- 5 Ocak 2013
- 2.783
- 4.638
bizim de 36Bundan aldım, 6 ayın dolmasını bekliyorum. 38 gün kaldı
Ben ücretsiz izin aldım ama çevremdekiler süt iznini kullansaydın en azından kafan dağılırdi sana iyi gelirdi diyor sürekli bazen acaba diyorum bendeGercekten cok yorucu. Ben okula baslayinca ne olacak diye dusunmekten uyuyamiyorum bazen
Ayyyy maşallah yaa, ne güzel annesiii inşallah bizimkilerde böyle düşünceli olurlar7 yaştan bildiriyorum
Sabah kalktığımda kahvaltı masası eksiksiz hazırlanmıştı oğlum tarafından. ''Anne gece kardeşim çok uyandı,ben duydum. Sen yorulma diye kahvaltıyı hazirladim ,hadi kalk''dedi.
Vallahi tüm uykusuz gecelere değer
Ek gıdadan da korkmaya başladım ya niyeyse, yani ek gıda olunca sütüm iyce azalacak gibi hissediyorum, ne hazırlayacağım nasıl olacak derken başta bocalanip sonra alışırız diyorum ama herkes sürekli bi şeyler yiyip içmeye başlasaydı diyipduruyor korkuyorum herkes çocuğun ağzına bir şey tıkıştıracak gibiTam meme reddi evresindeyiz şuan ben senin söylediklerini yaklaşık 1 aydır yaşıyorum ve hoplaya hoplaya emzirmekten damar damar üstüne gelmiş kaç gün el bileğim tutmadı haykırarak kucağıma alıyordum acıdan . Geçti mi? Geçmedi.. Aynen devam ama düzelecekler önemli olan pes etmemek ben dün emmeyince sağıp biberonla vermeyi denedim baktım onuda almıyor hıı dedim tamam bu memede süt olmadığından vs değil tamamen kendi canı öyle istediği için. İnada bindi şimdi iş o emmeyi reddettikçe ben emzirmek için çabalıyorum o inat ben inat bugüne kadar geldik çok şükür son 20 gün bizim sonra ek gıda + anne sütü daha rahat oluruz
Hanimlar, az bi kafanizi şişireyim müsdenizle
--Benim kiza yalayip suyunu emsin diye salatalik veriyorum mesela.. ben tutturunca tutup iki eliyle emiyor ama bes saniye sonra düsürüyo yavrum. Agliyo agzina koymam icin. Eline tutturmadan agzina koyuyorum kendisi bulup tutsun diye, basta kavrar gibi oluyo yine düsürüyo veya kaydiriyo. Bes alti gundur ilerleme yok.
--Yan donuyo ama yuzustu donemiyo. Aliştirma yaptiriyorum hep ama oyun saniyo gğğ diyo beni sallamiyo
--Ve bagirmiyo da. Siz kafam şişti yaziyosunuz ya ben çok şaşiriyorumAgu bugu yapiyo ama az. Oysa hep sarki soyluyorum, konusuyorum karsilik bekliyorum. Gülüyo gülümsüyo sonra ince bi sesle yine gğğ yapiyo o kadar.
--Basit seslerden bile cok irkiliyo. İlk 3 ay normal dediler ama ayni bizim kiz. Hapşursam ağliyo, sandalye çeksem korkuyo. Motor geçse uyaniyo
Hepsi normal mi? Neden bu kadar hanim hanimcik prenses kontes hassasiyeti var ki bu kizin acaba yaa
Sizin yavrularinizin tutma becerisi, dönme, bağirma durumlari nasil acaba?? Biz şu an 18 haftaliğiz
Yalnızca 2045 teleValla ben kızımda tarifleri hep kafamdan ürettim hiç kitaba falan bakmaya gerek kalmıyor bi süre sonra kendi kendşne tarif üretmeye başlıyorsun ama benim en büyük yardımcım Philip Aventin buharlı pişiricisi oldu şipşak tüm öğünleri dakikalar içinde buharda pişmiş şekilde hazır oluyordu
Maşallah kuzumaHüüüğğğğ kızlar biz dişlerimizi çıkarıyoruzNe ara geldik bu noktaya alt damakları delindi delinecek iyice şeffaf olmuşlar artık üst damaklarda da 2 tane Mısır tanesi var şişkin şişkin hemen peşine onlar çıkacaklar belli o yüzden sanırım ne uyku ne huzur ne doğru düzgün emmesi kaldı. Koltuğa yatırıyorum kırmızı balık açıyorum mememi ağzına havadan sallandırarak veriyorum öyle besleniyoruz hayal edebildiniz mi
Bizim 20 hafta bitti iki gün önce. Destek olmadan hiçbir yere dönemiyor. Sadece yan bırakırsak sırtüstü gidiyor. O da dönebildiğinden değil totosu ağır bastığı için sırtüstüne yuvarlanıyor aslında. Çığlık gibi değil ğğğğ'lamalar ve kendi kendine konuşmalar var. Nadiren öyle çıplığımsı yüksek sesleri deniyor. Genelde yüksek sesi ağlarken kullanıyor. Enerjisini oraya saklıyor herhalde. Seslere karşı aşırı hassas. Hapşırmama artık ağlamıyor ama hala şoka girmiş gibi gözlerini belertip bakıyor. Parkta uyurken çocukların bağırması, top sektirmesi gibi çeşitli seslere uyanıyor. Evde yanlışlıkla uyursa çıt bile çıkarmamamız lazım, hemen uyanıyor. Halbuki annemlerde bir ay kaldığımız süreçte hep salonda uyudu bizim gürültümüzde. Olmayınca olmuyor demek ki. Tutması da öyle çok kuvvetli değil. Eline cuk oturan halka oyuncak var bir tane. Bir tek onu tam olarak kavrayabiliyor. Onun dışında tuttuğu her şeyi kısa sürede elinden düşürüyor. Maşallah benimki yaşıtlarının epey ilerisinde ahshhsjsjsj Bir gün hepsini yapacak, inanıyorumHanimlar, az bi kafanizi şişireyim müsdenizle
--Benim kiza yalayip suyunu emsin diye salatalik veriyorum mesela.. ben tutturunca tutup iki eliyle emiyor ama bes saniye sonra düsürüyo yavrum. Agliyo agzina koymam icin. Eline tutturmadan agzina koyuyorum kendisi bulup tutsun diye, basta kavrar gibi oluyo yine düsürüyo veya kaydiriyo. Bes alti gundur ilerleme yok.
--Yan donuyo ama yuzustu donemiyo. Aliştirma yaptiriyorum hep ama oyun saniyo gğğ diyo beni sallamiyo
--Ve bagirmiyo da. Siz kafam şişti yaziyosunuz ya ben çok şaşiriyorumAgu bugu yapiyo ama az. Oysa hep sarki soyluyorum, konusuyorum karsilik bekliyorum. Gülüyo gülümsüyo sonra ince bi sesle yine gğğ yapiyo o kadar.
--Basit seslerden bile cok irkiliyo. İlk 3 ay normal dediler ama ayni bizim kiz. Hapşursam ağliyo, sandalye çeksem korkuyo. Motor geçse uyaniyo
Hepsi normal mi? Neden bu kadar hanim hanimcik prenses kontes hassasiyeti var ki bu kizin acaba yaa
Sizin yavrularinizin tutma becerisi, dönme, bağirma durumlari nasil acaba?? Biz şu an 18 haftaliğiz
Kızlar uzun bir aradan sonra merhaba.umarım hersey yolundadır.
Biz 5 gündür ateşliyiz 6. Hastalık geçiriyormuşuZ vücudumuzda kırmızı döküntüler oluştu sesimiz kısıldı öksürüyor kabus gibive salgın varmış uyarmak istedim.özellikle çocuklardan bulaşıyormuş
biz böyle yapışıgız sürekli
Yemek konusuna belirli bir süre sonra karışmam ama diğer şeylere karışırım gerçi benim kayınvalide ne olursa arayıp söylüyor bebk bugün durmuyor o geldi bu gitti diye. Beni kandırıyorsa da Allah ile onun arasında belli bir zamana kadar başka kimseye bırakamıcam çünkü bakıcı ile uğraşmak çok zor zaten 2 yaşına geldiği zaman da kreşe veriyorum ben kızımı da öyle yapmıştımCok haklisin canim da basit seylere mi takiliyorum bilmiyorum. Cidden zor bir insan cunku kendisi. Mesela agir bi yemek olsun, yedirme desem yedirir ama yedirmedim der, Tv izletme desem izletir ama hic acilmadi der. Cocugu hasta komsuya goturme desem, goturse de gitmedik der. Aglamaktan katilsa cocuk yoo hic aglamadi der.. yapar yani garip ve zor bir tip.
nasıl da küçük bir hanımefendiHanimlar, az bi kafanizi şişireyim müsdenizle
çok geçmiş olsun canım. agız içi ne durumda emmesini etkiledi miKızlar uzun bir aradan sonra merhaba.umarım hersey yolundadır.
Biz 5 gündür ateşliyiz 6. Hastalık geçiriyormuşuZ vücudumuzda kırmızı döküntüler oluştu sesimiz kısıldı öksürüyor kabus gibive salgın varmış uyarmak istedim.özellikle çocuklardan bulaşıyormuş
Benim kız 8 aylıkken döndünasıl da küçük bir hanımefendi
söyleidklerinin hiçbiri sorun degil her çocuk farklıdır. benim ilk kızım ilk dönüşünü 6 aylıkken yaptı. 6 ay boyunca halıya yatırınca böööle yüzüme bakardı sadece yatardı yan bile dönmemişti. ama sonra bir kere yapınca gerisi geliyo.
Ağız içide döküldü 2 gün emmedi doğru düzgün şükür şimdi emiyoçok geçmiş olsun canım. agız içi ne durumda emmesini etkiledi mi
TeşekkürlerŞunu da kanguru bakanlar için koyayım
sak_ran
Solomombaby, Huggyberry, Lilliebaby, Boba ve Neko Kanguru Arasındaki Farklar
Solomombaby, Huggyberry, Lilliebaby, Boba ve Neko Kanguru Arasındaki Farklar İşte bunlar benim kanguru servetim. Hepsini denedim ilmik ilmik Google yazan her şeyi araştırdım ve inceledim. İlay doğmadan önce ilk aldığım eşyalardan birisi bebek arabası oldu.gulumsekaderine.com
Benim de annem bana güvenmiyorCok haklisin canim da basit seylere mi takiliyorum bilmiyorum. Cidden zor bir insan cunku kendisi. Mesela agir bi yemek olsun, yedirme desem yedirir ama yedirmedim der, Tv izletme desem izletir ama hic acilmadi der. Cocugu hasta komsuya goturme desem, goturse de gitmedik der. Aglamaktan katilsa cocuk yoo hic aglamadi der.. yapar yani garip ve zor bir tip.
Cok geçmiş olsun cnmKızlar uzun bir aradan sonra merhaba.umarım hersey yolundadır.
Benim paşa da doğru düzgün tutamıyor cnm düşürüyor, benim tombisim de yan dönüyor sadece oda isteyince, kendileri doğru düzgün yatmadıgi için normal benceHanimlar, az bi kafanizi şişireyim müsdenizle
Karpuzda dikkat et canım ya bizim burda markette çalışan bi erkek kasiyer var hep alışveriş yaptığımız için merhaba nasılsınız tarzı konuşmalarımız oluyor kendisininde 8 aylık bebeği var eşi ne kadar yedirdi bilmiyorum ama karpuzdan dolayı vücut alerjik reaksiyon göstermiş hastaneye yatırmışlar bebeği baya bi süreBen ücretsiz izin aldım ama çevremdekiler süt iznini kullansaydın en azından kafan dağılırdi sana iyi gelirdi diyor sürekli bazen acaba diyorum bende
Ayyyy maşallah yaa, ne güzel annesiii inşallah bizimkilerde böyle düşünceli olurlar
Ek gıdadan da korkmaya başladım ya niyeyse, yani ek gıda olunca sütüm iyce azalacak gibi hissediyorum, ne hazırlayacağım nasıl olacak derken başta bocalanip sonra alışırız diyorum ama herkes sürekli bi şeyler yiyip içmeye başlasaydı diyipduruyor korkuyorum herkes çocuğun ağzına bir şey tıkıştıracak gibibugün karpuz yalattim benim kız şap şap etti durdu cani çekti heralde diye kendim de yiyemedim