2022 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    251
Belkim botanikçi olacak. Bilemezsin
Belki de yılanolog olur buradaki teyzelerinin yılaaaaan görümce ve kaynanalarını analiz eder
Hepsi birden hayırlı olsun. Kolaylıklar...

Ya benimki gece uyumaya çalışırken acıyordu. Dikenler batıyor sanki. İlk aylarda mıyız, nooluyoo?!
gerçekten başa döndük. “40 günü geçince biter. “Hele bi üç aylık olsun gör “6 aylık olunca düzelir” diye diye askere gidecek çocuklar.

ANKHESPAATEN ‘ı meseneden sileceksin

Belki de yılanolog olur buradaki teyzelerinin yılaaaaan görümce ve kaynanalarını analiz eder
Bilemezsin işte bilemezsin kaplumağalog bile olabilir
gerçekten başa döndük. “40 günü geçince biter. “Hele bi üç aylık olsun gör “6 aylık olunca düzelir” diye diye askere gidecek çocuklar.
Putin sen misin?

ANKHESPAATEN ‘ı meseneden sileceksin
He işte onu diyorum. Hiç de bilenem
ANKHESPAATEN Baktım. 3 sa 15 dk gösteriyor. Çıktık biz geliyoruz. Orada müsilaj da yoktur hem

Babasının yalandan bebek arabasını iki sallamasıyla uyudu çocuk 09:30 dan beri uyuyor. Sanki ben hafta içi çocuk uyumuyor huysuz falan diyince yalan söylemiş gibi oldum
Hep öyle o zaten biz yalancıyız . Bugün hiç durmadı çok mızmızdı diyorum babasına gülücükler atıyor hemen , anne uyumuyo kaç gündür diyorum gidip köyde yarım saat olmadan bayılıp üç saat uyuyor falan

Babasının yalandan bebek arabasını iki sallamasıyla uyudu çocuk 09:30 dan beri uyuyor. Sanki ben hafta içi çocuk uyumuyor huysuz falan diyince yalan söylemiş gibi oldum
Bunların bizi yalancı çıkarmasına bayılıyorum. Doktor "Ayaklarını basabiliyor mu?" diyor. "Evet" diyorum. Adam 53 saat bastırmaya uğraşıyor, bu hamur gibi yığılıyor yere ve daha nicesi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…