2022 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    251
sizin sadece kesenin dışındamı vardı kanama yoksa alttanda kanama yaşamışmıydınız daha önce sadece kese dışında kanama var diyemi progesterona başlattı doktorunuz

sizin sadece kesenin dışındamı vardı kanama yoksa alttanda kanama yaşamışmıydınız daha önce sadece kese dışında kanama var diyemi progesterona başlattı doktorunuz
Alttan kanama yaşamamıştım tam olarak. Yani şöyle pazar gecesi akıntım arttı sarı şeklinde çok afedersiniz peçeteye silince minicik nokta şeklinde 3 5 tane kırmızılar vardı. Ben bundan huylandım pazartesi hemen doktora gittim. Kese gayet güzel hiçbir problem yok dedi öok az bir kanama alanı var dedi. Benim tedaviyle olduğundan dolayı doktorum çok zor elde ettik tedbirimizi alalım dedi zatrn günlük 2 doz progestan kullanıyordum onu 3 doza çıkarttı. Birde proluton (yalnış yazmış olabilirim) diye bir iğne verdi 3 tane

Hangi semttesin.
Bak birde şöyle bir bilgi var.Ben de çok araştırıyorum aralığa kadar sabredem çalışmaya sanırım.

Normal analık izni dışında, kadın işçinin hamilelik sürecinde ya da doğum sonrası rapor alması halinde, işçinin raporlu olduğu süre işçinin ihbar süresini 6 hafta aşarsa, işveren işçiyi işten çıkarabilir. Bu durumda işveren işçiye ihbar süresi kullandırmaz, ihbar tazminatı ödemez; ancak işçi 1 yılını doldurmuşsa işveren işçiye kıdem tazminatı ödemek zorundadır.

Yani kadın işçinin hamileliği sırasında rapor alması ve hatta uzun süreli rapor alması işverene tek başına işten çıkarma yetkisi vermez. İşçinin aldığı raporun (ya da art arda aldığı raporların toplam süresinin) işçinin ihbar süresine 6 hafta ilave edilerek elde edilecek süreyi aşması gerekir. Altını çizelim, analık izinleri bu süreye dâhil değildir.

İş Yasasının 17. maddesine göre ihbar (bildirim) süresi işçinin bu işyerinde çalıştığı süreye göre değişmektedir:

a) İşçinin kıdemi 0-6 ay arası ise ihbar süresi 2 hafta,
b) İşçinin kıdemi 6 ay – 1,5 yıl ise ihbar süresi 4 hafta,
c) İçinin kıdemi 1,5 yıl – 3 yıl arası ise ihbar süresi 6 hafta,
d) İşçinin kıdemi 3 yıldan fazlaysa ihbar süresi 8 haftadır.

benimde kese alanı etrafında kanama alanı var progestan verdi önce yatış yapalım bugun kal istirahat vereyım dedi sonra cevirdi ilacı kullanın duruma göre bakalım diye gercekten bazı doktorlar cok garip oluyorlar içime kuşku düşürdü başka doktora gideceğim sonraki kontrolde

Kızlar aşırı moralim bozuk rubella testim pozitif çıktı aranızda hiç bu durumla karşılaşan oldu mu?
Bu yorumu sen yapma cnm onda farkli durum var igg veya igm olmasi pozitif olmasi bizim dusundugumuz gibi degil korkmana da gerek yok genelde herkeste pozitif cikarmis. Daha once veya yakin zamanda gecirdigimizi gosterirmis. Ama en Doğrusunu doktorun soyler

Ayy keskeee

Neden öyle yaptıki acaba yaa. Ne zaman kontrolün bir kanaman oluyormu yoksa içerdenmi kanama

Teşekkür ederim inşallah öyledir doktorum korkuttu biraz

Aynen öyle oluyor mesela benimde hepatit çok aşırı yüksek pozitifti ama meğerse bende bağışıklığı varmış öyle çıkmış boşuna korkmuştum bu arada cnm benim ast normale sönmüş alt de 56 olmuş 55 en üst sınır biraz rahatladım. Bu seferde kesede saklanmış zor görüldü aklım çıktı sağlıkla kucağımıza alsakta şu sıkıntılar stresle bitse

Bunu okumustum sanırım canım. Yani aralık ayına çalışmayı düşünüyor musun? 32.haftamız aralıkta evet. Daha cok var yani. 10 gün rapor ayarlacak doktor bulabilirsen en azından bir süre daha idare eder seni

Ayy cok sevindim cnm gözün aydin Amin insallahh. Ben daha cok 21-22. Haftalardan korkuyirum. İnşallah bu sefer hersey yolunda olur

Bende de anti rubella lgg 4.5-10 referans degerleri bende 461 cikmisti. Bende ilk korktum dahiliyecime sordugumda korkma bu iyi bisey demisti
Yok benim sorunum igm de pozitif çıktı yani hem igg hem igm pozitif belki de dediğin gibi yakın zamanda geçirdiğim için ikiside pozitif çıkmış olabilir bilmiyorum kötü düşünmemeye çalışıyorum

Kesinlikle iyi düşün en dogru bilgiyi doktor verir. Kagan Kocatepe yi dinle o acikliyodu bunlari

Benim bi kac gündür karnim agiriyo hafif ama ve ara ara agiriyo. Genelde de iğne yaptigim yerlermis gibi geliyo ama emin degilim. Yatinca geciyo. Ama surekli yatma imkanim yok. Kasik agrisi yada kanama falan yok cok sukur. Acaba igneden mi oluyo? Bide allah korusun bebege bisey olsa bizim bunu anlama imkanimiz yok dimi kalbinin durmasindan korkuyorum bayram sonuna kadarda dr gidemiycem. İcim icimi yiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…