2022 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    251
Bende böyle yapıyorum kıpırdandığı an uyanıp alıp emziriyorum yarım saat sürüyor emmesi ama olsun

Geri uyuyor mu? Bugun denedim yarim saat daha emdi ama sonunda uyumadi. Sonra da hep kustu yavrum, fazla emdi galiba
Gündüz geri uyumuyor cnm gece de memeleri döne döne emerek yarım saati geçer bir süre de uyuyor uyumazsa mama veriyorum ben işe başlayınca sütüm biraz azaldı

Gercekten cok yorucu. Ben okula baslayinca ne olacak diye dusunmekten uyuyamiyorum bazen
Eylüle 8 aylık olacaklar neredeyse kim bakacKsa örümceğe bindirir mama sandalyesine oturtur oyalatacak daha çok şey olur bana göre en zor dönemleri bu dönemler sürekli kucakta etrafı görmek istiyorlar meraktalar tam oturamıyorlar. Bizim babaanne pert oluyor saat 1 e kadar ama bir kaç aya rahatlar o da

Dogru soyluyorsun canim insallah zamanla her sey yoluna girer. Sizin babaanne nasil bakiyo? Memnun musun?

Dogru soyluyorsun canim insallah zamanla her sey yoluna girer. Sizin babaanne nasil bakiyo? Memnun musun?
İyi bakar cnm çok şükür. Tabi ki eski usulleri var ama çok takılmıyorum sevgi ortamında büyüyor oğlum. Bence kayınvaliden bakarım diyorsa çok kasılma 40 kat yabancıdan iyidir emin ol 2. Çocuğumu büyütüyorum ilkinde bakıcı vardı o da çok iyiydi ama sürekli izin falan filan zor oluyordu kayınvalidem izin istemiyor çok şükür

Cok haklisin canim da basit seylere mi takiliyorum bilmiyorum. Cidden zor bir insan cunku kendisi. Mesela agir bi yemek olsun, yedirme desem yedirir ama yedirmedim der, Tv izletme desem izletir ama hic acilmadi der. Cocugu hasta komsuya goturme desem, goturse de gitmedik der. Aglamaktan katilsa cocuk yoo hic aglamadi der.. yapar yani garip ve zor bir tip.

İlk aylar yapabilirsem ucretsiz izin alcam canim, biraz maddiyata bagli. Uc ay alsam(insallah alabilirim) 1 aralikta donerim.
Hepsi gönlüne göre olur inşallah
Yiaaaa tatlı kuzucuk Biz de o günlerini görür müyüz

Ayyy masallah masallah demek ki cok guzel yetistirmişsin annesi tum alkislar sana

Valla ben kızımda tarifleri hep kafamdan ürettim hiç kitaba falan bakmaya gerek kalmıyor bi süre sonra kendi kendşne tarif üretmeye başlıyorsun ama benim en büyük yardımcım Philip Aventin buharlı pişiricisi oldu şipşak tüm öğünleri dakikalar içinde buharda pişmiş şekilde hazır oluyordu

Tam meme reddi evresindeyiz şuan ben senin söylediklerini yaklaşık 1 aydır yaşıyorum ve hoplaya hoplaya emzirmekten damar damar üstüne gelmiş kaç gün el bileğim tutmadı haykırarak kucağıma alıyordum acıdan . Geçti mi? Geçmedi.. Aynen devam ama düzelecekler önemli olan pes etmemek ben dün emmeyince sağıp biberonla vermeyi denedim baktım onuda almıyor hıı dedim tamam bu memede süt olmadığından vs değil tamamen kendi canı öyle istediği için. İnada bindi şimdi iş o emmeyi reddettikçe ben emzirmek için çabalıyorum o inat ben inat bugüne kadar geldik çok şükür son 20 gün bizim sonra ek gıda + anne sütü daha rahat oluruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…