2022 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    251
O uyanmadan senin kalkıp emzirmen gerekiyormuş geçen gün bir yerde okudum faydası olur yazıyordu uyumayan bebekler için. Ben şuan da öyle yapıyorum mesela aldım uykusundan emziriyorum ki sabah 6.30-7 ye kadar uyusun en azından diye faydasını görüyorum gibi bi dene istersen
Bende böyle yapıyorum kıpırdandığı an uyanıp alıp emziriyorum yarım saat sürüyor emmesi ama olsun

Gercekten cok yorucu. Ben okula baslayinca ne olacak diye dusunmekten uyuyamiyorum bazen
Eylüle 8 aylık olacaklar neredeyse kim bakacKsa örümceğe bindirir mama sandalyesine oturtur oyalatacak daha çok şey olur bana göre en zor dönemleri bu dönemler sürekli kucakta etrafı görmek istiyorlar meraktalar tam oturamıyorlar. Bizim babaanne pert oluyor saat 1 e kadar ama bir kaç aya rahatlar o da

Eylüle 8 aylık olacaklar neredeyse kim bakacKsa örümceğe bindirir mama sandalyesine oturtur oyalatacak daha çok şey olur bana göre en zor dönemleri bu dönemler sürekli kucakta etrafı görmek istiyorlar meraktalar tam oturamıyorlar. Bizim babaanne pert oluyor saat 1 e kadar ama bir kaç aya rahatlar o da
Dogru soyluyorsun canim insallah zamanla her sey yoluna girer. Sizin babaanne nasil bakiyo? Memnun musun?

Dogru soyluyorsun canim insallah zamanla her sey yoluna girer. Sizin babaanne nasil bakiyo? Memnun musun?
İyi bakar cnm çok şükür. Tabi ki eski usulleri var ama çok takılmıyorum sevgi ortamında büyüyor oğlum. Bence kayınvaliden bakarım diyorsa çok kasılma 40 kat yabancıdan iyidir emin ol 2. Çocuğumu büyütüyorum ilkinde bakıcı vardı o da çok iyiydi ama sürekli izin falan filan zor oluyordu kayınvalidem izin istemiyor çok şükür 😂

İyi bakar cnm çok şükür. Tabi ki eski usulleri var ama çok takılmıyorum sevgi ortamında büyüyor oğlum. Bence kayınvaliden bakarım diyorsa çok kasılma 40 kat yabancıdan iyidir emin ol 2. Çocuğumu büyütüyorum ilkinde bakıcı vardı o da çok iyiydi ama sürekli izin falan filan zor oluyordu kayınvalidem izin istemiyor çok şükür 😂
Cok haklisin canim da basit seylere mi takiliyorum bilmiyorum. Cidden zor bir insan cunku kendisi. Mesela agir bi yemek olsun, yedirme desem yedirir ama yedirmedim der, Tv izletme desem izletir ama hic acilmadi der. Cocugu hasta komsuya goturme desem, goturse de gitmedik der. Aglamaktan katilsa cocuk yoo hic aglamadi der.. yapar yani garip ve zor bir tip.

İlk aylar yapabilirsem ucretsiz izin alcam canim, biraz maddiyata bagli. Uc ay alsam(insallah alabilirim) 1 aralikta donerim.
Hepsi gönlüne göre olur inşallah
7 yaştan bildiriyorum🤭
Sabah kalktığımda kahvaltı masası eksiksiz hazırlanmıştı oğlum tarafından. ''Anne gece kardeşim çok uyandı,ben duydum. Sen yorulma diye kahvaltıyı hazirladim ,hadi kalk''dedi.
Vallahi tüm uykusuz gecelere değer ❣️
Yiaaaa tatlı kuzucuk 😇 Biz de o günlerini görür müyüz 🥲

7 yaştan bildiriyorum🤭
Sabah kalktığımda kahvaltı masası eksiksiz hazırlanmıştı oğlum tarafından. ''Anne gece kardeşim çok uyandı,ben duydum. Sen yorulma diye kahvaltıyı hazirladim ,hadi kalk''dedi.
Vallahi tüm uykusuz gecelere değer ❣️
Ayyy masallah masallah 🧿🧿 demek ki cok guzel yetistirmişsin annesi tum alkislar sana 👏👏🥰

Bunlar da seneler önce ablama doktorun ek gıda için verdiği kitapçıktan. Sayfa sıralaması karışık, bazı şeyler tartışmalı (çocuğa süt verilmeli mi vb) ama iş görebilir diye buraya da bırakıyorum
FE80CD4C-2FCD-4BBE-9707-AA507BC6B3F4.jpeg
510A9220-86CA-40A3-AF73-196F77833FEA.jpeg
14E017FD-9293-422F-AB8C-A0412009F7AD.jpeg
0E994E7D-6925-4615-883A-E50D31C80FB4.jpeg
690DEDD8-F568-434B-9056-9B8246CC936D.jpeg
836FD908-7F87-41CB-9435-4241E0277C66.jpeg
D8B5F9ED-C743-4492-977E-EC3E1B66A3F0.jpeg
65D622E1-4A32-4A36-8F4A-1FD2F31CEADF.jpeg
CC6859B4-3D35-497D-AABB-4557DD499C26.jpeg

Bunlar da seneler önce ablama doktorun ek gıda için verdiği kitapçıktan. Sayfa sıralaması karışık, bazı şeyler tartışmalı (çocuğa süt verilmeli mi vb) ama iş görebilir diye buraya da bırakıyorum
Eki Görüntüle 3085769 Eki Görüntüle 3085770 Eki Görüntüle 3085771 Eki Görüntüle 3085772 Eki Görüntüle 3085773 Eki Görüntüle 3085774 Eki Görüntüle 3085775 Eki Görüntüle 3085776 Eki Görüntüle 3085777
Valla ben kızımda tarifleri hep kafamdan ürettim hiç kitaba falan bakmaya gerek kalmıyor bi süre sonra kendi kendşne tarif üretmeye başlıyorsun ama benim en büyük yardımcım Philip Aventin buharlı pişiricisi oldu şipşak tüm öğünleri dakikalar içinde buharda pişmiş şekilde hazır oluyordu 😇

Benim kız ayakta gezerek emme sevdalısı oldu, oturduğum yerde emerken bi gün kendini geriye attı emmek istemedi sadece ayağa kalktım emmeye devam etti diye otururken o hareketi yaptıkça kalktım gezerek emdi hemen alışmış başka türlü emmek istemiyor , öğleden sonra 1 kez yatarak emiyor , gece oturarak çok şükür ama onun dışında sürekli gezerek kucakta, o kadar yoruldumki biraz emince oturuyorum yavaş yavaş, daha popomu yere koyar koymaz kızıyor, Dr a dedim meme reddi yapmaya çalışıyor dedi, annem gördü halimi bunu bıraktır diyor da nasıl olcak bilmiyorum ne kadar aciksada başka türlü emmiyor..iki emiyor iki etrafa bakıp tekrar emiyor falan.. karnım sırtım ve bacaklarım çok ağrıyor artık..birde kızım gunduz sadece sabah 1 saat uyur sonra uyumazdi , şimdi kucağımda uyuyor yatiriyorum 5 10 dk sonra uyanıyor ve uykulu oluyor böylesi daha zormuş..
Tam meme reddi evresindeyiz şuan ben senin söylediklerini yaklaşık 1 aydır yaşıyorum ve hoplaya hoplaya emzirmekten damar damar üstüne gelmiş kaç gün el bileğim tutmadı haykırarak kucağıma alıyordum acıdan . Geçti mi? Geçmedi.. Aynen devam ama düzelecekler önemli olan pes etmemek ben dün emmeyince sağıp biberonla vermeyi denedim baktım onuda almıyor hıı dedim tamam bu memede süt olmadığından vs değil tamamen kendi canı öyle istediği için. İnada bindi şimdi iş o emmeyi reddettikçe ben emzirmek için çabalıyorum o inat ben inat bugüne kadar geldik çok şükür son 20 gün bizim sonra ek gıda + anne sütü daha rahat oluruz

X