2022 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    251
Gercekten cok yorucu. Ben okula baslayinca ne olacak diye dusunmekten uyuyamiyorum bazen
Ben ücretsiz izin aldım ama çevremdekiler süt iznini kullansaydın en azından kafan dağılırdi sana iyi gelirdi diyor sürekli bazen acaba diyorum bende
Ayyyy maşallah yaa, ne güzel annesiii inşallah bizimkilerde böyle düşünceli olurlar
Ek gıdadan da korkmaya başladım ya niyeyse, yani ek gıda olunca sütüm iyce azalacak gibi hissediyorum, ne hazırlayacağım nasıl olacak derken başta bocalanip sonra alışırız diyorum ama herkes sürekli bi şeyler yiyip içmeye başlasaydı diyipduruyor korkuyorum herkes çocuğun ağzına bir şey tıkıştıracak gibi bugün karpuz yalattim benim kız şap şap etti durdu cani çekti heralde diye kendim de yiyemedim

Hanimlar, az bi kafanizi şişireyim müsdenizle
--Benim kiza yalayip suyunu emsin diye salatalik veriyorum mesela.. ben tutturunca tutup iki eliyle emiyor ama bes saniye sonra düsürüyo yavrum. Agliyo agzina koymam icin. Eline tutturmadan agzina koyuyorum kendisi bulup tutsun diye, basta kavrar gibi oluyo yine düsürüyo veya kaydiriyo. Bes alti gundur ilerleme yok.
--Yan donuyo ama yuzustu donemiyo. Aliştirma yaptiriyorum hep ama oyun saniyo gğğ diyo beni sallamiyo
--Ve bagirmiyo da. Siz kafam şişti yaziyosunuz ya ben çok şaşiriyorum Agu bugu yapiyo ama az. Oysa hep sarki soyluyorum, konusuyorum karsilik bekliyorum. Gülüyo gülümsüyo sonra ince bi sesle yine gğğ yapiyo o kadar.
--Basit seslerden bile cok irkiliyo. İlk 3 ay normal dediler ama ayni bizim kiz. Hapşursam ağliyo, sandalye çeksem korkuyo. Motor geçse uyaniyo

Hepsi normal mi? Neden bu kadar hanim hanimcik prenses kontes hassasiyeti var ki bu kizin acaba yaa

Sizin yavrularinizin tutma becerisi, dönme, bağirma durumlari nasil acaba?? Biz şu an 18 haftaliğiz

Oysa anasi gibi makarnayi ekmek arasina koyarak da yiyebilir, damacanayi mutfaga tasiyip soda ictikten sonra kimse yokken geğirebilirdi de yani. Cevval olmalıydı biraz yav

Yalnızca 2045 tele

Maşallah kuzuma darısı bize olsun inşallah, ağrısız sancısız hemencik patlatır umarım bütün bebeler dişlerini

Bizim 20 hafta bitti iki gün önce. Destek olmadan hiçbir yere dönemiyor. Sadece yan bırakırsak sırtüstü gidiyor. O da dönebildiğinden değil totosu ağır bastığı için sırtüstüne yuvarlanıyor aslında. Çığlık gibi değil ğğğğ'lamalar ve kendi kendine konuşmalar var. Nadiren öyle çıplığımsı yüksek sesleri deniyor. Genelde yüksek sesi ağlarken kullanıyor. Enerjisini oraya saklıyor herhalde. Seslere karşı aşırı hassas. Hapşırmama artık ağlamıyor ama hala şoka girmiş gibi gözlerini belertip bakıyor. Parkta uyurken çocukların bağırması, top sektirmesi gibi çeşitli seslere uyanıyor. Evde yanlışlıkla uyursa çıt bile çıkarmamamız lazım, hemen uyanıyor. Halbuki annemlerde bir ay kaldığımız süreçte hep salonda uyudu bizim gürültümüzde. Olmayınca olmuyor demek ki. Tutması da öyle çok kuvvetli değil. Eline cuk oturan halka oyuncak var bir tane. Bir tek onu tam olarak kavrayabiliyor. Onun dışında tuttuğu her şeyi kısa sürede elinden düşürüyor. Maşallah benimki yaşıtlarının epey ilerisinde ahshhsjsjsj Bir gün hepsini yapacak, inanıyorum

biz böyle yapışıgız sürekli

Yemek konusuna belirli bir süre sonra karışmam ama diğer şeylere karışırım gerçi benim kayınvalide ne olursa arayıp söylüyor bebk bugün durmuyor o geldi bu gitti diye. Beni kandırıyorsa da Allah ile onun arasında belli bir zamana kadar başka kimseye bırakamıcam çünkü bakıcı ile uğraşmak çok zor zaten 2 yaşına geldiği zaman da kreşe veriyorum ben kızımı da öyle yapmıştım

nasıl da küçük bir hanımefendi
söyleidklerinin hiçbiri sorun degil her çocuk farklıdır. benim ilk kızım ilk dönüşünü 6 aylıkken yaptı. 6 ay boyunca halıya yatırınca böööle yüzüme bakardı sadece yatardı yan bile dönmemişti. ama sonra bir kere yapınca gerisi geliyo.

çok geçmiş olsun canım. agız içi ne durumda emmesini etkiledi mi

Benim kız 8 aylıkken döndü örümceğe binerdi otururdu ama yatırınca dönmezdi

Teşekkürler Ben bir kaç tane model beğendim ama eşim gidip bakıp alayım diyor. Alınca fiyat ürün fotosu atacağım mutlaka. En yüksek taşıma kapasitesi 15 kg olanlar var sanırım. Mutlaka öyle olsun istiyorum ben zaten geç alıyoruz bari kullanalım

Bu yatağı alacağım sallamaktan kollarım ağrıdı artık altı beşik gibi olabilen boyutu en büyük bunu buldum. Sizce nasıl?

Eklentiler

• B28746E2-887B-4D7F-8141-51E88D4FD75D.png
    215,8 KB · Görüntüleme: 59
Benim de annem bana güvenmiyor Çocuk ağladığında Eşimle annemin yanıma bir gelişleri var. Noldu niye ağlıyor diye. Niye ağladığını bilsem ağlatır mıyım.

Artık değişik cevaplar vermeye başladım.

-Niye ağlıyor?
-Tekke ve zaviyeler kapatılmasın diye ağlıyor.

Sevgili Şubat anneleri,ben de mart anneleri grubundayim. Kızım 3 ay 10 günlük. Son bir aydır meme reddi yaşıyoruz. Ne denediysem olmuyor bir türlü sadece uykuluyken emiyor. Yaşayan varsa ne gibi çözümler önerir acaba?

Cok geçmiş olsun cnm

Benim paşa da doğru düzgün tutamıyor cnm düşürüyor, benim tombisim de yan dönüyor sadece oda isteyince, kendileri doğru düzgün yatmadıgi için normal bence sesten korkma bizde de var nolcak bilmiyorum valla, ses çıkarma da keyfi gelirse canı isterse modunda olursa küçük ağam

Karpuzda dikkat et canım ya bizim burda markette çalışan bi erkek kasiyer var hep alışveriş yaptığımız için merhaba nasılsınız tarzı konuşmalarımız oluyor kendisininde 8 aylık bebeği var eşi ne kadar yedirdi bilmiyorum ama karpuzdan dolayı vücut alerjik reaksiyon göstermiş hastaneye yatırmışlar bebeği baya bi süre

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…