Makyaj hömm en son pandemiden önce yapmıştımAa sen Bensin sanıyordum ta ki bu mesaja kadar. Ben bazen evin içinde bile yapıyorum makyaj
Bunu ben de yaptımBen zaten buraya her yerde kullandığım adı Kullanıcı adı yapmışım tc kimlik numaramı yazsam daHa iyiymiş yani
Dikkatli oku, sınavda soracağım her yerdenBen gidince dolduruyosunuz buraları yav aaaa
Emmek istediğinde veriyorum, saat gözetmiyorum. Oyunlar da öyle. Evde gezdirmece ve dans/klip seanslarımız da öyle ama ilaçlar, kitap okuma, oyun halısı kırmızı çizgilerimiz. Bir de akşam belli bir saatten sonra ışığı kapatıyoruz, sohbeti kesiyoruzBen hiç öyle yapamıyorum yaa, düzen sıfır. Ağlıyo mu hop memeye, uyumadı mı hoop oyuna
Konuyu takip edersen bildirim gelir, istesen de kaçıramazsın. Başka yerde şubemiz yokturYa burda da öyle bi reklam içerik var ki . Girdiğim grubu geri bulmak istiyorum ya mümkün değil.zaten bebekle 5 dkam var boş ondada kendimi salk gibi hissediyorum bi siteyi kullanamıyorum diye. Yoksa grafikerim. Ben böyle site görmedim. Zaten heeeerkes her dönem her ay ay ı şeyi yapıyor. Bak bunun böyle olduğunu sende biliyorsun.
Yapmışındır ya sana öyle geliyordurOlum beni gaza getirdiniz ben bu çocuğu talimat tutmayan babasıyla yıkadım ama yıka, kremle, bezle, giydir 40-50 dk sürmüştür. Üstelik başını bir kere şampuanladım. Su sanki soğuk gibiydi ve çocuğu kağlumbağa hızında yıkadığımız için biraz titremiş olabilir34 yaşımdayım. Türlü türlü şeyler yaptım. Bir çocuğu yıkayamadım ya. Kulağına su kaçtı mı? Kaçmadan üstteki saçlar güzel durulandı mı? Bıngıldağına çok bastırdım mı? derken derken ellerim titreye titreye yıkadım. Güzel yanı, çocuk gık çıkarmadı. Gayet mayışık bir şekilde teslim olmuştu, keyfi yerinde gibiydi. Kötü yanı, annem çocuğu üç beş dakikada yıkıyordu ve mis gibi kokuyordu. Ben niye yapamadım ahshjdnd
Bende merak ediyorum bebeleri yaÇok merak ediyorum zaten hepinizin bebeleri
Suyu sevicek demek ki , insallah üşütmezOlum beni gaza getirdiniz ben bu çocuğu talimat tutmayan babasıyla yıkadım ama yıka, kremle, bezle, giydir 40-50 dk sürmüştür. Üstelik başını bir kere şampuanladım. Su sanki soğuk gibiydi ve çocuğu kağlumbağa hızında yıkadığımız için biraz titremiş olabilir34 yaşımdayım. Türlü türlü şeyler yaptım. Bir çocuğu yıkayamadım ya. Kulağına su kaçtı mı? Kaçmadan üstteki saçlar güzel durulandı mı? Bıngıldağına çok bastırdım mı? derken derken ellerim titreye titreye yıkadım. Güzel yanı, çocuk gık çıkarmadı. Gayet mayışık bir şekilde teslim olmuştu, keyfi yerinde gibiydi. Kötü yanı, annem çocuğu üç beş dakikada yıkıyordu ve mis gibi kokuyordu. Ben niye yapamadım ahshjdnd
Bide ben hamileyken ahkam kesiyodum.. hamilelik zor doğum sonrası daha kolay merak etmeyin diye. Neden ağzıma fırıncı küreği ile vurmadinizEmzirme , uyku olayları bir düzelsin artık yahu kafayı yicez
Benim de yine meme sorunum başladı galiba , emdikten sonra ucuna kan oturuyor kıpkırmızı oluyor , kesip atıcam artık bunları
Allah kolaylık versin hepimizeYa böyle anlatıyorsunuz o kadar özeniyorum ki sonra kucağımdaki çocuğa bakıyorum. İmkansız gibi
Dönüp duruyorsa yine iyi. Ben iki gündür artık ağlayacak hale geldim. Gözüm kanlandı uykusuzluktan mı nedir. Parktayım, ağlaya ağlaya uyudu gibi. İnşallah derin uykuya dalabilir de rahat eder
Ama cnm nereye kadar bu düzeni koruyabilirz? Hiç mi çıkmayacağız dışarı? Bu çok zor bi yöntem bence.Kuzum imkansız değil sadece istikrarlı olmak lazım ben fedakarlığı evden hiç çıkmayarak yaptım kendim çok zorlanıyorum eve misafir gelse ayıp demedim aldım çocuğu çıktım yatak odasına bi yere gitsek yemekti çaydı dinlemedim kalktım geldim uyku saatinde. Yada işte ne bileyim tatil beldesinde oturuyorum akşam arkadaşlarımla bi kahve içmeye sahilde bi yürüyüşe hiç çıkmadım gibi gibi.. Bunların bi ödülü olmalıydı
He bide mesela hiç market manav pazara bile çıkmadım düşün işte yani ev kuşu gibi saatli dakikalı oturuyorum vakit geçiriyorum
Bende çok merak ediyorum. Sadece Melisa'yi tanıyorumÇok merak ediyorum zaten hepinizin bebeleri
Kuzum,dirseginle suyun sıcaklığını anlarsın. Yakmamasi ve üşümemesi gerekiyor. Bak başarmışsın daha ne olsunOlum beni gaza getirdiniz ben bu çocuğu talimat tutmayan babasıyla yıkadım ama yıka, kremle, bezle, giydir 40-50 dk sürmüştür. Üstelik başını bir kere şampuanladım. Su sanki soğuk gibiydi ve çocuğu kağlumbağa hızında yıkadığımız için biraz titremiş olabilir34 yaşımdayım. Türlü türlü şeyler yaptım. Bir çocuğu yıkayamadım ya. Kulağına su kaçtı mı? Kaçmadan üstteki saçlar güzel durulandı mı? Bıngıldağına çok bastırdım mı? derken derken ellerim titreye titreye yıkadım. Güzel yanı, çocuk gık çıkarmadı. Gayet mayışık bir şekilde teslim olmuştu, keyfi yerinde gibiydi. Kötü yanı, annem çocuğu üç beş dakikada yıkıyordu ve mis gibi kokuyordu. Ben niye yapamadım ahshjdnd
Olmuştur bence ya. Dört günde bir çok fazla bugün banyo yaptırırken senim bebeyi düşündüm valla nasıl çözeriz diye.Olum beni gaza getirdiniz ben bu çocuğu talimat tutmayan babasıyla yıkadım ama yıka, kremle, bezle, giydir 40-50 dk sürmüştür. Üstelik başını bir kere şampuanladım. Su sanki soğuk gibiydi ve çocuğu kağlumbağa hızında yıkadığımız için biraz titremiş olabilir34 yaşımdayım. Türlü türlü şeyler yaptım. Bir çocuğu yıkayamadım ya. Kulağına su kaçtı mı? Kaçmadan üstteki saçlar güzel durulandı mı? Bıngıldağına çok bastırdım mı? derken derken ellerim titreye titreye yıkadım. Güzel yanı, çocuk gık çıkarmadı. Gayet mayışık bir şekilde teslim olmuştu, keyfi yerinde gibiydi. Kötü yanı, annem çocuğu üç beş dakikada yıkıyordu ve mis gibi kokuyordu. Ben niye yapamadım ahshjdnd
Hfff inşallahSuyu sevicek demek ki , insallah üşütmez
Teoride her şey tamam da uygulama fosKuzum,dirseginle suyun sıcaklığını anlarsın. Yakmamasi ve üşümemesi gerekiyor. Bak başarmışsın daha ne olsun
Yav ben bu işi becersem de her gün yıkamam ama dört gün maalesef çok uzun, evet. İşte her seferinde biriniz gelseniz çözülür bu iş. Benim zekalı kocam her şeye kendini önceden hazırlayacak. "Bugün çocuğu kendimiz yıkayalım" dedim. "Pazar olursa kendimi hazırlayabilirim, bugün olmaz" diyor. Prensese bak! "Yıkarız" dedim. "Tamam akşama kadar kendimi hazırlarım daha vakit var" dedi ve yaptık işte bir şeyler. Çocuk şampuan kokmuyor yalnız. Onu çözemedimOlmuştur bence ya. Dört günde bir çok fazla bugün banyo yaptırırken senim bebeyi düşündüm valla nasıl çözeriz diye.
Olur olur elin alışır ben gene yıkadım şipşak 10 dk sürdüOlum beni gaza getirdiniz ben bu çocuğu talimat tutmayan babasıyla yıkadım ama yıka, kremle, bezle, giydir 40-50 dk sürmüştür. Üstelik başını bir kere şampuanladım. Su sanki soğuk gibiydi ve çocuğu kağlumbağa hızında yıkadığımız için biraz titremiş olabilir34 yaşımdayım. Türlü türlü şeyler yaptım. Bir çocuğu yıkayamadım ya. Kulağına su kaçtı mı? Kaçmadan üstteki saçlar güzel durulandı mı? Bıngıldağına çok bastırdım mı? derken derken ellerim titreye titreye yıkadım. Güzel yanı, çocuk gık çıkarmadı. Gayet mayışık bir şekilde teslim olmuştu, keyfi yerinde gibiydi. Kötü yanı, annem çocuğu üç beş dakikada yıkıyordu ve mis gibi kokuyordu. Ben niye yapamadım ahshjdnd
Bide ben hamileyken ahkam kesiyodum.. hamilelik zor doğum sonrası daha kolay merak etmeyin diye. Neden ağzıma fırıncı küreği ile vurmadiniz
Allah kolaylık versin hepimize
Ama cnm nereye kadar bu düzeni koruyabilirz? Hiç mi çıkmayacağız dışarı? Bu çok zor bi yöntem bence.
Bende çok merak ediyorum. Sadece Melisa'yi tanıyorumKIRMIZILIKUCUKKIZ çok tatlı bir bebek maşallah
Bihuzurunmeraklisi nın gördük bi ara
Eneee sende mi gördün kiiizzAy masallah evet influencer bebeleri gibi masallah masallah
Kız niye o kadar uğraştın, her gün şampo yapmayın dşyolar zaten. Bi gün duru suyla bi gün şampoyla yıkıyorum ben, genelde duş aldırır gibi yıkayıp çıkarıyorum, suda oyun yapar gibi. Haftada 2 de sabunlu bezle vücudunu yıkıyorumOlum beni gaza getirdiniz ben bu çocuğu talimat tutmayan babasıyla yıkadım ama yıka, kremle, bezle, giydir 40-50 dk sürmüştür. Üstelik başını bir kere şampuanladım. Su sanki soğuk gibiydi ve çocuğu kağlumbağa hızında yıkadığımız için biraz titremiş olabilir34 yaşımdayım. Türlü türlü şeyler yaptım. Bir çocuğu yıkayamadım ya. Kulağına su kaçtı mı? Kaçmadan üstteki saçlar güzel durulandı mı? Bıngıldağına çok bastırdım mı? derken derken ellerim titreye titreye yıkadım. Güzel yanı, çocuk gık çıkarmadı. Gayet mayışık bir şekilde teslim olmuştu, keyfi yerinde gibiydi. Kötü yanı, annem çocuğu üç beş dakikada yıkıyordu ve mis gibi kokuyordu. Ben niye yapamadım ahshjdnd
alina da öyleBide ben hamileyken ahkam kesiyodum.. hamilelik zor doğum sonrası daha kolay merak etmeyin diye. Neden ağzıma fırıncı küreği ile vurmadiniz
Allah kolaylık versin hepimize
Ama cnm nereye kadar bu düzeni koruyabilirz? Hiç mi çıkmayacağız dışarı? Bu çok zor bi yöntem bence.
Bende çok merak ediyorum. Sadece Melisa'yi tanıyorumKIRMIZILIKUCUKKIZ çok tatlı bir bebek maşallah
Bu arada bizim de hep anneanne yıkıyor ben çırak artizlik yaptığıma bakma.Yav ben bu işi becersem de her gün yıkamam ama dört gün maalesef çok uzun, evet. İşte her seferinde biriniz gelseniz çözülür bu iş. Benim zekalı kocam her şeye kendini önceden hazırlayacak. "Bugün çocuğu kendimiz yıkayalım" dedim. "Pazar olursa kendimi hazırlayabilirim, bugün olmaz" diyor. Prensese bak! "Yıkarız" dedim. "Tamam akşama kadar kendimi hazırlarım daha vakit var" dedi ve yaptık işte bir şeyler. Çocuk şampuan kokmuyor yalnız. Onu çözemedim
Bana niye şeye (isim veremiyorum) anlatır gibi anlatmıyorsunuz ya böyle ayrıntılı hayret bir şey cık cıkKız niye o kadar uğraştın, her gün şampo yapmayın dşyolar zaten. Bi gün duru suyla bi gün şampoyla yıkıyorum ben, genelde duş aldırır gibi yıkayıp çıkarıyorum, suda oyun yapar gibi. Haftada 2 de sabunlu bezle vücudunu yıkıyorum
Ben bugün kendi çocuğumu kendim yıkadım. Lütfen bana böyle cümlelerle gelmeyin. Çocuğun boynuna tabela mı assam "Ben yıkadım. İmza: Annesi" diyeBu arada bizim de hep anneanne yıkıyor ben çırak artizlik yaptığıma bakma.