2022 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    251
Bence yapmalı. Birbirlerine her gecen gün daha çok bağlanıyorlar. Kızım abisine baktığı gibi hiç birimize bakmıyor. Ben iyi ki ikinciyi yapmışım diyorum şahsen.
Maşallah nazar değmesin. Ben çocuk çok severim, kalabalık kardeşliği de aynı şekilde ama benim yaş almış yürümüş. Ekonomi zaten o biçim. O yüzden tereddütlüyüm. Bakalım kısmet. Daha çok küçükler zaten

Hayırlısı olsun nasipte varsa olur zaten.

Kuzu hadi ben yeni anneleri anlıyorumda sen iki çocuk anası bilmiyor musun alınan çoğu şey kullanılmıyor
kız naptım ben oioi tabagım mı çok göründü
büyük kızımda alıp da kullanmadıgım bişey yoktur düşünür tartar alırım ben son damlasına kadar da kullanırım aldıgımı. onların hepsi bana lazım taaammm mııı

Onu alinca denizi ayagina getiriyorlar asdffhhjkl

Donmustan çikan, (eriyen) embriyo geri dondurulabiliyor mu? Benimki cift dondurulmus, konulmayan embriyomu imha ettiler geri donmaz diye
İkinciyi kesin yapıyor muyuz? Ben bilmiyorum

Kazayla olursa eyvallah ama biletek yapmiyoz bacim. Yapmayalim.. nayir nolamaz

Ben şahsen indirimi kacirdim, alcam yapiskanli tabak vakumlu ya da neyse

ebebeğin kendi ürünü de var vakumlu tabak. ben aslında onu alacaktım oioi indiirme girince aynı fiyata geldi diye aldım. ya blw yapmucaksanız çok da önemli değil vakumlu tabak kendiniz yedirecekseniz. ben ilk kızımda blw yaptım onda kesinlikle çok lazımdı almıstım da aliexpressten kullandım çokça. fakat tabii çin malı. kötü olmus artık. bunda da blw yapabilirim o yuzden lazımdı yani

En iyisi otele gitmemek zaten pahalı

Ya ben de almıyorum
Ha iyi. Peki tek tek kaplara mayalamak zorunda mıyız? Tencerede mayalayıp yedirirken ordan alsak oluyor mu?
Ben mayalanan yoğurdun maximum 3 gün verildiğini yoksa mayaların aktifliğinin gittiğini biliyorum. Boş ve faydasız bişeye dönüşüyo yani. Birde hijyen açısından tek tek olmalıymış, içine bişey girerse çok çabuk ürer diye.

Donuyo diye biliyorum canım. Kızımda çift donmuş embriyoydu,yanında eriyeni yeniden dondurmayı teklif ettiler,ben negatif olursa yeniden tedaviye başlamam diye kabul etmedim imha edildi. Kalitesi çok düşüktü zaten 2 bb dedi embriyalog

Onu alinca denizi ayagina getiriyorlar asdffhhjkl
Onu alana tatil bedava da olabilir
Donmustan çikan, (eriyen) embriyo geri dondurulabiliyor mu? Benimki cift dondurulmus, konulmayan embriyomu imha ettiler geri donmaz diye
Sadece kalitesi düşeliyor galiba. Ben de emin değilim ama
Kazayla olursa eyvallah ama biletek yapmiyoz bacim. Yapmayalim.. nayir nolamaz
"Aa meğersem kazayla olmuuuuş"
Ben şahsen indirimi kacirdim, alcam yapiskanli tabak vakumlu ya da neyse
Alma alma
En iyisi otele gitmemek zaten pahalı
Nereye gitsek çılgın paralar ödeyeceğiz. Günün kalan 23 saati nabücük? Denize girenleri mi seyredeceğiz para sayma işi bitince?

Dur şimdi sen de o ka şey yapma. Uyur da yani ben uyanıkken diğer analar neden uyusun? Çok ayıp bir şey
Pardon ya ben gaza geldim bi an
Konuşuyor muydu önemli olan o. Bizimki mesela gözler açık ve konuşarak uyandı. Bu "Uykum bitti" uyanması riskli
Benimki kafasını yatağın baş kısmına çarpa çarpa uyandırıyor kendini

Kendini mi kaydırıyor? Bu da gazdan ayaklarını yatağa vura vura uyanıyor ama tekrar uyumaması için bir sebep göremiyorum. Şu an gözler tamamen açılmış, oyun moduna girmiş
Evet kaydıra kaydıra en tepeye çıkıyor. Bizimki uykulu emiyor .
Uykusunu almış enerjik uyandığı da oluyor bu saatlerde

Ay farketmiyor. Uykum bitti uyanmasinda oyun istiyor, agucuklar yapiyor geri uyumuyor, uykum var uyanmasinda da memeden ayrilmiyor, kipirdatsam uyaniyor..
Final ayni değişmiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…