Belki de yılanolog olur buradaki teyzelerinin yılaaaaan görümce ve kaynanalarını analiz ederBelkim botanikçi olacak. Bilemezsin
gerçekten başa döndük. “40 günü geçince biter. “Hele bi üç aylık olsun gör “6 aylık olunca düzelir” diye diye askere gidecek çocuklar.Hepsi birden hayırlı olsun. Kolaylıklar...
Ya benimki gece uyumaya çalışırken acıyordu. Dikenler batıyor sanki. İlk aylarda mıyız, nooluyoo?!
Çıkar göster
Senin elinden daha datlı anasıBiraz da babası emzirsin. Bu eşşşek " Saçmalama Neal, buzluk sütünü bile sen vereceksin. Başkası verirse içmem!" diyor
İvet birlikte uyumayan bebe ve yanan meme partisi yapıyoruzhee gitmeyen göbekleri de tokuşturuyoruz
Yanlış ama nasıl yanlış orasını şeyettin mi iyiceYa bırak sen zayıfmışsın oraya yanlış şeetmişsin
Yanan meme ısırık partisi
Bilemezsin işte bilemezsin kaplumağalog bile olabilirBelki de yılanolog olur buradaki teyzelerinin yılaaaaan görümce ve kaynanalarını analiz eder
Putin sen misin?gerçekten başa döndük. “40 günü geçince biter. “Hele bi üç aylık olsun gör “6 aylık olunca düzelir” diye diye askere gidecek çocuklar.
He işte onu diyorum. Hiç de bilenemANKHESPAATEN ‘ı meseneden sileceksin
Kooooş yeAyyyy sanki sızdı gibi , ne yapsam ben nerelere gitsemacaba kahvaltı yapmama izin verir mi
Hayır olamazzzYanlış ama nasıl yanlış orasını şeyettin mi iyice
Yok ben bahçeli mehepenin kırkıncı yılı kutlu olsun
He işte onu diyorum. Hiç de bilenem
ANKHESPAATEN Baktım. 3 sa 15 dk gösteriyor. Çıktık biz geliyoruz. Orada müsilaj da yoktur hem
Çabuk ye bak uyuyunca sen boşlukta kalıp duruyorsun öyle hemen birşeyler yapman lazımAyyyy sanki sızdı gibi , ne yapsam ben nerelere gitsemacaba kahvaltı yapmama izin verir mi
Hayır yok öyle abidik gubudik şeyler , geçen yaz gittik hep kızımla daha içerdeykenBilemezsin işte bilemezsin kaplumağalog bile olabilir
Putin sen misin?
Eki Görüntüle 3093332
He işte onu diyorum. Hiç de bilenem
ANKHESPAATEN Baktım. 3 sa 15 dk gösteriyor. Çıktık biz geliyoruz. Orada müsilaj da yoktur hem
Kooooş ye
Sandövöç kemirirken bir yandan da dün kocamın pazardan aldığı ve limonun mutfağın her yanına saçtığı ayıklanmayı bekleyen bezelyelere bakıyorumÇabuk ye bak uyuyunca sen boşlukta kalıp duruyorsun öyle hemen birşeyler yapman lazım
Sandövöç kemirirken bir yandan da dün kocamın pazardan aldığı ve limonun mutfağın her yanına saçtığı ayıklanmayı bekleyen bezelyelere bakıyorum
Hep öyle o zaten biz yalancıyız . Bugün hiç durmadı çok mızmızdı diyorum babasına gülücükler atıyor hemen , anne uyumuyo kaç gündür diyorum gidip köyde yarım saat olmadan bayılıp üç saat uyuyor falanBabasının yalandan bebek arabasını iki sallamasıyla uyudu çocuk 09:30 dan beri uyuyor. Sanki ben hafta içi çocuk uyumuyor huysuz falan diyince yalan söylemiş gibi oldum
Yok ben bahçeli mehepenin kırkıncı yılı kutlu olsun
Bu çocuğu benden başka bilen yok sanıyordumBen de geleceeemmm caanım ben de gelecemm
(Bu çocuk bana telif şeeder mi?)
E hala yok sen şizo gibi iki ayrı hesaptan yazıyosunyapar
Bu çocuğu benden başka bilen yok sanıyordum
Bunların bizi yalancı çıkarmasına bayılıyorum. Doktor "Ayaklarını basabiliyor mu?" diyor. "Evet" diyorum. Adam 53 saat bastırmaya uğraşıyor, bu hamur gibi yığılıyor yere ve daha nicesiBabasının yalandan bebek arabasını iki sallamasıyla uyudu çocuk 09:30 dan beri uyuyor. Sanki ben hafta içi çocuk uyumuyor huysuz falan diyince yalan söylemiş gibi oldum
Yönetime yazayım mı? Fake'im bana muhalefet. Beni rakibi sanıyor. Engellr msnz ltfn .sE hala yok sen şizo gibi iki ayrı hesaptan yazıyosun