Arkadaşlar ben fake değilim bana fake misin diyip durmayınYönetime yazayım mı? Fake'im bana muhalefet. Beni rakibi sanıyor. Engellr msnz ltfn .s
Bunun öbürsüki olanını kaldırmışlar ya çok üzüldümArkadaşlar ben fake değilim bana fake misin diyip durmayın
Yaa o yapış yapış birşey , nasıl emzirilir anlamadım gitti . Ben yıkıyorum sürdüysemKızlar Lansinoh meme kremi dudak çatlaklarını anında iyileştiriyor.memeye sürdükten sonra yıkanmadan emzirebildiğimiz için biz 7 yaşındaki yeğenime de kullandık geçirdi onun da
Fazla mı sürüyorsun? Ben azcık sürüyorum bir de hemen emzirmiyorumYaa o yapış yapış birşey , nasıl emzirilir anlamadım gitti . Ben yıkıyorum sürdüysem
Ben de onu sile sile baktım iyice tahriş ediyorum. Komple bıraktım kullanmayı. "Lansinoh'u nasıl bıraktım" adlı vidyomda ayrıntıları bulabilirsinizYaa o yapış yapış birşey , nasıl emzirilir anlamadım gitti . Ben yıkıyorum sürdüysem
Ben de onu sile sile baktım iyice tahriş ediyorum. Komple bıraktım kullanmayı. "Lansinoh'u nasıl bıraktım" adlı vidyomda ayrıntıları bulabilirsiniz
Çoklu evren çılgınlığındaYönetime yazayım mı? Fake'im bana muhalefet. Beni rakibi sanıyor. Engellr msnz ltfn .s
Çok sürersem etki eder kafasıFazla mı sürüyorsun? Ben azcık sürüyorum bir de hemen emzirmiyorum
Müsrüflük haramdırÇok sürersem etki eder kafası
Bitsin Yaa bi ise yaramıyo zaten , cücük kadar şeye büssürü para verdimMüsrüflük haramdır
Bana normallisi yetmedi. Bir de gittim organic balm'lısını aldım. Hiç açmadım. Nereme sürsem onuBitsin Yaa bi ise yaramıyo zaten , cücük kadar şeye büssürü para verdim
DudaanaBana normallisi yetmedi. Bir de gittim organic balm'lısını aldım. Hiç açmadım. Nereme sürsem onu
Kesin ondandırSenin elinden daha datlı anası
Anlamak için beş kere okudum, emojiye bakınca anladım. Teşekkürler beynim, teşekkürlerHayır yok öyle abidik gubudik şeyler , geçen yaz gittik hep kızımla daha içerdeyken
Bezelye aldırma hatasına ben düştüm. Bir gece çocuk uyurken iki gerizekalı oturup söverek bezelye ayıkladık, buzluğa attık. Seneye bu zamanlar hatırlar, pişiririm herhalde. Geçen yazın domateslerini geçen hafta bitirdikSandövöç kemirirken bir yandan da dün kocamın pazardan aldığı ve limonun mutfağın her yanına saçtığı ayıklanmayı bekleyen bezelyelere bakıyorum
Ben işin magazin boyutuyla daha çok ilgilendiğim için aklıma bir şey takıldı. Yeğenini de mi yanına aldırdın? Yoksa sen mi geldin? Bizi mi kandırıyorsun? Kandırıyorsan söyle lütfen. KızmayacağımKızlar Lansinoh meme kremi dudak çatlaklarını anında iyileştiriyor.memeye sürdükten sonra yıkanmadan emzirebildiğimiz için biz 7 yaşındaki yeğenime de kullandık geçirdi onun da
Zaga fan girl. Kızın dünyamıza 30-35 yıl kadar geç geldiğinden dolayı ancak açar Yutup'tan eski bölümlerini izler. Kendi kaybeder napalım erken gelseymişEvet , uyandı . Bu uyku onu gece bire kadar götürür
Anksiyetelerim ve obsesyonlarım müsaade etmez. Derler ki "Hayır Neal, bak sakın. İyi düşün. Bebekler emince yara olan meme ucu için yapılmış bu krem. Öyle olmasaydı 'Dudağınıza da sürebilirsiniz' yazardı. Yazıyor mu? Yazmıyor. Al işte, gördün mü bak, ben sana demiştim!"Dudaana
Oturma organı , anca oraya yaraşır bu fiyatıylaBana normallisi yetmedi. Bir de gittim organic balm'lısını aldım. Hiç açmadım. Nereme sürsem onu
Kesin ondandır
Anlamak için beş kere okudum, emojiye bakınca anladım. Teşekkürler beynim, teşekkürler
Bezelye aldırma hatasına ben düştüm. Bir gece çocuk uyurken iki gerizekalı oturup söverek bezelye ayıkladık, buzluğa attık. Seneye bu zamanlar hatırlar, pişiririm herhalde. Geçen yazın domateslerini geçen hafta bitirdik
Ben işin magazin boyutuyla daha çok ilgilendiğim için aklıma bir şey takıldı. Yeğenini de mi yanına aldırdın? Yoksa sen mi geldin? Bizi mi kandırıyorsun? Kandırıyorsan söyle lütfen. Kızmayacağım
Zaga fan girl. Kızın dünyamıza 30-35 yıl kadar geç geldiğinden dolayı ancak açar Yutup'tan eski bölümlerini izler. Kendi kaybeder napalım erken gelseymiş
Anksiyetelerim ve obsesyonlarım müsaade etmez. Derler ki "Hayır Neal, bak sakın. İyi düşün. Bebekler emince yara olan meme ucu için yapılmış bu krem. Öyle olmasaydı 'Dudağınıza da sürebilirsiniz' yazardı. Yazıyor mu? Yazmıyor. Al işte, gördün mü bak, ben sana demiştim!"
Yok ablam da aldı sürdü çocuunaKesin ondandır
Anlamak için beş kere okudum, emojiye bakınca anladım. Teşekkürler beynim, teşekkürler
Bezelye aldırma hatasına ben düştüm. Bir gece çocuk uyurken iki gerizekalı oturup söverek bezelye ayıkladık, buzluğa attık. Seneye bu zamanlar hatırlar, pişiririm herhalde. Geçen yazın domateslerini geçen hafta bitirdik
Ben işin magazin boyutuyla daha çok ilgilendiğim için aklıma bir şey takıldı. Yeğenini de mi yanına aldırdın? Yoksa sen mi geldin? Bizi mi kandırıyorsun? Kandırıyorsan söyle lütfen. Kızmayacağım
Ben bugün bir de burun içine deneyeceğim sürekli yara oluyor bir de pişiğe iyi gelir mi araştıracağım. Aldık o kadar faydalanalım yahuZaga fan girl. Kızın dünyamıza 30-35 yıl kadar geç geldiğinden dolayı ancak açar Yutup'tan eski bölümlerini izler. Kendi kaybeder napalım erken gelseymiş
Anksiyetelerim ve obsesyonlarım müsaade etmez. Derler ki "Hayır Neal, bak sakın. İyi düşün. Bebekler emince yara olan meme ucu için yapılmış bu krem. Öyle olmasaydı 'Dudağınıza da sürebilirsiniz' yazardı. Yazıyor mu? Yazmıyor. Al işte, gördün mü bak, ben sana demiştim!"
Yok onu da anlamam belki. Sen zahmet etme. Deniz ne zaman ısınır oralarda? Isınır mı? Ben geçen sene Sarımsaklı'da donma tehlikesi geçirdim. Zangır zangır titreyerek denize girmek istemiyorum ama çocukla uzağa gidemeyiz. Napalım?Altyazı geçeyim bundan sonra
Biz dedin kullandık dedin. Yani yalan mı söyledin? Kamuoyunu yanlış mı bilgilendirdin? Belki ablan başka bir şey aldı, kullandı. Nereden bilelim? O da üye olsun, gelsin kendisi yazsın. Alalh bilir belki senin ablan bile yokmuştur. Fake'lerin ablası olabiliyor mu?Yok ablam da aldı sürdü çocuuna
Ben bugün bir de burun içine deneyeceğim sürekli yara oluyor bir de pişiğe iyi gelir mi araştıracağım. Aldık o kadar faydalanalım yahu
Benim burnum benim ablamYok onu da anlamam belki. Sen zahmet etme. Deniz ne zaman ısınır oralarda? Isınır mı? Ben geçen sene Sarımsaklı'da donma tehlikesi geçirdim. Zangır zangır titreyerek denize girmek istemiyorum ama çocukla uzağa gidemeyiz. Napalım?
Biz dedin kullandık dedin. Yani yalan mı söyledin? Kamuoyunu yanlış mı bilgilendirdin? Belki ablan başka bir şey aldı, kullandı. Nereden bilelim. O da üye olsun, gelsin kendisi yazsın. Alalh bilir belki senin ablan bile yokmuştur. Fake'lerin ablası olabiliyor mu?
Kimin burnunun içi? Ben Nazalnem sürüyordum, iyi geliyordu ama emzirirken şey yapmayın yazıyor üstünde :/