2022 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    251
Evet kaydıra kaydıra en tepeye çıkıyor. Bizimki uykulu emiyor .
Uykusunu almış enerjik uyandığı da oluyor bu saatlerde
Ay farketmiyor. Uykum bitti uyanmasinda oyun istiyor, agucuklar yapiyor geri uyumuyor, uykum var uyanmasinda da memeden ayrilmiyor, kipirdatsam uyaniyor..
Final ayni değişmiyor
Normalde uykulu emip uyuyor tekrar. Eşim arkadaşlarına gece uyuduğunu söylediğinden beri bozuldu çocuk. Uyumuyor, 4.50'de tamamen ayılmış olarak uyandı

Aranızda uyuyanlar var biliyorum. O kadar ayıp ediyorsunuz ki hayret bir şey ya
Gec mi kaldık.bizde 6 da ağlayarak uyandık ama uyanmak istemiyoruz kakamiz var aynı zamanda fakat uykuluyken popisi zorlayamadigimiz icin ayakta sallanıyoruz şuan. Bizim sabah rutinimiz bu oldu vallahi.hic şaşmiyor kendisi.

Anca öyle yaparıZ

Blw yi tam arastirmadim ama kendisi yesin diye eline veriyosun yiyecekleri galiba. Eger buysa ben de oyle istiyorum yani illa ki kendi elleriyle yemeye çalişsin isterim. Ama dişleri çikinca boğazina kacarsa napcaz? Ondan çok korkuyorum ben

Normalde uykulu emip uyuyor tekrar. Eşim arkadaşlarına gece uyuduğunu söylediğinden beri bozuldu çocuk. Uyumuyor, 4.50'de tamamen ayılmış olarak uyandı

Nazar degmis o zaman senin bebişe. Eşin bi okusun yavruya, 3felak,1nas. Uyusun yavrucuk yazik.. sonra da sen uyu...sonra saat 5te gelir arkandan konusuruz

Gec mi kaldık.bizde 6 da ağlayarak uyandık ama uyanmak istemiyoruz kakamiz var aynı zamanda fakat uykuluyken popisi zorlayamadigimiz icin ayakta sallanıyoruz şuan. Bizim sabah rutinimiz bu oldu vallahi.hic şaşmiyor kendisi.
6 itibariyle bende geldim aranıza
Müdür yardımcısına uğrayın da geç kağıdı getirin
Nazar degmis o zaman senin bebişe. Eşin bi okusun yavruya, 3felak,1nas. Uyusun yavrucuk yazik.. sonra da sen uyu...sonra saat 5te gelir arkandan konusuruz
Ay nooooğlur ben uyuyayım da arkamdan konuşun ya. 4.50'den 6.05'e kadar uyutmaya uğraştım. Yağmur sesiyle uyuduk. 7.30'da online. Ben de ceza olarak uyanır uyanmaz demir damlası verdim. Kesin dersini almıştır. 8 saatlik gece uykusuyla duruyor. 12 saat diyenleri öpüyorum buradan

Tamam hemen getiriyoruz ay şu bebeği yatağa koyup yanına uyku arkadaşı verip uyutan annelere ve uyuyan bebeklere hayranım ya biz ne ara o seviyeye gelicez acaba

He yaa bide ben 7 yildir suyu seli değişecek diye para ödedim. ( abisi ile aynı dönem oluşan embriyoydu,7 yıl donmuş olarak bekledi,) tohumuna para saydık resmen tövbe estağfurullah
Yaa ne kadar garip şeyler bunlar , bilimkurgu filmi gibi
Sağlık ocağı haber vermeli biz unutsakta yahu , öyle oluyor yani .
İkinciyi kesin yapıyor muyuz? Ben bilmiyorum
Çılgın bi kaza olmazsa düşünmüyorum kesinlikle . Bu bedeni tam toparlamışken (umarım toparlanır ) tekrar bozamam. Zaten 4 yıla 40ım .
Aranızda uyuyanlar var biliyorum. O kadar ayıp ediyorsunuz ki hayret bir şey ya

Ayıp gerçekten bir ana asla uyumaz

Bu saatte uyumak ha!?
İnanamiyorum..bunu nasil yapabilirler aklim almiyor
Aha cidden utandım Yaa bu gece alarmı 4e kurayım geleyim
Valla hanımlar uyuyodum ama benim kız akşam 9 da falan uyumuyor hiç sizinkiler gibi . Gece 12 de uyurdu hep şimdi 1e uzadı

Tamam hemen getiriyoruz ay şu bebeği yatağa koyup yanına uyku arkadaşı verip uyutan annelere ve uyuyan bebeklere hayranım ya biz ne ara o seviyeye gelicez acaba
Gelecek miyiz yani o kesin mi
Aha cidden utandım Yaa bu gece alarmı 4e kurayım geleyim
Valla hanımlar uyuyodum ama benim kız akşam 9 da falan uyumuyor hiç sizinkiler gibi . Gece 12 de uyurdu hep şimdi 1e uzadı
Bu da yeni adet mi ya 8.30'da uyurdu, sonra 9'a, 9.30'a kaydı. Dün gece 22.20'de uyudu
Yatakta yatirmayayim besiginde uyusun diye tüm gece göbeğim çatladı. Sabah 8 e kadar uyumuşum çok mu,ha çok mu?
Çok ama neyse taam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…