Evet kaydıra kaydıra en tepeye çıkıyor. Bizimki uykulu emiyor .
Uykusunu almış enerjik uyandığı da oluyor bu saatlerde
Normalde uykulu emip uyuyor tekrar. Eşim arkadaşlarına gece uyuduğunu söylediğinden beri bozuldu çocuk. Uyumuyor, 4.50'de tamamen ayılmış olarak uyandıAy farketmiyor. Uykum bitti uyanmasinda oyun istiyor, agucuklar yapiyor geri uyumuyor, uykum var uyanmasinda da memeden ayrilmiyor, kipirdatsam uyaniyor..
Final ayni değişmiyor
Gec mi kaldık.bizde 6 da ağlayarak uyandık ama uyanmak istemiyoruz kakamiz var aynı zamanda fakat uykuluyken popisi zorlayamadigimiz icin ayakta sallanıyoruz şuan. Bizim sabah rutinimiz bu oldu vallahi.hic şaşmiyor kendisi.Aranızda uyuyanlar var biliyorum. O kadar ayıp ediyorsunuz ki hayret bir şey ya
Anca öyle yaparıZOnu alana tatil bedava da olabilir
Sadece kalitesi düşeliyor galiba. Ben de emin değilim ama
"Aa meğersem kazayla olmuuuuş"
Alma alma
Nereye gitsek çılgın paralar ödeyeceğiz. Günün kalan 23 saati nabücük? Denize girenleri mi seyredeceğiz para sayma işi bitince?
6 itibariyle bende geldim aranızaAranızda uyuyanlar var biliyorum. O kadar ayıp ediyorsunuz ki hayret bir şey ya
ebebeğin kendi ürünü de var vakumlu tabak. ben aslında onu alacaktım oioi indiirme girince aynı fiyata geldi diye aldım. ya blw yapmucaksanız çok da önemli değil vakumlu tabak kendiniz yedirecekseniz. ben ilk kızımda blw yaptım onda kesinlikle çok lazımdı almıstım da aliexpressten kullandım çokça. fakat tabii çin malı. kötü olmus artık. bunda da blw yapabilirim o yuzden lazımdı yani
Normalde uykulu emip uyuyor tekrar. Eşim arkadaşlarına gece uyuduğunu söylediğinden beri bozuldu çocuk. Uyumuyor, 4.50'de tamamen ayılmış olarak uyandı
Gec mi kaldık.bizde 6 da ağlayarak uyandık ama uyanmak istemiyoruz kakamiz var aynı zamanda fakat uykuluyken popisi zorlayamadigimiz icin ayakta sallanıyoruz şuan. Bizim sabah rutinimiz bu oldu vallahi.hic şaşmiyor kendisi.
Müdür yardımcısına uğrayın da geç kağıdı getirin6 itibariyle bende geldim aranıza
Ay nooooğlur ben uyuyayım da arkamdan konuşun ya. 4.50'den 6.05'e kadar uyutmaya uğraştım. Yağmur sesiyle uyuduk. 7.30'da online. Ben de ceza olarak uyanır uyanmaz demir damlası verdim. Kesin dersini almıştır. 8 saatlik gece uykusuyla duruyor. 12 saat diyenleri öpüyorum buradanNazar degmis o zaman senin bebişe. Eşin bi okusun yavruya, 3felak,1nas. Uyusun yavrucuk yazik.. sonra da sen uyu...sonra saat 5te gelir arkandan konusuruz
11'de göz randevumuz var. Dualarınızı bekleriz teyzeler
Tamam hemen getiriyoruzMüdür yardımcısına uğrayın da geç kağıdı getirin
Ay nooooğlur ben uyuyayım da arkamdan konuşun ya. 4.50'den 6.05'e kadar uyutmaya uğraştım. Yağmur sesiyle uyuduk. 7.30'da online. Ben de ceza olarak uyanır uyanmaz demir damlası verdim. Kesin dersini almıştır. 8 saatlik gece uykusuyla duruyor. 12 saat diyenleri öpüyorum buradan
Tamam hemen getiriyoruzay şu bebeği yatağa koyup yanına uyku arkadaşı verip uyutan annelere ve uyuyan bebeklere hayranım ya biz ne ara o seviyeye gelicez acaba
İnşallah güzel haber alırsınız11'de göz randevumuz var. Dualarınızı bekleriz teyzeler
Kundaktan zoraki kurtardım uyku eğitimi nasıl olur bilmiyorumUyku egitimi verince
Yaa ne kadar garip şeyler bunlar , bilimkurgu filmi gibiHe yaa bide ben 7 yildir suyu seli değişecek diye para ödedim. ( abisi ile aynı dönem oluşan embriyoydu,7 yıl donmuş olarak bekledi,) tohumuna para saydık resmen tövbe estağfurullah
Sağlık ocağı haber vermeli biz unutsakta yahu , öyle oluyor yani .ya iştr sorun şu. ben 2 doz olacak arası 2 ay olacak diye bekliyordum. yani ilk doz 3 bucuk ayda yapıldı ikinci doz sabah yapılacak 3 gün sonra 5 aylık. yani 3. doz 6 aylık oldugu güblere kalacak. inşallah sıkıntı olmaz rotateq için 32. haftaya kadar tamamlanmalı diyorlar doğru mu. ben soramadım çünkü şehir dısındayım ailemin yanında. pazartesi doktora gidicem burda o zaman sorarım
Çılgın bi kaza olmazsa düşünmüyorum kesinlikle . Bu bedeni tam toparlamışken (umarım toparlanır ) tekrar bozamam. Zaten 4 yıla 40ım .İkinciyi kesin yapıyor muyuz? Ben bilmiyorum
Aranızda uyuyanlar var biliyorum. O kadar ayıp ediyorsunuz ki hayret bir şey ya
Ayıp gerçekten bir ana asla uyumaz
Aha cidden utandım YaaBu saatte uyumak ha!?
İnanamiyorum..bunu nasil yapabilirler aklim almiyor
Çok güzel haberlerle gel inşallah11'de göz randevumuz var. Dualarınızı bekleriz teyzeler
Güzel haberlerle dönün11'de göz randevumuz var. Dualarınızı bekleriz teyzeler
Gelecek miyiz yani o kesin miTamam hemen getiriyoruzay şu bebeği yatağa koyup yanına uyku arkadaşı verip uyutan annelere ve uyuyan bebeklere hayranım ya biz ne ara o seviyeye gelicez acaba
Bu da yeni adet mi yaAha cidden utandım Yaabu gece alarmı 4e kurayım geleyim
Valla hanımlar uyuyodum ama benim kız akşam 9 da falan uyumuyor hiç sizinkiler gibi . Gece 12 de uyurdu hep şimdi 1e uzadı
Çok ama neyse taamYatakta yatirmayayim besiginde uyusun diye tüm gece göbeğim çatladı. Sabah 8 e kadar uyumuşum çok mu,ha çok mu?