- 8 Ocak 2021
- 699
- 509
son ultrason fotoğrafı ilk kese görüntüsü yuvarlaktı şimdi bu şekildeCekirdek gibi olan melek olan kizimdi. Yuvarlak olanda simdiki bebeğim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
son ultrason fotoğrafı ilk kese görüntüsü yuvarlaktı şimdi bu şekildeCekirdek gibi olan melek olan kizimdi. Yuvarlak olanda simdiki bebeğim
Ben doktorumada soracağım canım bakalım ne yapabilriz. Devlette işimiz zorlaşacak ama uğraşmak gerekecekİnşallah canım araştıracağım ne yapabiliriz diye
Bende bugün ilk kez gittiğim için direk sormak istemedim.Bir dahaki kontrolde soracağım.Birde hakketen şanssızız geçen yıl olsaydı pandemi nedeniyle kısa çalışma ödeneği ile hamilelere izin veriliyordu tam öğrendiğim ay bitti kçö.Belki pandemi nedeniyle alabilir rapor diye düşünüyorum.Çünkü eylülde artış olacak sanırım yine.Ben doktorumada soracağım canım bakalım ne yapabilriz. Devlette işimiz zorlaşacak ama uğraşmak gerekecek
Allahım hislerimiz bukadar benzeyebilir. Ne bir arkadaş toplantısı ne bir akraba ziyareti ne alışveriş ne eğlence hiçbiri bana keyif vermez okadar bitkinim ki. Sanki hep böyle devam edecekmiş gibi. Mutsuzum halsizim güçsüzüm en azından evimin işi rahat yapabilsem içim rahat olacak. Yarın da evimin pencereleri pimapen yapılacak nasıl olacak hiç bilmiyorumAyni şeyleri hissediyorum herkes yaşıyor da ben sanki bi köşede atılmış gibiyim cok yoruldum daralıyorum gecmiyor günler eski günlerimi cok özlüyorum ama bebeğimi de cok istiyorum
Bak sana ne anlatıcam biraz gülÇoğunluğun belirtiler tavan yapmış Allah yardımcımız olsun. Bende bıçak gibi kesilip yüreğimi ağzıma getiren belirtilerle psikolojik savaş veriyorum. Sanki hamile değilim ya herşeyi yedim midem gık demedi halbuki yer yemez kusardım. Karnımın şişi indi. Göğüslerim acımıyor... O kadar mutsuzum ki
Normal ultrason resminin altındaneresinde yazıyor baktım ama göremedim o anda da unuttum sormayı doktora
Bende kızımda kusmuştum baya şuan 9 haftalığım çok şükür daha hiç kusmadım, hafif bulantı oluyor çay kahveden tiksindim o kadar. Bende bu duruma alışık olmadığım için bakıyorum buralara ki benden başka var mı diye afalladım çünkü kızımda serum bile takılmıştı banaYok kuzum bende puan sıfır elhamdulillah ama kimisinin de 2 Aydan sonra başlıyormuş başlayadabilir korkutuyor biraz beni bulantı şuan hiç yok inşallah hiç olmasın
Ay bu kesin mi ya o zaman benim iki de erkekMaşallah , kese yuvarlak olunca erkek oluyorsa benm ki kız gibi çünkü 10 haftaya geldik hala tam yuvarlak değil kesem. Hep bi yamukluk var
Devamı gelirse git tabi belki ilacın mg arttırrı bana da oldu çok paniklemeyin kesenin dışındaysa rabbim izni ile bir şey olmazKızlar bıgün tam 6+1 im çok hafif kahverengi lekelenmem olmuş çamaşırıma normalmidir yaa gitsemmi yine doktora. Pazartesi gitmiştim zaten çok hafif bir kanama alanı var demişti iğne oluyorum progestan kullanıyorum. Devam ederse mi gideyim hemen mi gideyim
Uçakta sorun yk diye biliyorum son ay izin vermiyorlarkızlar merhaba kısmetse ağustos ayında 1saat 45 dk bi uçak yolculuğum olacak gebelikte sakıncalı mı bilgisi olan var mı ?
Ben de tam bilemiyorum. Ramzi teorisini biliyorum o da plesanta yerine göre belirleniyormuş. Hatta ben en baştan kese yuvarlaksa kız sanıyordum :)Ay bu kesin mi ya o zaman benim iki de erkek
Kiyamam sana canım.benim.korkma bişey yoktur Allah'ın izniyle içini ferah tut karnına Ayetel Kürsi oku üfle elinle sivazla hicbiseycik olmaz Allah koruyor onları canım.Ay inşallah canım yaa hemen başladım ağlamaya
Çok zormuş korku içinde durmak
Evet benm de öyle maalesef. İnsallah alabiliriz. Artışa geçene kadar zaten bizim 32. Haftamız yaklaşır. Aşılar işe yararsa artmaz ama. Siz istanbulda mısınız? İstanbulda daha da zor bu işlerBende bugün ilk kez gittiğim için direk sormak istemedim.Bir dahaki kontrolde soracağım.Birde hakketen şanssızız geçen yıl olsaydı pandemi nedeniyle kısa çalışma ödeneği ile hamilelere izin veriliyordu tam öğrendiğim ay bitti kçö.Belki pandemi nedeniyle alabilir rapor diye düşünüyorum.Çünkü eylülde artış olacak sanırım yine.
Ya benim de yüksek çıkmış o kızamıkçık deniliyo doktor ne dedi canım ben daha gitmedim.pazartesi randevum.var bakalım.ne dicek e devletten baktım tahlil sonuçlarına o yüksek pozitif çıkmış moralini bozma inslalah önemli bişey değildir biraz araştırdım.bende bebeğe kızamıkçık gecebiliyomus bişey olmaz inşallah yaKızlar aşırı moralim bozuk rubella testim pozitif çıktı aranızda hiç bu durumla karşılaşan oldu mu?
Igg olan pozitif olması igm negatif olması gerekiyor canım benim ikiside pozitif çıktı testi tekrarladık yine pozitif çıktı doktor bu çok önemli dedi seninde ikiside pozitif miYa benim de yüksek çıkmış o kızamıkçık deniliyo doktor ne dedi canım ben daha gitmedim.pazartesi randevum.var bakalım.ne dicek e devletten baktım tahlil sonuçlarına o yüksek pozitif çıkmış moralini bozma inslalah önemli bişey değildir biraz araştırdım.bende bebeğe kızamıkçık gecebiliyomus bişey olmaz inşallah ya
Ayy bilemedim şimdi bı bakım.yineIgg olan pozitif olması igm negatif olması gerekiyor canım benim ikiside pozitif çıktı testi tekrarladık yine pozitif çıktı doktor bu çok önemli dedi seninde ikiside pozitif mi