Maşallah nazar değmesin. Ben çocuk çok severim, kalabalık kardeşliği de aynı şekilde ama benim yaş almış yürümüş. Ekonomi zaten o biçim. O yüzden tereddütlüyüm. Bakalım kısmet. Daha çok küçükler zatenBence yapmalı. Birbirlerine her gecen gün daha çok bağlanıyorlar. Kızım abisine baktığı gibi hiç birimize bakmıyor. Ben iyi ki ikinciyi yapmışım diyorum şahsen.
Hayırlısı olsun nasipte varsa olur zaten.Maşallah nazar değmesin. Ben çocuk çok severim, kalabalık kardeşliği de aynı şekilde ama benim yaş almış yürümüş. Ekonomi zaten o biçim. O yüzden tereddütlüyüm. Bakalım kısmet. Daha çok küçükler zaten
Silikon önlük bende alayımBende bi kaşık bide silikon onluk alicam o kadar. 5 ay bitiminde başlayacağım bende . Şimdi bile peynir,karpuz ,salatalık veriyorum arada.
Gereksiz eşyayı sevmem ben pratik ve az eşya candır.
kız naptım ben oioi tabagım mı çok göründüKuzu hadi ben yeni anneleri anlıyorumda sen iki çocuk anası bilmiyor musun alınan çoğu şey kullanılmıyor
Yüzmeyi mi öğretiyor bu simit?
Intex Intex 56581 Gölgelikli Bebek Flotörü 81 x 66 cm
6. Aya birakilmamali dedi arkadaşım ama sen yine de doktora sorarsın ya tüh talihsizlik olmuş ama vardır hayır.
Evet ya hikayesi çok tuhaf ..
Oğlumu transfer ederken ,kızımida getirdiler iki embriyo transfer edeceklerdi ben tek embriyo istedim kızımı geri götürdüler
İkinciyi kesin yapıyor muyuz? Ben bilmiyorum
kız naptım ben oioi tabagım mı çok göründü
büyük kızımda alıp da kullanmadıgım bişey yoktur düşünür tartar alırım ben son damlasına kadar da kullanırım aldıgımı. onların hepsi bana lazım taaammm mııı
ebebeğin kendi ürünü de var vakumlu tabak. ben aslında onu alacaktım oioi indiirme girince aynı fiyata geldi diye aldım. ya blw yapmucaksanız çok da önemli değil vakumlu tabak kendiniz yedirecekseniz. ben ilk kızımda blw yaptım onda kesinlikle çok lazımdı almıstım da aliexpressten kullandım çokça. fakat tabii çin malı. kötü olmus artık. bunda da blw yapabilirim o yuzden lazımdı yaniOnu alinca denizi ayagina getiriyorlar asdffhhjkl
Donmustan çikan, (eriyen) embriyo geri dondurulabiliyor mu? Benimki cift dondurulmus, konulmayan embriyomu imha ettiler geri donmaz diye
Kazayla olursa eyvallah ama biletek yapmiyoz bacim. Yapmayalim.. nayir nolamaz
Ben şahsen indirimi kacirdim, alcam yapiskanli tabakvakumlu ya da neyse
İnşallah istediğin gibi olur1 saatcik miyetmeez, tüm gün canını çıkarıp 7 de kendiliğinden uyusun ve bütün gece ben uyandırırsam emsin gibi bi takım planlarım var
En iyisi otele gitmemek zaten pahalıPeki kalan saatlerde ne yapıyoruz? Otele verdiğimiz paraları mı sayıyoruz
Ne demek. Başka bir şey lazımsa hemen yaz heemmeeen ama yüzmeyi öğretiyor mu öğretmiyor mu onu anlayamadım. Açıklamalara yazmamışlar. Herhalde hoca gönderiyorlar bunu alana
Ben geçen bunun fiyatı gördüm hemen kapattım görmemiş gibi yaptım
Ya ben de almıyorumÇok kritik, beyin yakan bir soruyla karşınızdayım: Bebeğinizin kokusunu alıyor musunuz? Yeğenlerimi ve başka bebekleri koklarken derine derine çekerdim o kokuyu. Ev bebek kokardı. Şimdi ablam, annem falan bu sıpanın kokusunun da eve, eşyslara sindiğini söylüyor. Koklaya koklaya bitiremiyorlar ama ben alamıyorum öyle bir koku. Sadece kalmış süt, bebek yağı ve deterjanı kokusu alıyorum
Ben mayalanan yoğurdun maximum 3 gün verildiğini yoksa mayaların aktifliğinin gittiğini biliyorum. Boş ve faydasız bişeye dönüşüyo yani. Birde hijyen açısından tek tek olmalıymış, içine bişey girerse çok çabuk ürer diye.Ha iyi. Peki tek tek kaplara mayalamak zorunda mıyız? Tencerede mayalayıp yedirirken ordan alsak oluyor mu?
Donuyo diye biliyorum canım. Kızımda çift donmuş embriyoydu,yanında eriyeni yeniden dondurmayı teklif ettiler,ben negatif olursa yeniden tedaviye başlamam diye kabul etmedim imha edildi. Kalitesi çok düşüktü zaten 2 bb dedi embriyalogOnu alinca denizi ayagina getiriyorlar asdffhhjkl
Donmustan çikan, (eriyen) embriyo geri dondurulabiliyor mu? Benimki cift dondurulmus, konulmayan embriyomu imha ettiler geri donmaz diye
Kazayla olursa eyvallah ama biletek yapmiyoz bacim. Yapmayalim.. nayir nolamaz
Ben şahsen indirimi kacirdim, alcam yapiskanli tabakvakumlu ya da neyse
Onu alana tatil bedava da olabilirOnu alinca denizi ayagina getiriyorlar asdffhhjkl
Sadece kalitesi düşeliyor galiba. Ben de emin değilim amaDonmustan çikan, (eriyen) embriyo geri dondurulabiliyor mu? Benimki cift dondurulmus, konulmayan embriyomu imha ettiler geri donmaz diye
"Aa meğersem kazayla olmuuuuş"Kazayla olursa eyvallah ama biletek yapmiyoz bacim. Yapmayalim.. nayir nolamaz
Alma almaBen şahsen indirimi kacirdim, alcam yapiskanli tabakvakumlu ya da neyse
Nereye gitsek çılgın paralar ödeyeceğiz. Günün kalan 23 saati nabücük? Denize girenleri mi seyredeceğiz para sayma işi bitince?En iyisi otele gitmemek zaten pahalı
Ayıp gerçekten bir ana asla uyumazAranızda uyuyanlar var biliyorum. O kadar ayıp ediyorsunuz ki hayret bir şey ya
Bencede ya bakın benim oğluma yine kalktı 4 deAranızda uyuyanlar var biliyorum. O kadar ayıp ediyorsunuz ki hayret bir şey ya
Dur şimdi sen de o ka şey yapma. Uyur da yani ben uyanıkken diğer analar neden uyusun? Çok ayıp bir şeyAyıp gerçekten bir ana asla uyumaz
Konuşuyor muydu önemli olan o. Bizimki mesela gözler açık ve konuşarak uyandı. Bu "Uykum bitti" uyanması riskliBencede ya bakın benim oğluma yine kalktı 4 de
Pardon ya ben gaza geldim bi anDur şimdi sen de o ka şey yapma. Uyur da yani ben uyanıkken diğer analar neden uyusun? Çok ayıp bir şey
Benimki kafasını yatağın baş kısmına çarpa çarpa uyandırıyor kendiniKonuşuyor muydu önemli olan o. Bizimki mesela gözler açık ve konuşarak uyandı. Bu "Uykum bitti" uyanması riskli
Kendini mi kaydırıyor? Bu da gazdan ayaklarını yatağa vura vura uyanıyor ama tekrar uyumaması için bir sebep göremiyorum. Şu an gözler tamamen açılmış, oyun moduna girmişPardon ya ben gaza geldim bi an
Benimki kafasını yatağın baş kısmına çarpa çarpa uyandırıyor kendini
Evet kaydıra kaydıra en tepeye çıkıyor. Bizimki uykulu emiyor .Kendini mi kaydırıyor? Bu da gazdan ayaklarını yatağa vura vura uyanıyor ama tekrar uyumaması için bir sebep göremiyorum. Şu an gözler tamamen açılmış, oyun moduna girmiş
Aranızda uyuyanlar var biliyorum. O kadar ayıp ediyorsunuz ki hayret bir şey ya
Dur şimdi sen de o ka şey yapma. Uyur da yani ben uyanıkken diğer analar neden uyusun? Çok ayıp bir şey
Konuşuyor muydu önemli olan o. Bizimki mesela gözler açık ve konuşarak uyandı. Bu "Uykum bitti" uyanması riskli