Ya ben eklicektim ama ya. Sonra dedim ki alis veris sayfasi istemistin, benim de takip ettigim yok diye rahatsiz ediyo demesin, merakli melahat demesin dedim yawhatsapp grubumuz yok burdan konusuyoruz zaten ama ben instamı verdim kimse eklemedi assgagahgsha
aa edebilirsin tabii. ozce_nilasya beybileri görürüzYa ben eklicektim ama ya. Sonra dedim ki alis veris sayfasi istemistin, benim de takip ettigim yok diye rahatsiz ediyo demesin, merakli melahat demesin dedim ya
Aa sen bensin ama bi dk. bizim bahçemiz yok? Limon ağacı yok? Hindi yumurtası yok? Deniz yok? Eeeee?
Ben daha paylasmadim ya beybimiaa edebilirsin tabii. ozce_nilasya beybileri görürüz
Ben de geçmedim bir ay varUzun vadeli hayaller kuruyorum acaba gidebilir miyiz diye asdfgdfgh
Senin kızı ifşalıyorumEyy ruhhh geldiysen iki tiktikla emoji falan yap
Yahu ben de az kotu degilim, hanimi uyutabilmek icin 600lira mazot koydum
Dün yoldan geldiğim gibi kargo paketini açıp makineye attım. Hala nemli. Zaten onunla uyutamam herhalde ancak evde iş yapabilirsem diye ümit ediyorum. Ben uyku için bebekarabasısporkız senin kanguru gelmedi mi çık gez
Olmayınca olmuyor bencede her çocuk bir değil malesef, Biz onlara uyuyoruz hepBen de geçmedim bir ay varUzun vadeli hayaller kuruyorum acaba gidebilir miyiz diye asdfgdfgh
Ya ben eve hiç misafir kabul etmiyorum bile. Sadece benim ailemle görüşüyoruz. İki gün sonra beş ayı dolacak. Düzeni bozulmasın diye iki kere ablama, bir kere erkek kardeşime gittik sadece. Annemin evi yürüme mesafesinde. Oraya gidişlerimizi bile haftada bire düşürdüm. Babaannesiyle dedesi 10 saatlik yoldan geldiğinde bile sadece uyanık olduğu saatlerde haber veriyorum öyle geliyorlar görmeye. Yaptığımız düzen bozacak tek şey bir geceliğine 3 saatlik yola gitmekti. O da daha önceki gün oldu. Bununla bozulmadı yani zaten ne yaptıysam bir düzen oturtamadım. Bir ara her gün aynı saatte parka getirip uyutuyordum. Parkı bile değiştirmedim 1-2 istisna dışında. Her akşam aynı saatte oyun halısında yanına yattım, oyuncaklarıyla oynattım, kitap okudum. Hop atak, hoop hastalık. Yani öyle ki demir damlasıyla d vitamimini bile aynı yerde aynı saatlerde veriyorum bir düzeni olduğunu hissetsin diye
Yok ayol ben bahçeli ev, kamp hayatı, köy hayatı gibi şeylere sadece uzaktan bakarım. Babamın köyünde çok çekirge var diye korkup kaçmıştımBen iyileri söyledim şair şimdi pastoral şiirden Dramatik şiire geçiyor. Bakçede yılan da var. İster misin?
Acele etme ya üniversite mezuniyetlerine kadar hazır oluruz biz. Benim doğum fotom bile yokBen daha paylasmadim ya beybimikendimle paylasmak istiyorum ama sacimi başimi düzeltmeye vaktim de yok
Ben çocuğu manyak ettim ya suyu bi veriyorum bi bırakıyorumbizim dr 5ci ayda gel yavaştan geceriz dedi,
gecen hafta su vermeye başlayabilirsin dedi
azar azar veriyorum.
Ben ciddi böcek fobisi olan bir insanım geceleri kabus falan görüyorum böceklerle ilgiliYok ayol ben bahçeli ev, kamp hayatı, köy hayatı gibi şeylere sadece uzaktan bakarım. Babamın köyünde çok çekirge var diye korkup kaçmıştım
Acele etme ya üniversite mezuniyetlerine kadar hazır oluruz biz. Benim doğum fotom bile yok
Ben çocuğu manyak ettim ya suyu bi veriyorum bi bırakıyorum
Bende geçen gece düşündüm acaba böcek gelse oğluma naparim diye tam o sira sudyenin ipini böcek sandımBen ciddi böcek fobisi olan bir insanım geceleri kabus falan görüyorum böceklerle ilgili
Bu arada doğum fotosu benim de yokYok ayol ben bahçeli ev, kamp hayatı, köy hayatı gibi şeylere sadece uzaktan bakarım. Babamın köyünde çok çekirge var diye korkup kaçmıştım
Acele etme ya üniversite mezuniyetlerine kadar hazır oluruz biz. Benim doğum fotom bile yok
Ben çocuğu manyak ettim ya suyu bi veriyorum bi bırakıyorum
Ben de yazdıktan sonra bir kez daha bunu düşündümOlmayınca olmuyor bencede her çocuk bir değil malesef, Biz onlara uyuyoruz hep
İçinde olunca alışılmıyor muymuşBen ciddi böcek fobisi olan bir insanım geceleri kabus falan görüyorum böceklerle ilgili
Benim gözlerim radar gibi ufacık bir noktayı bile hemen böcek mi diye telaşlanıyorum.Bende geçen gece düşündüm acaba böcek gelse oğluma naparim diye tam o sira sudyenin ipini böcek sandımtam hoplucaktim ki aman Burcu uyandircan çocuğu dedim
Ben de böyleyim yaBenim gözlerim radar gibi ufacık bir noktayı bile hemen böcek mi diye telaşlanıyorum.
Hayır alışmayacağım Neden alışayım ki böceğeBen de yazdıktan sonra bir kez daha bunu düşündüm
İçinde olunca alışılmıyor muymuş
Öyle cnm ya o yüzden yapçak bişey yok kabullenmekten başka.. He kabullendin mi diye sor malesef hayırBen de yazdıktan sonra bir kez daha bunu düşündüm
İçinde olunca alışılmıyor muymuş
Bebek görmeye gelmek isteyen akrabaları kabul etmemiştim şimdi azar azar kabul ediyorum onlar geliyorlarBu tam olarak benim ne markete ne pazara hiç bir yere çıkmadım hastane dışında. Uyumasa da her gün aynı saatte Rutinlerini yapmaya çalışıyorum. Sana yine misafir geliyormuş. Bana o da gelmiyor .
Değişecekler ya ben de umudumu kaybetmedimÖyle cnm ya o yüzden yapçak bişey yok kabullenmekten başka.. He kabullendin mi diye sor malesef hayırhala bekliyorum büyür de az değişir diye
Makyaj şey miydi çamaşır makinesinin üstünde tozlu bir şeyler var, onları yüzüne sürüyorsun falan renk oluyor. O muydu?Bebek görmeye gelmek isteyen akrabaları kabul etmemiştim şimdi azar azar kabul ediyorum onlar geliyorlaraz önce eşim aradı çıksanıza biraz hava alırsınız çocuklarla dedi. Nereye çıkayım Allah aşkına bu işin daha giyinmesi makyajı çantası çocukları giydirmesi ohoooo dışarı çıkmadan yoruluyorum ben valla hiç de çıkamam. Bu cümleyi eşime de söyledim bıktım senin süsünden püsünden diyor bıkarsan bık napayım çokta umrumda