2022 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    251
Kızlar Lansinoh meme kremi dudak çatlaklarını anında iyileştiriyor. memeye sürdükten sonra yıkanmadan emzirebildiğimiz için biz 7 yaşındaki yeğenime de kullandık geçirdi onun da

Kızlar Lansinoh meme kremi dudak çatlaklarını anında iyileştiriyor. memeye sürdükten sonra yıkanmadan emzirebildiğimiz için biz 7 yaşındaki yeğenime de kullandık geçirdi onun da
Yaa o yapış yapış birşey , nasıl emzirilir anlamadım gitti . Ben yıkıyorum sürdüysem

Ben de onu sile sile baktım iyice tahriş ediyorum. Komple bıraktım kullanmayı. "Lansinoh'u nasıl bıraktım" adlı vidyomda ayrıntıları bulabilirsiniz

Az sürün ya ben hiç silmiyorum ve gece sürüyorum genelde en az 4-5 saat emmeyeceği zaman

Senin elinden daha datlı anası
Kesin ondandır
Hayır yok öyle abidik gubudik şeyler , geçen yaz gittik hep kızımla daha içerdeyken
Anlamak için beş kere okudum, emojiye bakınca anladım. Teşekkürler beynim, teşekkürler
Sandövöç kemirirken bir yandan da dün kocamın pazardan aldığı ve limonun mutfağın her yanına saçtığı ayıklanmayı bekleyen bezelyelere bakıyorum
Bezelye aldırma hatasına ben düştüm. Bir gece çocuk uyurken iki gerizekalı oturup söverek bezelye ayıkladık, buzluğa attık. Seneye bu zamanlar hatırlar, pişiririm herhalde. Geçen yazın domateslerini geçen hafta bitirdik
Ben işin magazin boyutuyla daha çok ilgilendiğim için aklıma bir şey takıldı. Yeğenini de mi yanına aldırdın? Yoksa sen mi geldin? Bizi mi kandırıyorsun? Kandırıyorsan söyle lütfen. Kızmayacağım
Evet , uyandı . Bu uyku onu gece bire kadar götürür
Zaga fan girl. Kızın dünyamıza 30-35 yıl kadar geç geldiğinden dolayı ancak açar Yutup'tan eski bölümlerini izler. Kendi kaybeder napalım erken gelseymiş
Anksiyetelerim ve obsesyonlarım müsaade etmez. Derler ki "Hayır Neal, bak sakın. İyi düşün. Bebekler emince yara olan meme ucu için yapılmış bu krem. Öyle olmasaydı 'Dudağınıza da sürebilirsiniz' yazardı. Yazıyor mu? Yazmıyor. Al işte, gördün mü bak, ben sana demiştim!"

Altyazı geçeyim bundan sonra

Yok ablam da aldı sürdü çocuuna
Ben bugün bir de burun içine deneyeceğim sürekli yara oluyor bir de pişiğe iyi gelir mi araştıracağım. Aldık o kadar faydalanalım yahu

Altyazı geçeyim bundan sonra
Yok onu da anlamam belki. Sen zahmet etme. Deniz ne zaman ısınır oralarda? Isınır mı? Ben geçen sene Sarımsaklı'da donma tehlikesi geçirdim. Zangır zangır titreyerek denize girmek istemiyorum ama çocukla uzağa gidemeyiz. Napalım?
Yok ablam da aldı sürdü çocuuna

Ben bugün bir de burun içine deneyeceğim sürekli yara oluyor bir de pişiğe iyi gelir mi araştıracağım. Aldık o kadar faydalanalım yahu
Biz dedin kullandık dedin. Yani yalan mı söyledin? Kamuoyunu yanlış mı bilgilendirdin? Belki ablan başka bir şey aldı, kullandı. Nereden bilelim? O da üye olsun, gelsin kendisi yazsın. Alalh bilir belki senin ablan bile yokmuştur. Fake'lerin ablası olabiliyor mu?

Kimin burnunun içi? Ben Nazalnem sürüyordum, iyi geliyordu ama emzirirken şey yapmayın yazıyor üstünde :/

Benim burnum benim ablam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…