- 23 Nisan 2021
- 1.389
- 2.849
- 38
Benimki de emmeden uyumuyor gece hiç .Bide ilk uykusu daha uzun cnm sonra saat başı uyanıyor, bazen 2 göğsümü de emiyor yine uyanıyor, uyumak için memeyi kullanıyor geceleri
Bu kız dile gelince ilk söylediği "Hiçbiriniz beni anlamıyorsunuz işte, anlamıyorsunuz!!!" olacak diye tırsıyorum. Bütün güncellemeleri önden yüklü
Amin canim ya güç kuvvette versin, eşim de otur mecbur emecek diyor ama öyle olmuyor işteAy kiyamam yavrum ya.. Evde uyusa ya boyle keske.. benim kizim da gunduz uykusuna nasil hasrettir kim bilir
Allah yardimcin olsun canim. Cok cok zor. Ama mutlaka bir seyler yap, ya gece bir anda bol süt ver ya bay bau night kullan yani yap bir seyler mahvoluyorsun sana da yazik
Benim kizim yapiyor benzerini. Uyumak istedigi zaman kendini geriye atip aglayip beni ayaga kaldiriyor. Ayaga kalkip gezdirince ya da sallayinca etrafa bakip emerken uyuyakaliyor. Hatta az once gozlerimi ovusturup yataktan kalktim.ve boyle uyuttum. Allah bize sabir versin
Denedim canım, onu havaya kaldırdım geziyormuş gibi yaptim , yaylandim, hiç biri olmuyor , ayağa kalkar kalkmaz gözlerinde o mutluluk olup hemen memeyi alıyorBen bu bela yüzünden sürekli yeni ses kayıtları, şarkılar arıyorum çünkü ayakta emziremiyorum artık. Kollarım 6,5 kiloyu o kadar uzun süre taşıyamıyor. Oturduğun yerde emzirirken poponu yaylandırarak emzirmeyi dene
Amin canim ya güç kuvvette versin, eşim de otur mecbur emecek diyor ama öyle olmuyor işte
Denedim canım, onu havaya kaldırdım geziyormuş gibi yaptim , yaylandim, hiç biri olmuyor , ayağa kalkar kalkmaz gözlerinde o mutluluk olup hemen memeyi alıyor
Bende cok bunalıp ağladığım cok oluyor,19 aylıktı gece yatagına bırak uyansın kaldır o kadar bunalmıstım ki yatagın başında aglıyıdum. eşim yeter artık bırkaıyosun emzirmeyi dedi. yani demem o ki büyüdükçe daha kötüye gidiyo
Annem de oyle diyor cok zor gerçektenÜzgünüm ama bir bebek memeye duskunse asla memeyi birakmadan geçmiyor. Hatta bilinçlendikce artıyor bu durum
Benimki her gün 20 30 dk lık 4-5 uyku uyuyor. Akşam 8 bucukta pili bitiyor artıkYa bu çocuk hastalandı diye parka götüremiyorum. Orada hiç değilse 2-3 saat uyuyo gündüz uykusunu almış oluyordu tamamlayamasa da. Evde geçirdiğimiz ilk iki gün falan ana kucağında 1-2 saat uyutabilmiştim başında dikilip uyandıkça sallayarak ve arkaya yağmur sesi açarak. Artık o da bitti. 20-30 dk'lık 3-4 uyku uyuyor gün içinde. Bugün bir kere zorla bir saat uyudu o kadar. Çok uykusuz kalmış olmuyor mu? Akşam da 9-9 buçuk gibi uyuyup sabah 6'da uyanıyor. Artık dizde sallanmayı da istemiyor. Öyle bir uyuma şekli de kalmadı yani
Otururken havaya kaldırmış gibi yapmayı kesinlikle yemiyorlar :/Amin canim ya güç kuvvette versin, eşim de otur mecbur emecek diyor ama öyle olmuyor işte
Denedim canım, onu havaya kaldırdım geziyormuş gibi yaptim , yaylandim, hiç biri olmuyor , ayağa kalkar kalkmaz gözlerinde o mutluluk olup hemen memeyi alıyor
Geçen gün kesintisiz bir saat Lavender's Blue ile uyudu. Kraliçe olmak istemez inşallah3 bucuk saattir uyumamak içim direniyo. ayakta emzirmek bile yemedi. doğa sesi açtım bana mısın demedi. sonunda 1 saat kesintisiz fış fış kayıkçı herşeyi çözdü
Bizim pilin bitmesi 9-9 buçuk hatta bazen 10'u buluyor. Gündüz uykusu için bende tek çare park ya maalesefBenimki her gün 20 30 dk lık 4-5 uyku uyuyor. Akşam 8 bucukta pili bitiyor artık
Her zaman sabah 8 de uyanan kızım 2 gün önce sabah 11 e kadar uyudu, ben de gidip uyandırdım hasta mı diyeBiz analar manyak miyiz neyizgece cok uyanik kalsa sikayet ederim bu gece uyaninca iki firt bile emmeden uyudu diye acaba ac mi kaldi diye düşünmekten uykum kacti
Uyusana kizim mal misin, o hic kendini ac birakir mi yavsabah 4te uyanir bi daha uyumaz, boyle mort olur uykusuz kalirsin
Memede bırakırsam uyur 1 1 bucuk saat, yerine koyunca uyanıyor hemen. Bizim de bazen akşam geç saatlere kayıyor uyuması ama düzene girer heralde artık. Yani umarımBizim pilin bitmesi 9-9 buçuk hatta bazen 10'u buluyor. Gündüz uykusu için bende tek çare park ya maalesef
Hayirli olsun dislerinizHüüüğğğğ kızlar biz dişlerimizi çıkarıyoruzNe ara geldik bu noktaya alt damakları delindi delinecek iyice şeffaf olmuşlar artık üst damaklarda da 2 tane Mısır tanesi var şişkin şişkin hemen peşine onlar çıkacaklar belli o yüzden sanırım ne uyku ne huzur ne doğru düzgün emmesi kaldı. Koltuğa yatırıyorum kırmızı balık açıyorum mememi ağzına havadan sallandırarak veriyorum öyle besleniyoruz hayal edebildiniz mi
Aynı benimki de böyle emerken asla oturmama müsade etmiyor. Artık kollarım koptu. İyice ağırlaşıyorlar. Covidken bile o kol ağrısı ile kucakta emzirdimBenim kız ayakta gezerek emme sevdalısı oldu, oturduğum yerde emerken bi gün kendini geriye attı emmek istemedi sadece ayağa kalktım emmeye devam etti diye otururken o hareketi yaptıkça kalktım gezerek emdi hemen alışmış başka türlü emmek istemiyor , öğleden sonra 1 kez yatarak emiyor , gece oturarak çok şükür ama onun dışında sürekli gezerek kucakta, o kadar yoruldumki biraz emince oturuyorum yavaş yavaş, daha popomu yere koyar koymaz kızıyor, Dr a dedim meme reddi yapmaya çalışıyor dedi, annem gördü halimi bunu bıraktır diyor da nasıl olcak bilmiyorum ne kadar aciksada başka türlü emmiyor..iki emiyor iki etrafa bakıp tekrar emiyor falan.. karnım sırtım ve bacaklarım çok ağrıyor artık..birde kızım gunduz sadece sabah 1 saat uyur sonra uyumazdi , şimdi kucağımda uyuyor yatiriyorum 5 10 dk sonra uyanıyor ve uykulu oluyor böylesi daha zormuş..
Kıyamam sana ya kışın napçaksinizBizim pilin bitmesi 9-9 buçuk hatta bazen 10'u buluyor. Gündüz uykusu için bende tek çare park ya maalesef
BilsemKıyamam sana ya kışın napçaksiniz
Yağmurluğu var da kendi bozuk bünyemi ne yapacağım? Her fırsatta hastalanıyor
Hiç uyumadigi zaman bu kadar yorulmuyordum , böyle gerçekten çok yorucuKeske 1,5-2 saat uyusa da emegime değse vallahi neyse diyip katlanirdim belki ama bazen bi saat emeğe beş-on dk uyuyo diye deliriyorum
Gercekten cok yorucu. Ben okula baslayinca ne olacak diye dusunmekten uyuyamiyorum bazenHiç uyumadigi zaman bu kadar yorulmuyordum , böyle gerçekten çok yorucu