2022 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    251
Ben daha paylasmadim ya beybimi 🤩 kendimle paylasmak istiyorum ama sacimi başimi düzeltmeye vaktim de yok 😂😂
Hii bende paylaşmadım 🥹 uzun bi süre daha paylaşmam gibi. Kızımı 6 ay paylaşmamıştım bunu biraz daha paylaşmam. Sakındığımdan değil ama çok kötü gözlü var çevremde onlar görsün istemiyorum çok yaşa dedikleri ertesi gün ölüyor çünkü 😂

Hii bende paylaşmadım 🥹 uzun bi süre daha paylaşmam gibi. Kızımı 6 ay paylaşmamıştım bunu biraz daha paylaşmam. Sakındığımdan değil ama çok kötü gözlü var çevremde onlar görsün istemiyorum çok yaşa dedikleri ertesi gün ölüyor çünkü 😂
Boş ver sen mumlan kahve paylaş

Değişecekler ya ben de umudumu kaybetmedim

Makyaj şey miydi çamaşır makinesinin üstünde tozlu bir şeyler var, onları yüzüne sürüyorsun falan renk oluyor. O muydu?
Hahaha çöp atmaya bile concealersız çıkmayan bana şu cümle çok ters geldi. Çamaşır makinasının üstünde değil utanmasam başımın üzerinde taşıycam öyle yeri bende ayrı ve önemli 😂😂

Bebek görmeye gelmek isteyen akrabaları kabul etmemiştim şimdi azar azar kabul ediyorum onlar geliyorlar 😂 az önce eşim aradı çıksanıza biraz hava alırsınız çocuklarla dedi. Nereye çıkayım Allah aşkına bu işin daha giyinmesi makyajı çantası çocukları giydirmesi ohoooo dışarı çıkmadan yoruluyorum ben valla hiç de çıkamam. Bu cümleyi eşime de söyledim bıktım senin süsünden püsünden diyor bıkarsan bık napayım çokta umrumda 😂

Bir de paçoz mu çıkalım ne yani 🧐 Kendim için konuşuyorum zaten yarım dünya oldum bir de paçoz olursam İyice hayattan soğurum

Bir de paçoz mu çıkalım ne yani 🧐 Kendim için konuşuyorum zaten yarım dünya oldum bir de paçoz olursam İyice hayattan soğurum
Ben epey zayıfladım çok şükür 76 dan 64 e indim 2 ayda. Şimdi halsizleştim artık iyice hem emzirme hem diyet hem ev vs bıraktım. Gerisi yavaş gitsin hiç umrumda değil 😅

Değişecekler ya ben de umudumu kaybetmedim

Makyaj şey miydi çamaşır makinesinin üstünde tozlu bir şeyler var, onları yüzüne sürüyorsun falan renk oluyor. O muydu?
Aa sen Bensin sanıyordum ta ki bu mesaja kadar. Ben bazen evin içinde bile yapıyorum makyaj 😂

Kizlar aranızda bu yakinlarda sünnet yaptıran var mı ? Biz gaziydi hastaligiydi derken bı turlu yaptiramadik yoksa çok daha erken yaptıracaktim. Yarın goturebilirsen uruloga götürucem .bı de illa çocuk cerrahi olmasina gerek yok gakiba dimi urulog da yapıyor bu işlemi . Yaptıranlar dikiş atıldı mı yoksa atılmadı mi ? Ay bı de bizim çocuk yabancilamaya başladı nasıl lokal olucak bilmiyorum .bı de dün sırtüstünden yüzüstü dönmeye başladı. Bu dönmeler sıkıntı oluyor mu sünnetten sonra

Genel cerrah ve üroloji doktoru yapıyor sünnetleri .

İnşallah olur bakalım. Ben de çarşıya, pazara hiçbir yere gitmiyorum bu arada. Bir kere 10 günlük mü neydi markete gittik eşimle. Güzel bir yerdi aghshd
Artık hiç güzel bir yer değil marketler :KK12:
Var var öyle bir grup. 5 ay kadar önce kuruldu. Dahil olanların hesapları kalıcı pasif

Whatsapp grubu kurani uçuruyolar 😁
Hosgeldin☺️
Yahu millet bu profil notları kısmında yazıyor vatsapa gel , yoktun , foto yolla falan . Bi bize mi yasak :KK57:
whatsapp grubumuz yok burdan konusuyoruz zaten ama ben instamı verdim kimse eklemedi assgagahgsha😁

Ya ben eklicektim ama ya. Sonra dedim ki alis veris sayfasi istemistin, benim de takip ettigim yok diye rahatsiz ediyo demesin, merakli melahat demesin dedim ya:eek:

aa edebilirsin tabii. ozce_nilasya beybileri görürüz
Benim yok orda hesabım olaydı şeyederdim :confused:
Yok ayol ben bahçeli ev, kamp hayatı, köy hayatı gibi şeylere sadece uzaktan bakarım. Babamın köyünde çok çekirge var diye korkup kaçmıştım 🤪

Acele etme ya üniversite mezuniyetlerine kadar hazır oluruz biz. Benim doğum fotom bile yok 🤦🏻‍♀️

Ben çocuğu manyak ettim ya suyu bi veriyorum bi bırakıyorum

Bu arada doğum fotosu benim de yok 😄 Zaten öyle bir şeye fırsat olmadı ki ben gece 12’de evden çıktım hastaneye gittim 02:56’da doğdu sabah da çıkıp evimize geldik. Valizi bile açmadık
Doğum fotom benim de yok , felakettim , iğrençtim:KK61:Benim kız acele etti , apar topar gittik , saatlerce sancı falan . İçimde kaldı valla :KK43:

Ben de geçmedim bir ay var 🤣 Uzun vadeli hayaller kuruyorum acaba gidebilir miyiz diye asdfgdfgh

Ya ben eve hiç misafir kabul etmiyorum bile. Sadece benim ailemle görüşüyoruz. İki gün sonra beş ayı dolacak. Düzeni bozulmasın diye iki kere ablama, bir kere erkek kardeşime gittik sadece. Annemin evi yürüme mesafesinde. Oraya gidişlerimizi bile haftada bire düşürdüm. Babaannesiyle dedesi 10 saatlik yoldan geldiğinde bile sadece uyanık olduğu saatlerde haber veriyorum öyle geliyorlar görmeye. Yaptığımız düzen bozacak tek şey bir geceliğine 3 saatlik yola gitmekti. O da daha önceki gün oldu. Bununla bozulmadı yani zaten ne yaptıysam bir düzen oturtamadım. Bir ara her gün aynı saatte parka getirip uyutuyordum. Parkı bile değiştirmedim 1-2 istisna dışında. Her akşam aynı saatte oyun halısında yanına yattım, oyuncaklarıyla oynattım, kitap okudum. Hop atak, hoop hastalık. Yani öyle ki demir damlasıyla d vitamimini bile aynı yerde aynı saatlerde veriyorum bir düzeni olduğunu hissetsin diye
Ben hiç öyle yapamıyorum yaa, düzen sıfır. Ağlıyo mu hop memeye, uyumadı mı hoop oyuna🤯

Yahu millet bu profil notları kısmında yazıyor vatsapa gel , yoktun , foto yolla falan . Bi bize mi yasak :KK57:

Doğum fotom benim de yok , felakettim , iğrençtim:KK61:Benim kız acele etti , apar topar gittik , saatlerce sancı falan . İçimde kaldı valla :KK43:
Benim yanlışlıkla doğum videom var😂 eşim suni sancı çektiğim kısımları çekiyordu tabletiyle tatlış tatlış, sonra işler birden ciddileşince videoyu açık unutmuş bütün doğumu çekmiş😂

Whatsapp grubu kurani uçuruyolar 😁
Hosgeldin☺️
Ya burda da öyle bi reklam içerik var ki . Girdiğim grubu geri bulmak istiyorum ya mümkün değil.zaten bebekle 5 dkam var boş ondada kendimi salk gibi hissediyorum bi siteyi kullanamıyorum diye. Yoksa grafikerim. Ben böyle site görmedim. Zaten heeeerkes her dönem her ay ay ı şeyi yapıyor. Bak bunun böyle olduğunu sende biliyorsun.😉

açarsın ya zor degil 😁

X