Ah çok teşekkür ederimAyyy masallah masallahdemek ki cok guzel yetistirmişsin annesi tum alkislar sana
Olurlar canım hiç kuşkum yokBen ücretsiz izin aldım ama çevremdekiler süt iznini kullansaydın en azından kafan dağılırdi sana iyi gelirdi diyor sürekli bazen acaba diyorum bende
Ayyyy maşallah yaa, ne güzel annesiii inşallah bizimkilerde böyle düşünceli olurlar
Ek gıdadan da korkmaya başladım ya niyeyse, yani ek gıda olunca sütüm iyce azalacak gibi hissediyorum, ne hazırlayacağım nasıl olacak derken başta bocalanip sonra alışırız diyorum ama herkes sürekli bi şeyler yiyip içmeye başlasaydı diyipduruyor korkuyorum herkes çocuğun ağzına bir şey tıkıştıracak gibibugün karpuz yalattim benim kız şap şap etti durdu cani çekti heralde diye kendim de yiyemedim
Oğlum 5 aylıkken yan dönmüştü,hiç tam tur döndüğünü hatırlamam meselaHanimlar, az bi kafanizi şişireyim müsdenizle
--Benim kiza yalayip suyunu emsin diye salatalik veriyorum mesela.. ben tutturunca tutup iki eliyle emiyor ama bes saniye sonra düsürüyo yavrum. Agliyo agzina koymam icin. Eline tutturmadan agzina koyuyorum kendisi bulup tutsun diye, basta kavrar gibi oluyo yine düsürüyo veya kaydiriyo. Bes alti gundur ilerleme yok.
--Yan donuyo ama yuzustu donemiyo. Aliştirma yaptiriyorum hep ama oyun saniyo gğğ diyo beni sallamiyo
--Ve bagirmiyo da. Siz kafam şişti yaziyosunuz ya ben çok şaşiriyorumAgu bugu yapiyo ama az. Oysa hep sarki soyluyorum, konusuyorum karsilik bekliyorum. Gülüyo gülümsüyo sonra ince bi sesle yine gğğ yapiyo o kadar.
--Basit seslerden bile cok irkiliyo. İlk 3 ay normal dediler ama ayni bizim kiz. Hapşursam ağliyo, sandalye çeksem korkuyo. Motor geçse uyaniyo
Hepsi normal mi? Neden bu kadar hanim hanimcik prenses kontes hassasiyeti var ki bu kizin acaba yaa
Sizin yavrularinizin tutma becerisi, dönme, bağirma durumlari nasil acaba?? Biz şu an 18 haftaliğiz
Ben dişleri çok sıkıntı vermeye başladığı için 2-3 gündür başladım ufak ufak tattırmaya meyve filesi verdim damağını kaşısın diye ama sevemedi onuBen ücretsiz izin aldım ama çevremdekiler süt iznini kullansaydın en azından kafan dağılırdi sana iyi gelirdi diyor sürekli bazen acaba diyorum bende
Ayyyy maşallah yaa, ne güzel annesiii inşallah bizimkilerde böyle düşünceli olurlar
Ek gıdadan da korkmaya başladım ya niyeyse, yani ek gıda olunca sütüm iyce azalacak gibi hissediyorum, ne hazırlayacağım nasıl olacak derken başta bocalanip sonra alışırız diyorum ama herkes sürekli bi şeyler yiyip içmeye başlasaydı diyipduruyor korkuyorum herkes çocuğun ağzına bir şey tıkıştıracak gibibugün karpuz yalattim benim kız şap şap etti durdu cani çekti heralde diye kendim de yiyemedim
Şuanda en iyi yapılacak şey uykudan uyanınca yada uyurken emzirmek . Ben yatarak emzirmekte buldum çözümü. Birde çok ısrar etmemek lazım soğumasın. Geçici bir süreç bu ,muhtemelen 4. atak dönemine giriş yaptınız.Sevgili Şubat anneleri,ben de mart anneleri grubundayim. Kızım 3 ay 10 günlük. Son bir aydır meme reddi yaşıyoruz. Ne denediysem olmuyor bir türlü sadece uykuluyken emiyor. Yaşayan varsa ne gibi çözümler önerir acaba?
Ben kızımda aldığımda 570 gibi bir fiyattı resmen altın gibi değerlenmişYalnızca 2045 tele
Oy aminnn inşallahMaşallah kuzumadarısı bize olsun inşallah, ağrısız sancısız hemencik patlatır umarım bütün bebeler dişlerini
Bu akşam oğlumu emzirme şeklimi bir yabancı görse çok kötü şeyler yaşanırdı. Öyle absürt bi hal aldı ki bizim evde durumlarŞuanda en iyi yapılacak şey uykudan uyanınca yada uyurken emzirmek . Ben yatarak emzirmekte buldum çözümü. Birde çok ısrar etmemek lazım soğumasın. Geçici bir süreç bu ,muhtemelen 4. atak dönemine giriş yaptınız.
Allah gerçekten emziren insanı çaresiz bırakmasın. Bunu benim de denemişliğim var kendini morartırcasona ağlayıp kaskatı kesildiği zamanlarda. Şu anda da sürekli yeni doğa sesleri ve yeni şarkılar arıyorum odaklanıp emebilsin diye. Bir ara düzelmişti ne güzel. Ne kadar kısa sürdüBu akşam oğlumu emzirme şeklimi bir yabancı görse çok kötü şeyler yaşanırdı. Öyle absürt bi hal aldı ki bizim evde durumlaro yatakta yatıyor ağzını açıyor ben köpekleme üstünde memeyi havadan ağzına veriyorum Yani denemediğim pozisyon kalmadı artık inşallah yorumum kötü yerlere çekilmez fesatlar okumadan geçsin emzirmeye baş koyduysak her yol mübah diyerekten umarım daha fazla çirkinleşmeden düzeliriz diye dua edip susuyorum
Bir önceki mesajı alıntılayıp yazmadan göndermişim çünkü beyin bedava. Çok geçmiş olsun. Hızla daha da iyiye gider inşallah. Bebikler de iyi olsun, biz de iyi olalım onlara güzelce bakabilelimAğız içide döküldü 2 gün emmedi doğru düzgün şükür şimdi emiyo
20 kg'a kadar olan gördüm de o kiloya gelince bir zahmet kucağa yapışmasınlar. Ya ben de Huggybaby'ye karar vermiş gibiydim ki toddler modelinin açıklamasında 9 kg'dsn itibaren yazısını gördüm. E bebek için olanı da 9 kg'a kadarsa ne anladım o iştenTeşekkürlerBen bir kaç tane model beğendim ama eşim gidip bakıp alayım diyor. Alınca fiyat ürün fotosu atacağım mutlaka. En yüksek taşıma kapasitesi 15 kg olanlar var sanırım. Mutlaka öyle olsun istiyorum ben zaten geç alıyoruz bari kullanalım
Bizim beşil buna benzer Yoyko anne yanı olabilen park yatak. Sallanabiliyor ama sadece gece uyanmasına daha varken uyanacak gibi olduğunda, bir de gaz sancısı falan olduğunda işe yarıyor o da bazen. Gündüz bunda sallanmayı kabul etmiyorBu yatağı alacağım sallamaktan kollarım ağrıdı artık altı beşik gibi olabilen boyutu en büyük bunu buldum. Sizce nasıl?
Değerlenmeyen ne kaldı ki? Solomom'a baksana son üç ayda neredeyse üç katına çıktı. Almadığım her şeyden pişmanım. Bugün yeni okuma kitapları sipariş verdim. İndirimde bulduğum her şeyi alasım geliyor artık okul çağına kadar alışverişini tamamlarım yakındaBen kızımda aldığımda 570 gibi bir fiyattı resmen altın gibi değerlenmiş
Ya geçen akrabalar geldiler diyorlar ki mama veriyor musun hayır dedim e sadece emen bi bebek nasıl emmez bu niye böyle diyorlar gurk gurk emmesi lazım şimdi diyorlar valla dedim hep böyle işte bi amuda kalkarak emzirmediğim kaldı yakında onu da denicem artık dedim. Anlatınca inanmıyorlar da kilosu iyi diye görüp şahit olmaları biraz hoşuma da gittiAllah gerçekten emziren insanı çaresiz bırakmasın. Bunu benim de denemişliğim var kendini morartırcasona ağlayıp kaskatı kesildiği zamanlarda. Şu anda da sürekli yeni doğa sesleri ve yeni şarkılar arıyorum odaklanıp emebilsin diye. Bir ara düzelmişti ne güzel. Ne kadar kısa sürdü
Hanimlar, az bi kafanizi şişireyim müsdenizle
--Benim kiza yalayip suyunu emsin diye salatalik veriyorum mesela.. ben tutturunca tutup iki eliyle emiyor ama bes saniye sonra düsürüyo yavrum. Agliyo agzina koymam icin. Eline tutturmadan agzina koyuyorum kendisi bulup tutsun diye, basta kavrar gibi oluyo yine düsürüyo veya kaydiriyo. Bes alti gundur ilerleme yok.
--Yan donuyo ama yuzustu donemiyo. Aliştirma yaptiriyorum hep ama oyun saniyo gğğ diyo beni sallamiyo
--Ve bagirmiyo da. Siz kafam şişti yaziyosunuz ya ben çok şaşiriyorumAgu bugu yapiyo ama az. Oysa hep sarki soyluyorum, konusuyorum karsilik bekliyorum. Gülüyo gülümsüyo sonra ince bi sesle yine gğğ yapiyo o kadar.
--Basit seslerden bile cok irkiliyo. İlk 3 ay normal dediler ama ayni bizim kiz. Hapşursam ağliyo, sandalye çeksem korkuyo. Motor geçse uyaniyo
Hepsi normal mi? Neden bu kadar hanim hanimcik prenses kontes hassasiyeti var ki bu kizin acaba yaa
Sizin yavrularinizin tutma becerisi, dönme, bağirma durumlari nasil acaba?? Biz şu an 18 haftaliği
Ben de bir tek amuda kalkmadım diye anlatıyorum hep. Şu çocuğu zaten ona ait olan sütü içsin diye ikna edebilmek için attığım taklaları ilim ve fen alanında atsam ordinaryüs olurdumYa geçen akrabalar geldiler diyorlar ki mama veriyor musun hayır dedim e sadece emen bi bebek nasıl emmez bu niye böyle diyorlar gurk gurk emmesi lazım şimdi diyorlar valla dedim hep böyle işte bi amuda kalkarak emzirmediğim kaldı yakında onu da denicem artık dedim. Anlatınca inanmıyorlar da kilosu iyi diye görüp şahit olmaları biraz hoşuma da gitti
Hahah kesinlikle katılıyorumBen de bir tek amuda kalkmadım diye anlatıyorum hep. Şu çocuğu zaten ona ait olan sütü içsin diye ikna edebilmek için attığım taklaları ilim ve fen alanında atsam ordinaryüs olurdum
- Hem bebek hem kendin soyunarak emzirmeSevgili Şubat anneleri,ben de mart anneleri grubundayim. Kızım 3 ay 10 günlük. Son bir aydır meme reddi yaşıyoruz. Ne denediysem olmuyor bir türlü sadece uykuluyken emiyor. Yaşayan varsa ne gibi çözümler önerir acaba?
İştahsız bebek/çocuk zor evet. İnşallah hem güzel güzel emer hem de seçmeden yemeklerini yerlerHahah kesinlikle katılıyorumAma napalım benim kızımda çok içimde kalmıştı emzirmek, Allah onun gibi iştahsız bebek kimseye vermesin ne meme ne mama hiçbirşeyi kabul etmiyordu sütümü kaşığa sıkıp veriyordum ki 4 ay dayanabildim onada. O yüzden isyan ederken aklıma o yaşadıklarım geliyor ve daha çok hırs yapıyorum emmesi adına. Umarım 2 yaşına kadar emerler
Çok az yalattim canım öyle vermedim ama tesekkur ederim söylediğin için karpuzu hiç alerjik olarak düşünmedim eğer öyleyse yalatmayim bile şimdilikKarpuzda dikkat et canım ya bizim burda markette çalışan bi erkek kasiyer var hep alışveriş yaptığımız için merhaba nasılsınız tarzı konuşmalarımız oluyor kendisininde 8 aylık bebeği var eşi ne kadar yedirdi bilmiyorum ama karpuzdan dolayı vücut alerjik reaksiyon göstermiş hastaneye yatırmışlar bebeği baya bi süre
Bu akşam oğlumu emzirme şeklimi bir yabancı görse çok kötü şeyler yaşanırdı. Öyle absürt bi hal aldı ki bizim evde durumlaro yatakta yatıyor ağzını açıyor ben köpekleme üstünde memeyi havadan ağzına veriyorum Yani denemediğim pozisyon kalmadı artık inşallah yorumum kötü yerlere çekilmez fesatlar okumadan geçsin emzirmeye baş koyduysak her yol mübah diyerekten umarım daha fazla çirkinleşmeden düzeliriz diye dua edip susuyorum
Bende sizler gibi emsin diye kırk takla atıyorum gerçekten. Hele ilk 3 ay kabustu,ağzına memeyi teptigim bile oldu ama hiç pes etmedim. Simdi çok daha iyi maşallah. Bazen kalk mama al gel derdim eşime ,ağlardım çaresizlikten . Eşim destek oldu öyle öyle geçti o günler. Gazdan dolayı ememiyormus yavrum.Ben de bir tek amuda kalkmadım diye anlatıyorum hep. Şu çocuğu zaten ona ait olan sütü içsin diye ikna edebilmek için attığım taklaları ilim ve fen alanında atsam ordinaryüs olurdum
Ya çok tuhaf ama bizde o gaz sorunu da geri geldi gibi. Bazen ıkına ıkına zor emiyor, sonra gazını çıkarmaya başlıyor ama kıvranma devam ediyor. Bu da mı besin alerjisinden acabaBende sizler gibi emsin diye kırk takla atıyorum gerçekten. Hele ilk 3 ay kabustu,ağzına memeyi teptigim bile oldu ama hiç pes etmedim. Simdi çok daha iyi maşallah. Bazen kalk mama al gel derdim eşime ,ağlardım çaresizlikten . Eşim destek oldu öyle öyle geçti o günler. Gazdan dolayı ememiyormus yavrum.
Bizimki isterse yan dönüyor istemezse kıpırdamıyor bile.herseyi tutup agzina sokmaya çalışıyor başaramazsa sinirleniyor.çenesi düşük sürekli konuşma halinde biseyler anlatmaya çalışıyor. Sesten etkileniyor uykusu hafifse.derin dalmışsa etkilenmiyor.Hanimlar, az bi kafanizi şişireyim müsdenizle
Sizin yavrularinizin tutma becerisi, dönme, bağirma durumlari nasil acaba?? Biz şu an 18 haftaliğiz
Cok gecmis olsun.anne sütüyle hemen toparlar.Ağız içide döküldü 2 gün emmedi doğru düzgün şükür şimdi emiyo
Besin alerjisinden olabilir.kaka nasıl mukus var mi rengi yeşil mi.Ya çok tuhaf ama bizde o gaz sorunu da geri geldi gibi. Bazen ıkına ıkına zor emiyor, sonra gazını çıkarmaya başlıyor ama kıvranma devam ediyor. Bu da mı besin alerjisinden acaba