar. Kasım mı neydi 1-2 haftalığına geldiler. O ara biz kapalı ortamda kimseyle görüşmüyorduk. O yüzden dışarı çıkarıyorduk onları işte. Ablası da hafta sonu gelecekti. Vay efendim biz nasıl onlarla birlikte yemek yemezmişiz diye atarlanıp vazgeçti. Düşünüp düşünüp bunu bulmuş işte annesini arayıp dolduruşa getirmiş kendince. Hiç de öyle bir şey olmadı. Çok memnun döndüler
Ya senin kız ne güzel bir ortamda büyüyecek. Çok şanslısak_ran 'ınki de öyle. Yılanlarla ay pardon limon ağaçlarıyla falan
Benimki dün gece bir ısırdı anlatamam koptu sandım böyle bir acı yok
Ben gittim şuanGeelll ciddiliyim zaten
Bende öyle değiştiğim bebiş uyudu bende uyucam inşallahÇok kötü Yaa , gündüz bir şekilde idare ediyoruz da gece uyumazsam ben çok garip oluyorum
Çok acıyor , ben bir sene dayanamicam pes etmek üzereyimBenimki dün gece bir ısırdı anlatamam koptu sandım böyle bir acı yok
Yok yok az bekle ben çözcem o konuyuÇok acıyor , ben bir sene dayanamicam pes etmek üzereyim
Yandn birkaç günKöyden ev yapımı yoğurt aldık
Bugün ilk yoğurt denemesini yaptık
Şimdilik sevdik gibi duruyor
Benim çalışma sezonum yarın başlıyor
Diş çıkarma - sünnet olma hepsi aynı haftaya denk geldi
Gazam mübarek olsun
Ohhh ne güzel koş hemen sarıl yastığa , benim kız uyumaz gözler kocaman sırıtıyoBende öyle değiştiğim bebiş uyudu bende uyucam inşallah
Belkim botanikçi olacak. BilemezsinBenim çocuum insan görünce yadırgıyor. Bitki ve hayvan seviyor
Hepsi birden hayırlı olsun. Kolaylıklar...Köyden ev yapımı yoğurt aldık
Bugün ilk yoğurt denemesini yaptık
Şimdilik sevdik gibi duruyor
Benim çalışma sezonum yarın başlıyor
Diş çıkarma - sünnet olma hepsi aynı haftaya denk geldi
Gazam mübarek olsun
Benimki dün gece bir ısırdı anlatamam koptu sandım böyle bir acı yok
Ya benimki gece uyumaya çalışırken acıyordu. Dikenler batıyor sanki. İlk aylarda mıyız, nooluyoo?!Çok acıyor , ben bir sene dayanamicam pes etmek üzereyim
Çıkar göster
Biraz da babası emzirsin. Bu eşşşek " Saçmalama Neal, buzluk sütünü bile sen vereceksin. Başkası verirse içmem!" diyorBen dün gece uzun zamandır ilk kez memede uyutmadım. Gece 1 de uyandı Isırdıktan sonra emziremedim. Babası kucağında uyutabildi. Allahım devamı gelsin lütfençünkü artık herkes ee nasılsa memede uyuyor diyip bırakıp yatıyordu