Kızlar 8+3 ken karından ultrasonla bakıldı sanırım teoriye göre erkek yada ben yanlış yorumladım:) Sağlıklı sıhhatli hayırlı evlatlar olsunlar İNŞALLAH gerisi önemli değil.
Aynen öyle canım kötü düşünmemek lazım bazen laboratuvar sonuçlarında hata olabiliyormuş bu testlerde ama dediğim gibi rubella igg pozitifse iyi birşey rubella igm pozitifse sıkıntı oluyormuşCanım.benim.de 390 yaziyo bilemedim.simdi Allah'a emanetler
Doktordan öğrendim ben canım kalp atış sayısınıArkadaşlar merhaba,
Bugün nihayet kalp atışını duyduk bebeğimizin.Kan tahlilleri sonuçlarını bekleyeceğiz.İdrar yolu enfeksiyonu olmuşum sanırım.Bulantı içinde ilaç aldım.Bayramda yolculuk yapmak istediğimi söyledim riskli olduğu için onay vermedi. Sakatat,salam sosis ,nane ile maydanoz fast food beslenme dedi.Diğer gittiğim dr pek bu önerilerde bulunmamaıştı.Herkese hayırlı güzel haberler dilerim.. Birde kalp atışı sayısını sizler doktordanmı öğrendiniz.Verdiği ultrasyon kağıdında mı yazıyor.
Bakalım ne dicek doktor pazartesi gidicez aynen canım hayırlısı olsun herşeyin sıkıntı olmaz inşallah hiçbirimiz de hepimiz sağlıkla alırız kucağımızaAynen öyle canım kötü düşünmemek lazım bazen laboratuvar sonuçlarında hata olabiliyormuş bu testlerde ama dediğim gibi rubella igg pozitifse iyi birşey rubella igm pozitifse sıkıntı oluyormuş
Tamam canim inşallah pazartesi gideceğim Rabbim korusunCanım benim doktorum farklı bir laboratuvarda tekrar test yaptırmamı önerdi en kısa zamanda doktora git lütfen ihmal etme doktorun tek dediği çok önemli dedi ben aynı yerde iki kere test yaptım ikiside yüksek çıktı ama avidite testi varmış hastalığı şimdi mi geçiriyorsun yoksa yakıb zamanda olup bitti mi diye o yüzden canını sıkma sadece doktora git
Benim tüp bebek haliyle bir yıldır birsürü hormon iğne vs aldım. Bu gebeliğimin öncesindeki gebeliğimde tüp olduğu için riskliydi tutununca iyi işleyen kuaför salonumu kapattım. Bebeği kaybettim 3 ay ara verdikten sonra tekrar transfer oldum şuan ikiz bebeklere hamileyim. Şöyle söyleyeyim dükkanını kapattı bebeğini kaybetti kilo da almış gibi herkes böyle bakıyor biliyorum. Evet kilo aldım ama hamileyim ve ikiz diyemediğim için kimseyle buluşmuyor dışarı bile çıkmıyorum.Çünkü söylemek için daha erken olduğunu düşünüyorum. Zaten bebek dışında hiçbir muhabbet beni sarmıyor. 1 yıldır zor durumdayım kimseyle paylaşılacak gibi değil. Sadece eşim anlayabilir süreç ikimizin süreci. Iyi ki burası var sizler varsınızAllahım hislerimiz bukadar benzeyebilir. Ne bir arkadaş toplantısı ne bir akraba ziyareti ne alışveriş ne eğlence hiçbiri bana keyif vermez okadar bitkinim ki. Sanki hep böyle devam edecekmiş gibi. Mutsuzum halsizim güçsüzüm en azından evimin işi rahat yapabilsem içim rahat olacak. Yarın da evimin pencereleri pimapen yapılacak nasıl olacak
Bende yaptırdım ama şimdi sonuçlara baktım böyle bişey göremedim yapmadılar mı acaba?İlk zaman yapiliyo ya kan testleri rubella lgm yaziyo
Yapmışlardır canım e devlette nabiza gir orada tahlillerimden bak cikiyo yapilmisti muhakakBende yaptırdım ama şimdi sonuçlara baktım böyle bişey göremedim yapmadılar mı acaba?
Canım benim yolculuğum uzun takriben 16 saat sürecek, ilk 3 ay tüm gebelerde düşük riski var bu nedenle önermiyorum dedi.Ben de bayramda yolculuk yapacağım ama sormayı unuttum . Sizin özel bir durumunuz mu var neden riskli dedi yoksa genel olarak mı risk bu
Canım tanıdığım doktorumla görüştüm. Üniversitede çalışıyor. Maalesef hastanede yatan cok cok riskli gebelere heyet verebiliyoruz dedi. O bile ayarlayamıyor düşün. İnsallah sen bulursun heyet verecek biryer.Kocaeli'ndeyim canım.Maalesef zor ama doktorun insiyatifinde de olsa yasal bir hak bu.Zaten 32 haftaya geldiğimizde doğuma da pek bir şey kalmıyor ki.
Bugün yaptırdım tahlilerimi iki tanesinin sonucu henüz düşmemiş onun içinde sanırım bu sonuçlarda.Yapmışlardır canım e devlette nabiza gir orada tahlillerimden bak cikiyo yapilmisti muhakak
Orhan Oğuz diye bir SGK uzmanı var ben ona yazdım o bana sınırlama yok dedi.Birde şöyle bir durum var ihbar süren +6 haftaya kadar rapor alma hakkın var.Doktorlara noluyor anlamıyorum devlet tanımış bu hakkı bize.Canım tanıdığım doktorumla görüştüm. Üniversitede çalışıyor. Maalesef hastanede yatan cok cok riskli gebelere heyet verebiliyoruz dedi. O bile ayarlayamıyor düşün. İnsallah sen bulursun heyet verecek biryer.
Aynen canım zaten bunlar 1 hafta 10 gün arası içinde cikiyo sonuçlarıBugün yaptırdım tahlilerimi iki tanesinin sonucu henüz düşmemiş onun içinde sanırım bu sonuçlarda.
Doktoruma mesah attım normal bu kanama dedi. Çoğalırsa yoğunlaşırsa gidicem ama. Kesenin dışında kanama alanı var çok az demişti pazartesi. Acaba omu geldi diye düşünüyorumDevamı gelirse git tabi belki ilacın mg arttırrı bana da oldu çok paniklemeyin kesenin dışındaysa rabbim izni ile bir şey olmaz
Çok teşekkür ederim canım içimi ferahlattın evet okuyım bol bol inşallah rabbim sağlıcakla atlatmayı nasip etsin bu sürecteKiyamam sana canım.benim.korkma bişey yoktur Allah'ın izniyle içini ferah tut karnına Ayetel Kürsi oku üfle elinle sivazla hicbiseycik olmazAllah koruyor onları canım.
Aynen canım zaten bunlar 1 hafta 10 gün arası içinde cikiyo aonuclariBugün yaptırdım tahlilerimi iki tanesinin sonucu henüz düşmemiş onun içinde sanırım bu sonuçlarda.
Yaa. Yok benim kilom Fazla değil. Bebeğin duruşu yüzünden olabilir dedi bana hatasıyla uyumlu boyutta ve kalp atışı 162 olarak görülüyordu. Ama çok çok korktum kayıplarım var çünkü normal düşünemiyorum. Şimdi bayram sonuna kadar içim içimi yicekBenim biraz kilom var bende de iyi göremedi alttan muayene etti. Oradan gördü . kalp atışını duyduysanuz canlıdır üzülmeyin. Sizin de kilonuz var mı?
Çok sağol canımCnm erkek diyorum.sana eger karindansa
Seninde cnm sag tarafta ramize gore kiz oliyor tabi daha iyisini rabbim bilir
bnm tanıdığım var sadece tüp bebek ile hamile kaldı bi sıkıntısı olmadığı halde 4 aydır heyet alıyor özel hastaneden yani yerıni bulunca alıyor milletOrhan Oğuz diye bir SGK uzmanı var ben ona yazdım o bana sınırlama yok dedi.Birde şöyle bir durum var ihbar süren +6 haftaya kadar rapor alma hakkın var.Doktorlara noluyor anlamıyorum devlet tanımış bu hakkı bize.
6 hafta rapor hakkımız var ama sanırım max. 10 güne kadar veriliyor. Yatış yapılınca veya ameliyat geçirilince daha fazla veriliyor. Yani ben zaten 10 günde bir bu raporu yenilersem sıkıntı kalmayacak. Ama bunu sürekli yazan doktor bulamıyorum kiOrhan Oğuz diye bir SGK uzmanı var ben ona yazdım o bana sınırlama yok dedi.Birde şöyle bir durum var ihbar süren +6 haftaya kadar rapor alma hakkın var.Doktorlara noluyor anlamıyorum devlet tanımış bu hakkı bize.
İstanbuldamı canım?bnm tanıdığım var kız sadece tüp bebek ile hamile kaldı bi sıkıntısı olmadığı halde 4 aydır heyet alıyor özel hastaneden yani yerıni bulunca alıyor millet