2022 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    251
Evet benm de öyle maalesef. İnsallah alabiliriz. Artışa geçene kadar zaten bizim 32. Haftamız yaklaşır. Aşılar işe yararsa artmaz ama. Siz istanbulda mısınız? İstanbulda daha da zor bu işler
Kocaeli'ndeyim canım.Maalesef zor ama doktorun insiyatifinde de olsa yasal bir hak bu.Zaten 32 haftaya geldiğimizde doğuma da pek bir şey kalmıyor ki.

Ben en iyisi cilt doktoruma gideyim çünkü cildim problemli herşeyi kafama göre kullanamıyorum çok yakın zamanda akne problemi yaşadım.

Yüz yıkama jelimi, kremlerimi hamile olduğumu öğrenince hemen bıraktım kullanılmaması gerekiyordu çünkü.
Ama yazın deodorant ,parfüm kullanmadanda yapamadım umarım sıkıntı olmamıştır.

kızlar geç döllenme olunca hafta nasıl hesaplanıyor calısıyorum 24. haftada ayrılma devam ederse hangisine göre olacak merak ediyorum bilen varsa yardımcı olabılır mı

Ben de bayramda yolculuk yapacağım ama sormayı unuttum . Sizin özel bir durumunuz mu var neden riskli dedi yoksa genel olarak mı risk bu

Benim biraz kilom var bende de iyi göremedi alttan muayene etti. Oradan gördü . kalp atışını duyduysanuz canlıdır üzülmeyin. Sizin de kilonuz var mı?

Merhabalar Doktorum Şubat 20 ama ikiz oldukları için o güne kadar beklemezler Ocakta doğum olur dedi :) Ama ben hafta olarak sizlerle yakın olduğum için buraya yazmak istedim 7+4 bugün. Bir oğlum var 10 yaşında oğlum normal yolla. Bunlar tüp bebek iki kese de iki kalp atışı da duyuldu. Umarım iyidirler günler geçmiyor kontrol günleri gelmek bilmiyor. Burayı okumaktan başka hiçbir şey yapmak istemiyorum. Bebek konusu dışında hiçbir şey ilgimi çekmiyor. Bundan önce 8.haftada bir kaybım oldu onu zor atlattım bu yüzden hep endişe korku içindeyim. Hafif bulantı koku hassasiyeti var tam anlamıyla bulantım yok bu da beni endişelendiriyor. Oğlumda çok bulantım vardı.Nasil geçecek bu günler bilmiyorum keşke elimizin altında ultrason cihazımız olsa

Canım benim doktorum farklı bir laboratuvarda tekrar test yaptırmamı önerdi en kısa zamanda doktora git lütfen ihmal etme doktorun tek dediği çok önemli dedi ben aynı yerde iki kere test yaptım ikiside yüksek çıktı ama avidite testi varmış hastalığı şimdi mi geçiriyorsun yoksa yakıb zamanda olup bitti mi diye o yüzden canını sıkma sadece doktora git

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…