- 9 Nisan 2013
- 7.062
- 7.279
- 33
Ah çok teşekkür ederimAyyy masallah masallah demek ki cok guzel yetistirmişsin annesi tum alkislar sana
Olurlar canım hiç kuşkum yokBen ücretsiz izin aldım ama çevremdekiler süt iznini kullansaydın en azından kafan dağılırdi sana iyi gelirdi diyor sürekli bazen acaba diyorum bende
Ayyyy maşallah yaa, ne güzel annesiii inşallah bizimkilerde böyle düşünceli olurlar
Ek gıdadan da korkmaya başladım ya niyeyse, yani ek gıda olunca sütüm iyce azalacak gibi hissediyorum, ne hazırlayacağım nasıl olacak derken başta bocalanip sonra alışırız diyorum ama herkes sürekli bi şeyler yiyip içmeye başlasaydı diyipduruyor korkuyorum herkes çocuğun ağzına bir şey tıkıştıracak gibi bugün karpuz yalattim benim kız şap şap etti durdu cani çekti heralde diye kendim de yiyemedim
Oğlum 5 aylıkken yan dönmüştü,hiç tam tur döndüğünü hatırlamam meselaHanimlar, az bi kafanizi şişireyim müsdenizle
--Benim kiza yalayip suyunu emsin diye salatalik veriyorum mesela.. ben tutturunca tutup iki eliyle emiyor ama bes saniye sonra düsürüyo yavrum. Agliyo agzina koymam icin. Eline tutturmadan agzina koyuyorum kendisi bulup tutsun diye, basta kavrar gibi oluyo yine düsürüyo veya kaydiriyo. Bes alti gundur ilerleme yok.
--Yan donuyo ama yuzustu donemiyo. Aliştirma yaptiriyorum hep ama oyun saniyo gğğ diyo beni sallamiyo
--Ve bagirmiyo da. Siz kafam şişti yaziyosunuz ya ben çok şaşiriyorum Agu bugu yapiyo ama az. Oysa hep sarki soyluyorum, konusuyorum karsilik bekliyorum. Gülüyo gülümsüyo sonra ince bi sesle yine gğğ yapiyo o kadar.
--Basit seslerden bile cok irkiliyo. İlk 3 ay normal dediler ama ayni bizim kiz. Hapşursam ağliyo, sandalye çeksem korkuyo. Motor geçse uyaniyo
Hepsi normal mi? Neden bu kadar hanim hanimcik prenses kontes hassasiyeti var ki bu kizin acaba yaa
Sizin yavrularinizin tutma becerisi, dönme, bağirma durumlari nasil acaba?? Biz şu an 18 haftaliğiz
. kızım 3 aylıkken döndü. Oğlum 11 aylık emeklemisti, milletin bebeği 11 aylık yürüyordu ikiside benim çocuğum ama arada 2 ay fark var.
Oğlum cok çığlık atardı, kızım daha narin ve ürkek. Su bilac gündür başladı tam ses çıkarması kızımın.
Tutma konusuna gelince, dikkatini başka bisey çekiyordur o yüzden bırakıyordur. Zaten zamanla kuvvetlenecek. Aslinda daha o kadar küçükler ki..
Kızımda herseyden korkuyo ve aşırı yabanciliyor. Alısacaklar zamanla bunlar gün geçtikçe değişecek şeyler. Hergun bir onceki günden farklı olarak büyüyorlar.