Kocaeli'ndeyim canım.Maalesef zor ama doktorun insiyatifinde de olsa yasal bir hak bu.Zaten 32 haftaya geldiğimizde doğuma da pek bir şey kalmıyor ki.Evet benm de öyle maalesef. İnsallah alabiliriz. Artışa geçene kadar zaten bizim 32. Haftamız yaklaşır. Aşılar işe yararsa artmaz ama. Siz istanbulda mısınız? İstanbulda daha da zor bu işler
Benim de 6hafta 6 günlük 140 idi kalp atış hızı. Doktor 100 'ün üstü normal dediDoktor da söyledi ultrasonda da yazıyor bende canım, 8.haftada 169du benimki şok olmuştuk o kadar çok tahmin etmiyorduk, normalmiş öyle olması
Baktım.pozitifi göremedim ama bayağı yüksek referans değerinden çok yüksek çıkmış o peki doktor sana ne dedi canımAyy bilemedim şimdi bı bakım.yine
İlkinde nasıldı canım, aynı mı şekliAy bu kesin mi ya o zaman benim iki de erkek
Ben en iyisi cilt doktoruma gideyim çünkü cildim problemli herşeyi kafama göre kullanamıyorum çok yakın zamanda akne problemi yaşadım.Rol on değiştirdim hemen ben nıvea asla kullanmayın lr aloe veralı aldım
bebe şampuan ve kremleri kullanabilir siniz ben soğuk sıkım bitkisel yağlarımı kullanıyorum kuru cildim var sürekli krem sürüyorum çünkü diş macunum değiştirdim
Bunu hangi testte gördünüzIgg olan pozitif olması igm negatif olması gerekiyor canım benim ikiside pozitif çıktı testi tekrarladık yine pozitif çıktı doktor bu çok önemli dedi seninde ikiside pozitif mi
İlk zaman yapiliyo ya kan testleri rubella lgm yaziyoBunu hangi testte gördünüz
Cnm erkek diyorum.sana eger karindansaKızımın elinden kardeşinin ilk fotosuee kızlar , bu eğlenceye ben de katılayım. Ramzi teorisine göre ne oluyor cinsiyeti, vajinal ultrason bu ?
Seninde cnm sag tarafta ramize gore kiz oliyor tabi daha iyisini rabbim bilir
Doktor istedi bunu toxoplazma, rubella, cmv hepsine bakıldıBunu hangi testte gördünüz
Ben de bayramda yolculuk yapacağım ama sormayı unuttum . Sizin özel bir durumunuz mu var neden riskli dedi yoksa genel olarak mı risk buArkadaşlar merhaba,
Bugün nihayet kalp atışını duyduk bebeğimizin.Kan tahlilleri sonuçlarını bekleyeceğiz.İdrar yolu enfeksiyonu olmuşum sanırım.Bulantı içinde ilaç aldım.Bayramda yolculuk yapmak istediğimi söyledim riskli olduğu için onay vermedi. Sakatat,salam sosis ,nane ile maydanoz fast food beslenme dedi.Diğer gittiğim dr pek bu önerilerde bulunmamaıştı.Herkese hayırlı güzel haberler dilerim.. Birde kalp atışı sayısını sizler doktordanmı öğrendiniz.Verdiği ultrasyon kağıdında mı yazıyor.
Baktın mı canımAyy bilemedim şimdi bı bakım.yine
Baktım canım pozitifi göremedim.suan ama ikiside referans değerinden bayağı yüksekBaktın mı canım
Benim biraz kilom var bende de iyi göremedi alttan muayene etti. Oradan gördü . kalp atışını duyduysanuz canlıdır üzülmeyin. Sizin de kilonuz var mı?Kızlar bugün çok korktum kese kocaman görünüyor bebek yok. açısı yüzünden zor gördü Dr ama sonunda yerini buldu çok korkuttu beni haftasında kalp atışında sorun yok ama çok tedirgin oldum bir şey oldu diyeinşallah gelişir bşr şey olmaz 7+2 görünüyor
O bence ıgg dir benim igg de 250 civarı çıktı bu daha önce geçirdin demek igm baktın mı?Baktım.pozitifi göremedim ama bayağı yüksek referans değerinden çok yüksek çıkmış o peki doktor sana ne dedi canım
Canım.benim.de 390 yaziyo bilemedim.simdi Allah'a emanetlerO bence ıgg dir benim igg de 250 civarı çıktı bu daha önce geçirdin demek igm baktın mı?
Ben yarın özelde tekrar kan vericem sonrası ne olur bilmiyorum
Canım benim doktorum farklı bir laboratuvarda tekrar test yaptırmamı önerdi en kısa zamanda doktora git lütfen ihmal etme doktorun tek dediği çok önemli dedi ben aynı yerde iki kere test yaptım ikiside yüksek çıktı ama avidite testi varmış hastalığı şimdi mi geçiriyorsun yoksa yakıb zamanda olup bitti mi diye o yüzden canını sıkma sadece doktora gitBaktım canım pozitifi göremedim.suan ama ikiside referans değerinden bayağı yüksekbakalım.ne dicek doktor sana ne dedi peki canim ilaç veya başka bişey verdi mi bebeğe zararı olmasın diye falan Rabbim korusun endişe etmeyelim.insallah