Oda kötü ya sevcem diyolar çocuk uyuyamıyor, bneim de yeğenlerim geldi, tam oğlumun uyku saatinde bi tanesi kalicam diye tutturdu, bisey diyemedim tabi, ses yaptı hemen uyandı sonra da huysuzlandi durdu yaBen saatlerce parkta kaldım bugün. Kabul günüydü. Bizim bütün aile parka geldi. Sonuç olarak biraz da o mıncıklasın biraz da bu derken uyuyamadı
Peki çocuk çok oturur gibi olmuyor mu bunda? Omurgaya çok ağırlık bindirmiş oluyor muyuz? Sanki yığılıyor içinde. Bugün daha uzun denedim. Birlikte 9-10 parça çamaşır katlayabildik. Evin içinde 1-2 tur attık. Çocık seviyor gibi de ben tırsıyorum
Anlamazlar ya yok, benim oğlumu her gören sevebilir miyim deyip yaklaşıyor, en sonunda bugün birine korkuyor abla çocuk sevme dedim ay nolcak alışır diyor, eskiden ne güzel maskeler vardı yaBen "Görmemişin çocuğu olmuş"taki görmemişim. Siz öyle değil misiniz? Parkta hepsine sıradan kolonya sıktım. "Ellerini tutmayın" dedim. "Elimize kolonya sıktık ya" dediler. "İyi, çocuk kolonya mı yalasın o zaman?" dedim. "Tamam tutmayalım" dediler. Yine tuttular, yine tutacaklar. Eşim ve ben dışarıdayken ellerimizin ne kadar temiz olduğunu düşünürsek düşünelim ellerini tutmuyoruz. Evdeyken de ellerini ağzına sokmaya başladığından beri çok dokunmuyoruz, öpmüyoruz. Bol bol bacak öpüyorum. Ben kendi çocuğuma dokunmaya, öpmeye kıyamıyorum. 55 çeşit salgın var ortalıkta. Kime nasıl laf anlatacaksın
Sorma ya. Haftada bir görüyorlar. Bir şey diyemiyorum. Sevmek istiyorlar. Ben korkuyorum diye eve de gelemiyorlar ama eve de gelseler aynı şey olacak. O çocuğun uyuması lazım. Onlar sevecek diye uyku yalan oldu mu gerisi de öyle tepetaklak gidiyor işteOda kötü ya sevcem diyolar çocuk uyuyamıyor, bneim de yeğenlerim geldi, tam oğlumun uyku saatinde bi tanesi kalicam diye tutturdu, bisey diyemedim tabi, ses yaptı hemen uyandı sonra da huysuzlandi durdu ya
Ben pandemiyle birlikte bu sarılma, öpme, sevme olayları kalıcı olarak tarihe karışacak diye seviniyordum. Niye olmadı o iş? Öpmüyorum ben hala kimseyi. Kendi ailemi de öpmüyorum yani. Bu ne yapışıklık sevdasıdır ya. Pandeminin başından beri yeğenlerimi öpmüyorum. İçim gidiyor onlara ama öpmüyorum yaniAnlamazlar ya yok, benim oğlumu her gören sevebilir miyim deyip yaklaşıyor, en sonunda bugün birine korkuyor abla çocuk sevme dedim ay nolcak alışır diyor, eskiden ne güzel maskeler vardı ya
Geçmiş olsun , sıkıntı olmaz heralde yoksa vermezlerdi .
Geçmiş olsun. Ben de 2-3 hafta kadar önce aynı durumdaydım. Antibiyotik, alerji ilacı, öksürük ilacı bir sürü ilaç verdi. Emzirenlere ve hamilelere verdiğimiz güvenli ilaçlar dedi. Hepsini kullandım. Hatta alerji ilacı daha bugün bitti
İnşallah cnm sıkıntı olmaz
Geçmiş olsun ben yeni covid oldum antibiyotik verdi. Çocuk doktoru da onayladı
Gecmis olsun canım insallah önemli bir şeyi yoktur minnağınAh ah hastane keyfisi yapiyoruz burcu. Kizim ateslendi sabahtan. Ogleden sonra durmaz oldu, cok agladi. Baktik atesi yukselmis. Ates dusurucu verdik simdi hastanedeyiz. Tahliller idrar enfeksiyonu gosteriyor da bakalim doktor ne dicek, doktorunu bekliyoruz.
Uyku bizde ayni burcu bea, dun gece memeden ayrilmak istemedi epey de soylendim meger hastaymis yavrum. Senin paşa nasil, pipisi iyileşti mi insallah?
Akılları almaya aday iki sorumla karşınızdayım:
1) Kaşık biberonla bu ayda beslemek işkence gibi. İlk ay biz korkuyorduk fazla giderse diye. Şimdi o fazla çekiyor. Eliyle saldırıyor biberona. 5 ay 5 günlük oldu. Normal biberonla versem meme reddi olur mu? Bu risk ne zamana kadar var?
2) Kanguruda bacak ayrıklığını nasıl ayarlayacağım? Bugün evin içinde taktım, gezdirdim, dans ettik klip çektik. Durdu yani bir süre. Kangurunun askısını kemirmekten sıkılınca inmek istedi ama evdeki işleri yapmamı bile kolaylaştırsa kardır benim için. Şu bacak ayrıklığı çok değil mi mesela? @KIRMIZILIKUCUKKIZ senin K1 ehliyetin var sen bilirsin
Kanguru arayanlar alın ben beğendim. Ha çok mu rahat? Tabii ki bir ağırlık biniyor vücuda ama kucaktan inmeyen bebek varsa kollarla sararak taşımaktan çok daha rahatsak_ran Eşine alabilirsin. O-nay-lıyorum
Eki Görüntüle 3092617
Bu akşam gorumcemle kaynanam geliyorlar, oğlum sünnet olunca aramadilar bile, lütfedip geliyolarmis, cok gerginim ya, yüzlerini görmek istemiyorum
Beni üzsün bak boşanıyor muyum boşanmiyor muyum,
Teşekkürleeeer1- artık dik oturup posalı şeylere yavaştan geçiyorlar,
meme retti olacağını sanmıyorum çünkü artık hangisi meme hangisi plastik biliyorlar
bizim hem avnet hem de lansinoh biberon var , lansinoh olunca daha bi iştahla çekiyor
2- bacak u şeklinde olmalı ki kalçası formunu bozmasınlar diye
bu da u olarak duruyor
Kesin almıştırbende hiç sevmiyorum o taraftan biri gelsin, doğumda bile gelmediler aylar sonra geldi
pazartesi sünnet yaptıracağım dedim geleyim dio, dedim düğün dernek mevlit yok sadece sünnetciye gidip ketireceğiz
belki mesajı almıştır.
Di mi yaa? Şşş ayık olevren üzgünden yolladığımız mesajları ciddiye alıp bize geri gönderiyor
evrene pozitif mesajlar yolla
Benimkinin de eller hep ağzında , ikisini birden yumruk yapıp sokmaya çalışıyor , tek parmağını uzatıp gezdiriyor içerdeBuzluktaki sütleri vermeye başladık diye mi nedir çocuğa bir değişik haller olmaya başladı ya. Gece uykusunda tuvaletini yapıyor iki gecedir. Hiç adeti olan bir şey değil. Yapacaksa bile uyanmaya yakın yapardı. Diş zorluyor gibi. O da yapar mı böyle bir şey? Görünürde diş yok ama eller hep ağızda, salyalar arttı
Biz kendi elimizi yıkayıp baş parmağımızla alt diş etine masaj yapmaya başladık. Mest oluyorBenimkinin de eller hep ağzında , ikisini birden yumruk yapıp sokmaya çalışıyor , tek parmağını uzatıp gezdiriyor içerde
Of ne biçim bir geceydi. Çocuk uyudu ben uyuyamadımGece sürekli uyandı Yaa zombi gibiyim beynim sulandı
O niye yahu , annesiyle babasını neden her gün gezdirmeniz gerekiyor ki , ayyyy bişey dicem ayıp kaçıcakHe bendeki de o model. Dediğin gibi anne karnında da öyleydi
Annesini arayıp "Oğlunla gelinin sizinle ilgilenmiyor" demiş. O sırada kendisi burada bile değildi. Biz annesiyle babasını ben hamile olmama rağmen her gün çıkardık gezdirdik ki ben coronadan dolayı kendi ailemle bile doğru düzgün görüşmüyordum. Annesine eşim için demiş ki o benim çocuğuma şunu taktı ben onunkine bunu taktım. Ben daha pahalı takı taktım demeye getiriyor. Çüş dedim. Götürüp suratına fırlatasım geldi duyunca
Hahah bu da efsane videolardandı
Biz geç geldik dün eve , kızım köy gezmesi yaptı . Tavuk kovalayıp patatis çıkardıHafta sonu olunca herkes keyif yapıyor heralde kocasıyla, yoksa uyuyor musunuz aaa cok ayıp@Beyazkup kız sesin çıkmıyor kac gündür yoksa beni yalnız bırakıp uykucu mu oldunuz
Zaten çok sağlam olan memeni ısırıp ısırıp sırıtıyoBiz kendi elimizi yıkayıp baş parmağımızla alt diş etine masaj yapmaya başladık. Mest oluyor
Of ne biçim bir geceydi. Çocuk uyudu ben uyuyamadım
Burada yaşamıyor onlar. Kasım mı neydi 1-2 haftalığına geldiler. O ara biz kapalı ortamda kimseyle görüşmüyorduk. O yüzden dışarı çıkarıyorduk onları işte. Ablası da hafta sonu gelecekti. Vay efendim biz nasıl onlarla birlikte yemek yemezmişiz diye atarlanıp vazgeçti. Düşünüp düşünüp bunu bulmuş işte annesini arayıp dolduruşa getirmiş kendince. Hiç de öyle bir şey olmadı. Çok memnun döndülerO niye yahu , annesiyle babasını neden her gün gezdirmeniz gerekiyor ki , ayyyy bişey dicem ayıp kaçıcak
Biz geç geldik dün eve , kızım köy gezmesi yaptı . Tavuk kovalayıp patatis çıkardı
Yav sahi ısırırken o duygu geçişleri niye öyle. Bizimki genelde sövecen bakıyor. Hınçla ısırıyor hasmını ısırırmış gibiZaten çok sağlam olan memeni ısırıp ısırıp sırıtıyo
Devirip tötü uyusana yahuuuu
Bazı insanlar çok psikopat Yaa , mutlaka bir şey bulup gerginlik yaratmayı başarıyorlar . Görmezden gelmek lazım , kendi kendilerine kudursunlar köşede .Burada yaşamıyor onlar. Kasım mı neydi 1-2 haftalığına geldiler. O ara biz kapalı ortamda kimseyle görüşmüyorduk. O yüzden dışarı çıkarıyorduk onları işte. Ablası da hafta sonu gelecekti. Vay efendim biz nasıl onlarla birlikte yemek yemezmişiz diye atarlanıp vazgeçti. Düşünüp düşünüp bunu bulmuş işte annesini arayıp dolduruşa getirmiş kendince. Hiç de öyle bir şey olmadı. Çok memnun döndüler
Ya senin kız ne güzel bir ortamda büyüyecek. Çok şanslısak_ran 'ınki de öyle. Yılanlarla ay pardon limon ağaçlarıyla falan
Benimkiler bana sorup geliyor uyku saati ne zaman diye yakın oturuyoruz ondan pek sıkıntı olmuyor ama dun bi tanesi kalmak istedi uyku saatinde bişey diyemedim, demi ya keşke bitseydi, ben annemler konusunda katı değilim acıkcasi sevme öpme konusunda çünkü bende severim öperim yeğenlerimi ama dışarıdan biri sevmek isteyince sinir oluyorumSorma ya. Haftada bir görüyorlar. Bir şey diyemiyorum. Sevmek istiyorlar. Ben korkuyorum diye eve de gelemiyorlar ama eve de gelseler aynı şey olacak. O çocuğun uyuması lazım. Onlar sevecek diye uyku yalan oldu mu gerisi de öyle tepetaklak gidiyor işte
Ben pandemiyle birlikte bu sarılma, öpme, sevme olayları kalıcı olarak tarihe karışacak diye seviniyordum. Niye olmadı o iş? Öpmüyorum ben hala kimseyi. Kendi ailemi de öpmüyorum yani. Bu ne yapışıklık sevdasıdır ya. Pandeminin başından beri yeğenlerimi öpmüyorum. İçim gidiyor onlara ama öpmüyorum yani
Benimkiler gelmesine geliyor arada ama hiç beni arayıp sormak yok sadece oğullarını ariyorlar, demi ya eşim de kızıyor saçma sapan konuşma bosancam diye1- artık dik oturup posalı şeylere yavaştan geçiyorlar,
meme retti olacağını sanmıyorum çünkü artık hangisi meme hangisi plastik biliyorlar
bizim hem avnet hem de lansinoh biberon var , lansinoh olunca daha bi iştahla çekiyor
2- bacak u şeklinde olmalı ki kalçası formunu bozmasınlar diye
bu da u olarak duruyor
bende hiç sevmiyorum o taraftan biri gelsin, doğumda bile gelmediler aylar sonra geldi
pazartesi sünnet yaptıracağım dedim geleyim dio, dedim düğün dernek mevlit yok sadece sünnetciye gidip ketireceğiz
belki mesajı almıştır.
evren üzgünden yolladığımız mesajları ciddiye alıp bize geri gönderiyor
evrene pozitif mesajlar yolla
Ohh ne güzel gezsin prensesO niye yahu , annesiyle babasını neden her gün gezdirmeniz gerekiyor ki , ayyyy bişey dicem ayıp kaçıcak
Biz geç geldik dün eve , kızım köy gezmesi yaptı . Tavuk kovalayıp patatis çıkardı