2022 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    251
Amin canim ya güç kuvvette versin, eşim de otur mecbur emecek diyor ama öyle olmuyor işte
Denedim canım, onu havaya kaldırdım geziyormuş gibi yaptim , yaylandim, hiç biri olmuyor , ayağa kalkar kalkmaz gözlerinde o mutluluk olup hemen memeyi alıyor

Keske 1,5-2 saat uyusa da emegime değse vallahi neyse diyip katlanirdim belki ama bazen bi saat emeğe beş-on dk uyuyo diye deliriyorum

Bende cok bunalıp ağladığım cok oluyor,bu gidişle bende 2 yaşına kadar falan emziremem

Benimki her gün 20 30 dk lık 4-5 uyku uyuyor. Akşam 8 bucukta pili bitiyor artık

Otururken havaya kaldırmış gibi yapmayı kesinlikle yemiyorlar :/
3 bucuk saattir uyumamak içim direniyo. ayakta emzirmek bile yemedi. doğa sesi açtım bana mısın demedi. sonunda 1 saat kesintisiz fış fış kayıkçı herşeyi çözdü
Geçen gün kesintisiz bir saat Lavender's Blue ile uyudu. Kraliçe olmak istemez inşallah

Her zaman sabah 8 de uyanan kızım 2 gün önce sabah 11 e kadar uyudu, ben de gidip uyandırdım hasta mı diye. Bıraksana uyusun, her an uyanacak diye hiç bişey yapamadım ki

Memeye düşkünlük ek gıdaya geçince belli olacak.insallah ek gıdayi severler gece meme cok aramazlar.biz aksam 9-9.30 ayakta sallamakla gece uykusuna geçiş bu arada full su sesi ile.11 gibi emmek için kalkıyor.12-1arasi uyanıyorsa emzik ve yan çevirme deniyorum ise yararsa uykuya devam saat 2 de uyanirsa emzir yatır 3-4 arası kalkar yine emzik ve yan çevirme 5 gibi tekrar emzirirken yatır şanslıyım 6 ya kadar uyur değilsem ayakta sallama.6.30 dan sonra kaka faslı.7 gibi kalkış gunaydin anne.

Hayirli olsun disleriniz bizde bekliyoruz cok huzursuz uyku yok eller ağızda salyalar her yerde.ne bulsa ısırmak istiyorum sinirleniyor.ciksada biraz olsun rahatlasa diyorum

Aynı benimki de böyle emerken asla oturmama müsade etmiyor. Artık kollarım koptu. İyice ağırlaşıyorlar. Covidken bile o kol ağrısı ile kucakta emzirdim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…