2022 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    251
Ben doktorumada soracağım canım bakalım ne yapabilriz. Devlette işimiz zorlaşacak ama uğraşmak gerekecek
Bende bugün ilk kez gittiğim için direk sormak istemedim.Bir dahaki kontrolde soracağım.Birde hakketen şanssızız geçen yıl olsaydı pandemi nedeniyle kısa çalışma ödeneği ile hamilelere izin veriliyordu tam öğrendiğim ay bitti kçö.Belki pandemi nedeniyle alabilir rapor diye düşünüyorum.Çünkü eylülde artış olacak sanırım yine.

Ayni şeyleri hissediyorum herkes yaşıyor da ben sanki bi köşede atılmış gibiyim cok yoruldum daralıyorum gecmiyor günler eski günlerimi cok özlüyorum ama bebeğimi de cok istiyorum
Allahım hislerimiz bukadar benzeyebilir. Ne bir arkadaş toplantısı ne bir akraba ziyareti ne alışveriş ne eğlence hiçbiri bana keyif vermez okadar bitkinim ki. Sanki hep böyle devam edecekmiş gibi. Mutsuzum halsizim güçsüzüm en azından evimin işi rahat yapabilsem içim rahat olacak. Yarın da evimin pencereleri pimapen yapılacak nasıl olacak hiç bilmiyorum

Merhaba hanımlar,şubat annesi adayı olarak hepinize mutlu bir hamilelik dilerim. 35 yaşındayım ve bu 3.bebeğim. biri 10 diğeri 5 yaşında 2 oğlum var. 11 mayıs son adet tarihim ve18 haziranda idrar testi ile pozitif sonucu gördüm. Dün ilk doktor kontrolünde ultrason görüntüsüyle tamamen kesinleşmiş oldu. Bugün itibariyle tam 8 haftalık hamileyim. Bu aralar bulantı ve halsizlikle uğraşıyorum. Doktorum prilam adında bir ilaç reçete etti bugün kullanmaya başlayacağım inşallah. Umarım faydasını görürüm .

Bak sana ne anlatıcam biraz gül
İlk hamileliğimdi 21 yaşındaydım hamileydim kus kus canım çıkıyordu neyse bir gün 9 ya 10. Haftamdayken çat diye bulantım kesildi. Ayy bebeğim öldü diye ağla ağla hastane kapısına dayan ben niye ağlıyorsun diyorlar bebeğim öldü diyorum kanaman mı var diyorlar yooo bulantım kesildi diyorum benimle bir dalga geçti doktorlar bir güldüler sana anlatamam Bebeğimde gayet iyiydi He şuan 4 yaşında cadı

Kızlar bugün çok korktum kese kocaman görünüyor bebek yok. açısı yüzünden zor gördü Dr ama sonunda yerini buldu çok korkuttu beni haftasında kalp atışında sorun yok ama çok tedirgin oldum bir şey oldu diye inşallah gelişir bşr şey olmaz 7+2 görünüyor

Yok kuzum bende puan sıfır elhamdulillah ama kimisinin de 2 Aydan sonra başlıyormuş başlayadabilir korkutuyor biraz beni bulantı şuan hiç yok inşallah hiç olmasın
Bende kızımda kusmuştum baya şuan 9 haftalığım çok şükür daha hiç kusmadım, hafif bulantı oluyor çay kahveden tiksindim o kadar. Bende bu duruma alışık olmadığım için bakıyorum buralara ki benden başka var mı diye afalladım çünkü kızımda serum bile takılmıştı bana

Devamı gelirse git tabi belki ilacın mg arttırrı bana da oldu çok paniklemeyin kesenin dışındaysa rabbim izni ile bir şey olmaz

Kizlar selam 8+3 oldum. Progestani 6 gundur kullanmayi kestim. 2-3 gundur sarimtirak kahverengine yakin leke düşüyor çamaşırıma Çamur gibi gunde 1 kere oluyor. Tekrardan baslasam mi fitile acaba kanama yolumda yok olmadi hicbir zaman ama neden bu lekelenme gecmiyor bunu yasayan varmi

Evet benm de öyle maalesef. İnsallah alabiliriz. Artışa geçene kadar zaten bizim 32. Haftamız yaklaşır. Aşılar işe yararsa artmaz ama. Siz istanbulda mısınız? İstanbulda daha da zor bu işler

Kızlar aşırı moralim bozuk rubella testim pozitif çıktı aranızda hiç bu durumla karşılaşan oldu mu?
Ya benim de yüksek çıkmış o kızamıkçık deniliyo doktor ne dedi canım ben daha gitmedim.pazartesi randevum.var bakalım.ne dicek e devletten baktım tahlil sonuçlarına o yüksek pozitif çıkmış moralini bozma inslalah önemli bişey değildir biraz araştırdım.bende bebeğe kızamıkçık gecebiliyomus bişey olmaz inşallah ya

Igg olan pozitif olması igm negatif olması gerekiyor canım benim ikiside pozitif çıktı testi tekrarladık yine pozitif çıktı doktor bu çok önemli dedi seninde ikiside pozitif mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…