2022 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    251
Oda kötü ya sevcem diyolar çocuk uyuyamıyor, bneim de yeğenlerim geldi, tam oğlumun uyku saatinde bi tanesi kalicam diye tutturdu, bisey diyemedim tabi, ses yaptı hemen uyandı sonra da huysuzlandi durdu ya

Anlamazlar ya yok, benim oğlumu her gören sevebilir miyim deyip yaklaşıyor, en sonunda bugün birine korkuyor abla çocuk sevme dedim ay nolcak alışır diyor, eskiden ne güzel maskeler vardı ya

Oda kötü ya sevcem diyolar çocuk uyuyamıyor, bneim de yeğenlerim geldi, tam oğlumun uyku saatinde bi tanesi kalicam diye tutturdu, bisey diyemedim tabi, ses yaptı hemen uyandı sonra da huysuzlandi durdu ya
Sorma ya. Haftada bir görüyorlar. Bir şey diyemiyorum. Sevmek istiyorlar. Ben korkuyorum diye eve de gelemiyorlar ama eve de gelseler aynı şey olacak. O çocuğun uyuması lazım. Onlar sevecek diye uyku yalan oldu mu gerisi de öyle tepetaklak gidiyor işte
Anlamazlar ya yok, benim oğlumu her gören sevebilir miyim deyip yaklaşıyor, en sonunda bugün birine korkuyor abla çocuk sevme dedim ay nolcak alışır diyor, eskiden ne güzel maskeler vardı ya
Ben pandemiyle birlikte bu sarılma, öpme, sevme olayları kalıcı olarak tarihe karışacak diye seviniyordum. Niye olmadı o iş? Öpmüyorum ben hala kimseyi. Kendi ailemi de öpmüyorum yani. Bu ne yapışıklık sevdasıdır ya. Pandeminin başından beri yeğenlerimi öpmüyorum. İçim gidiyor onlara ama öpmüyorum yani

Geçmiş olsun , sıkıntı olmaz heralde yoksa vermezlerdi .
İnşallah cnm sıkıntı olmaz
Geçmiş olsun ben yeni covid oldum antibiyotik verdi. Çocuk doktoru da onayladı

Allah razı olsun kızlar, çok şükür antibiyotik iyi geldi
oğlana da etki etmedi, hafif bi ağrı kaldı o da gitti mi tamamdır

Gecmis olsun canım insallah önemli bir şeyi yoktur minnağın

1- artık dik oturup posalı şeylere yavaştan geçiyorlar,
meme retti olacağını sanmıyorum çünkü artık hangisi meme hangisi plastik biliyorlar

bizim hem avnet hem de lansinoh biberon var , lansinoh olunca daha bi iştahla çekiyor

2- bacak u şeklinde olmalı ki kalçası formunu bozmasınlar diye
bu da u olarak duruyor
Bu akşam gorumcemle kaynanam geliyorlar, oğlum sünnet olunca aramadilar bile, lütfedip geliyolarmis, cok gerginim ya, yüzlerini görmek istemiyorum

bende hiç sevmiyorum o taraftan biri gelsin, doğumda bile gelmediler aylar sonra geldi
pazartesi sünnet yaptıracağım dedim geleyim dio, dedim düğün dernek mevlit yok sadece sünnetciye gidip ketireceğiz
belki mesajı almıştır.
Beni üzsün bak boşanıyor muyum boşanmiyor muyum,

evren üzgünden yolladığımız mesajları ciddiye alıp bize geri gönderiyor
evrene pozitif mesajlar yolla

Teşekkürleeeer
Kesin almıştır
evren üzgünden yolladığımız mesajları ciddiye alıp bize geri gönderiyor
evrene pozitif mesajlar yolla
Di mi yaa? Şşş ayık ol burcusami

Buzluktaki sütleri vermeye başladık diye mi nedir çocuğa bir değişik haller olmaya başladı ya. Gece uykusunda tuvaletini yapıyor iki gecedir. Hiç adeti olan bir şey değil. Yapacaksa bile uyanmaya yakın yapardı. Diş zorluyor gibi. O da yapar mı böyle bir şey? Görünürde diş yok ama eller hep ağızda, salyalar arttı

Benimkinin de eller hep ağzında , ikisini birden yumruk yapıp sokmaya çalışıyor , tek parmağını uzatıp gezdiriyor içerde

O niye yahu , annesiyle babasını neden her gün gezdirmeniz gerekiyor ki , ayyyy bişey dicem ayıp kaçıcak
Hafta sonu olunca herkes keyif yapıyor heralde kocasıyla, yoksa uyuyor musunuz aaa cok ayıp @Beyazkup kız sesin çıkmıyor kac gündür yoksa beni yalnız bırakıp uykucu mu oldunuz
Biz geç geldik dün eve , kızım köy gezmesi yaptı . Tavuk kovalayıp patatis çıkardı

O niye yahu , annesiyle babasını neden her gün gezdirmeniz gerekiyor ki , ayyyy bişey dicem ayıp kaçıcak

Biz geç geldik dün eve , kızım köy gezmesi yaptı . Tavuk kovalayıp patatis çıkardı
Burada yaşamıyor onlar. Kasım mı neydi 1-2 haftalığına geldiler. O ara biz kapalı ortamda kimseyle görüşmüyorduk. O yüzden dışarı çıkarıyorduk onları işte. Ablası da hafta sonu gelecekti. Vay efendim biz nasıl onlarla birlikte yemek yemezmişiz diye atarlanıp vazgeçti. Düşünüp düşünüp bunu bulmuş işte annesini arayıp dolduruşa getirmiş kendince. Hiç de öyle bir şey olmadı. Çok memnun döndüler

Ya senin kız ne güzel bir ortamda büyüyecek. Çok şanslı sak_ran 'ınki de öyle. Yılanlarla ay pardon limon ağaçlarıyla falan

Zaten çok sağlam olan memeni ısırıp ısırıp sırıtıyo

Devirip tötü uyusana yahuuuu
Yav sahi ısırırken o duygu geçişleri niye öyle. Bizimki genelde sövecen bakıyor. Hınçla ısırıyor hasmını ısırırmış gibi

Uyuyamadım işte. Sıcaktan uyuyamadım, düşünmekten uyuyamadım. Bol bol fırsatım varken neden uyuyamıyorum diye düşündüm, daha da uyuyamadım

Bazı insanlar çok psikopat Yaa , mutlaka bir şey bulup gerginlik yaratmayı başarıyorlar . Görmezden gelmek lazım , kendi kendilerine kudursunlar köşede .

Evet iyi ki de annem her şeyi toplayıp İstanbul'dan kaçıcam diye tutturmuş . Ben de yanında geldim işte , burdan buldum birini , çoluk çocuk karıştık .
Al cücüğünü gel tatil yap bikaç gün

Benimkiler bana sorup geliyor uyku saati ne zaman diye yakın oturuyoruz ondan pek sıkıntı olmuyor ama dun bi tanesi kalmak istedi uyku saatinde bişey diyemedim, demi ya keşke bitseydi, ben annemler konusunda katı değilim acıkcasi sevme öpme konusunda çünkü bende severim öperim yeğenlerimi ama dışarıdan biri sevmek isteyince sinir oluyorum

Benimkiler gelmesine geliyor arada ama hiç beni arayıp sormak yok sadece oğullarını ariyorlar, demi ya eşim de kızıyor saçma sapan konuşma bosancam diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…