2022 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    251
Doktordan öğrendim ben canım kalp atış sayısını

Aynen öyle canım kötü düşünmemek lazım bazen laboratuvar sonuçlarında hata olabiliyormuş bu testlerde ama dediğim gibi rubella igg pozitifse iyi birşey rubella igm pozitifse sıkıntı oluyormuş
Bakalım ne dicek doktor pazartesi gidicez aynen canım hayırlısı olsun herşeyin sıkıntı olmaz inşallah hiçbirimiz de hepimiz sağlıkla alırız kucağımıza

Tamam canim inşallah pazartesi gideceğim Rabbim korusun

Benim tüp bebek haliyle bir yıldır birsürü hormon iğne vs aldım. Bu gebeliğimin öncesindeki gebeliğimde tüp olduğu için riskliydi tutununca iyi işleyen kuaför salonumu kapattım. Bebeği kaybettim 3 ay ara verdikten sonra tekrar transfer oldum şuan ikiz bebeklere hamileyim. Şöyle söyleyeyim dükkanını kapattı bebeğini kaybetti kilo da almış gibi herkes böyle bakıyor biliyorum. Evet kilo aldım ama hamileyim ve ikiz diyemediğim için kimseyle buluşmuyor dışarı bile çıkmıyorum.Çünkü söylemek için daha erken olduğunu düşünüyorum. Zaten bebek dışında hiçbir muhabbet beni sarmıyor. 1 yıldır zor durumdayım kimseyle paylaşılacak gibi değil. Sadece eşim anlayabilir süreç ikimizin süreci. Iyi ki burası var sizler varsınız

Ben de bayramda yolculuk yapacağım ama sormayı unuttum . Sizin özel bir durumunuz mu var neden riskli dedi yoksa genel olarak mı risk bu
Canım benim yolculuğum uzun takriben 16 saat sürecek, ilk 3 ay tüm gebelerde düşük riski var bu nedenle önermiyorum dedi.

Kocaeli'ndeyim canım.Maalesef zor ama doktorun insiyatifinde de olsa yasal bir hak bu.Zaten 32 haftaya geldiğimizde doğuma da pek bir şey kalmıyor ki.
Canım tanıdığım doktorumla görüştüm. Üniversitede çalışıyor. Maalesef hastanede yatan cok cok riskli gebelere heyet verebiliyoruz dedi. O bile ayarlayamıyor düşün. İnsallah sen bulursun heyet verecek biryer.

Orhan Oğuz diye bir SGK uzmanı var ben ona yazdım o bana sınırlama yok dedi.Birde şöyle bir durum var ihbar süren +6 haftaya kadar rapor alma hakkın var.Doktorlara noluyor anlamıyorum devlet tanımış bu hakkı bize.

Devamı gelirse git tabi belki ilacın mg arttırrı bana da oldu çok paniklemeyin kesenin dışındaysa rabbim izni ile bir şey olmaz
Doktoruma mesah attım normal bu kanama dedi. Çoğalırsa yoğunlaşırsa gidicem ama. Kesenin dışında kanama alanı var çok az demişti pazartesi. Acaba omu geldi diye düşünüyorum
Kiyamam sana canım.benim.korkma bişey yoktur Allah'ın izniyle içini ferah tut karnına Ayetel Kürsi oku üfle elinle sivazla hicbiseycik olmaz Allah koruyor onları canım.
Çok teşekkür ederim canım içimi ferahlattın evet okuyım bol bol inşallah rabbim sağlıcakla atlatmayı nasip etsin bu sürecte

Benim biraz kilom var bende de iyi göremedi alttan muayene etti. Oradan gördü . kalp atışını duyduysanuz canlıdır üzülmeyin. Sizin de kilonuz var mı?
Yaa. Yok benim kilom Fazla değil. Bebeğin duruşu yüzünden olabilir dedi bana hatasıyla uyumlu boyutta ve kalp atışı 162 olarak görülüyordu. Ama çok çok korktum kayıplarım var çünkü normal düşünemiyorum. Şimdi bayram sonuna kadar içim içimi yicek

Cnm erkek diyorum.sana eger karindansa

Seninde cnm sag tarafta ramize gore kiz oliyor tabi daha iyisini rabbim bilir
Çok sağol canım
Bu da 9 haftalık resimi tabii en iyi rabbim bilir bakalım 12.haftada az çok belli olur :)

bnm tanıdığım var sadece tüp bebek ile hamile kaldı bi sıkıntısı olmadığı halde 4 aydır heyet alıyor özel hastaneden yani yerıni bulunca alıyor millet

6 hafta rapor hakkımız var ama sanırım max. 10 güne kadar veriliyor. Yatış yapılınca veya ameliyat geçirilince daha fazla veriliyor. Yani ben zaten 10 günde bir bu raporu yenilersem sıkıntı kalmayacak. Ama bunu sürekli yazan doktor bulamıyorum ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…