2022 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    251
Ben daha paylasmadim ya beybimi kendimle paylasmak istiyorum ama sacimi başimi düzeltmeye vaktim de yok
Hii bende paylaşmadım uzun bi süre daha paylaşmam gibi. Kızımı 6 ay paylaşmamıştım bunu biraz daha paylaşmam. Sakındığımdan değil ama çok kötü gözlü var çevremde onlar görsün istemiyorum çok yaşa dedikleri ertesi gün ölüyor çünkü

Boş ver sen mumlan kahve paylaş

Değişecekler ya ben de umudumu kaybetmedim

Makyaj şey miydi çamaşır makinesinin üstünde tozlu bir şeyler var, onları yüzüne sürüyorsun falan renk oluyor. O muydu?
Hahaha çöp atmaya bile concealersız çıkmayan bana şu cümle çok ters geldi. Çamaşır makinasının üstünde değil utanmasam başımın üzerinde taşıycam öyle yeri bende ayrı ve önemli

Bir de paçoz mu çıkalım ne yani Kendim için konuşuyorum zaten yarım dünya oldum bir de paçoz olursam İyice hayattan soğurum

Bir de paçoz mu çıkalım ne yani Kendim için konuşuyorum zaten yarım dünya oldum bir de paçoz olursam İyice hayattan soğurum
Ben epey zayıfladım çok şükür 76 dan 64 e indim 2 ayda. Şimdi halsizleştim artık iyice hem emzirme hem diyet hem ev vs bıraktım. Gerisi yavaş gitsin hiç umrumda değil

Değişecekler ya ben de umudumu kaybetmedim

Makyaj şey miydi çamaşır makinesinin üstünde tozlu bir şeyler var, onları yüzüne sürüyorsun falan renk oluyor. O muydu?
Aa sen Bensin sanıyordum ta ki bu mesaja kadar. Ben bazen evin içinde bile yapıyorum makyaj

Genel cerrah ve üroloji doktoru yapıyor sünnetleri .

İnşallah olur bakalım. Ben de çarşıya, pazara hiçbir yere gitmiyorum bu arada. Bir kere 10 günlük mü neydi markete gittik eşimle. Güzel bir yerdi aghshd
Artık hiç güzel bir yer değil marketler
Var var öyle bir grup. 5 ay kadar önce kuruldu. Dahil olanların hesapları kalıcı pasif

Whatsapp grubu kurani uçuruyolar
Hosgeldin
Yahu millet bu profil notları kısmında yazıyor vatsapa gel , yoktun , foto yolla falan . Bi bize mi yasak
whatsapp grubumuz yok burdan konusuyoruz zaten ama ben instamı verdim kimse eklemedi assgagahgsha

Ya ben eklicektim ama ya. Sonra dedim ki alis veris sayfasi istemistin, benim de takip ettigim yok diye rahatsiz ediyo demesin, merakli melahat demesin dedim ya

aa edebilirsin tabii. ozce_nilasya beybileri görürüz
Benim yok orda hesabım olaydı şeyederdim

Bu arada doğum fotosu benim de yok Zaten öyle bir şeye fırsat olmadı ki ben gece 12’de evden çıktım hastaneye gittim 02:56’da doğdu sabah da çıkıp evimize geldik. Valizi bile açmadık
Doğum fotom benim de yok , felakettim , iğrençtimBenim kız acele etti , apar topar gittik , saatlerce sancı falan . İçimde kaldı valla

Ben hiç öyle yapamıyorum yaa, düzen sıfır. Ağlıyo mu hop memeye, uyumadı mı hoop oyuna

Benim yanlışlıkla doğum videom var eşim suni sancı çektiğim kısımları çekiyordu tabletiyle tatlış tatlış, sonra işler birden ciddileşince videoyu açık unutmuş bütün doğumu çekmiş

Whatsapp grubu kurani uçuruyolar
Hosgeldin
Ya burda da öyle bi reklam içerik var ki . Girdiğim grubu geri bulmak istiyorum ya mümkün değil.zaten bebekle 5 dkam var boş ondada kendimi salk gibi hissediyorum bi siteyi kullanamıyorum diye. Yoksa grafikerim. Ben böyle site görmedim. Zaten heeeerkes her dönem her ay ay ı şeyi yapıyor. Bak bunun böyle olduğunu sende biliyorsun.

açarsın ya zor degil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…