2022 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    251
Kizlar bir arkadas burda toxsoplazma testini soruyordu ben dun devlet hastanesine gittim kan tahlillerinde direk ona da bakmışlar sizin bulunduğunuz yerde bakmamalarina sasirdim
O benim. hamile olduğumu öğrenmeden baya bi hafta boyunca tarlada iş yaptım inekler köpekler kediler iç içe yaşadım. Yarın gidip baktırıcam gerekirse özele. Ben sadece etle ilgili birşey sanıyordum teşekkür ederim bilgi verenlere

Teşekkür ederim dikkat ediyim bende bol bol kullanıyorum çünkü:)

kızlar kan uyuşmazlığı olanlar varsa aramızda ben gibi 2. çocuğu olanlar ilk gebelikten etkilendi mi diye test istedi mi doktor. ?
Bizde var cnm birinci bebeğimi kaybettik hemen igne vurdu doktorum, şimdi özellikle sordum yanlış hatırlamıyorsam 7.ayda tekrar vurulucak dedi doktorum sanırım bi test yapiyolarmis

Bizde de var uyuşmazlık doktor geçen randevuda sordu kan gruplarımızı, ama ilk gebeliğim, nasıl bir yol izlenecek bilmiyorum
Bi kac yorum gördüm kanama olmadığı sürece bişey yapmiyolar, kanama olursa hemen igne yapiyolarmis

İnşallah canım araştıracağım ne yapabiliriz diye

Kızlar bıgün tam 6+1 im çok hafif kahverengi lekelenmem olmuş çamaşırıma normalmidir yaa gitsemmi yine doktora. Pazartesi gitmiştim zaten çok hafif bir kanama alanı var demişti iğne oluyorum progestan kullanıyorum. Devam ederse mi gideyim hemen mi gideyim

Arkadaşlar merhaba,
Bugün nihayet kalp atışını duyduk bebeğimizin.Kan tahlilleri sonuçlarını bekleyeceğiz.İdrar yolu enfeksiyonu olmuşum sanırım.Bulantı içinde ilaç aldım.Bayramda yolculuk yapmak istediğimi söyledim riskli olduğu için onay vermedi. Sakatat,salam sosis ,nane ile maydanoz fast food beslenme dedi.Diğer gittiğim dr pek bu önerilerde bulunmamaıştı.Herkese hayırlı güzel haberler dilerim.. Birde kalp atışı sayısını sizler doktordanmı öğrendiniz.Verdiği ultrasyon kağıdında mı yazıyor.

Canım korkma çogalir devam ederse git doktora o lekelenmeler progestandan da olabilir önemli bişey değildir inslalah. Endişe yapma

Doktor da söyledi ultrasonda da yazıyor bende canım, 8.haftada 169du benimki şok olmuştuk o kadar çok tahmin etmiyorduk, normalmiş öyle olması

ilk hamileliğimde doktorum çok temkinliydi ve çok sık doktora gitmiştim. Doğumdan sonra tekrar hamile kalırsam bu kadar doktora gitmeyeceğim dedim. İkinci ve üçüncü bebeklerimi yaklaşık 12 haftalıklarlen kaybettim. Keşke daha sık doktora gitseydim en azından kalp atışı olmadığından yakalanır ben de bu kadar bağlanmazdım diye düşünmüştüm. Şimdi de doktorum çok sık çağırmıyor, benim içimde hep hamileliğim devam etmezse korkusu

kızlar merhaba kısmetse ağustos ayında 1saat 45 dk bi uçak yolculuğum olacak gebelikte sakıncalı mı bilgisi olan var mı ?

Rol on değiştirdim hemen ben nıvea asla kullanmayın lr aloe veralı aldım
bebe şampuan ve kremleri kullanabilir siniz ben soğuk sıkım bitkisel yağlarımı kullanıyorum kuru cildim var sürekli krem sürüyorum çünkü diş macunum değiştirdim

Hanımlar merhaba,

şu ana kadar kaç kez doktora gidip bebişlerinizi gördünüz?
Merhaba canım bugün 2. Kez gittim aslında sonuç göstermeye gittim doktor bebeğe de bakalım dedi baktık. Yani 2. Kez görmüş oldum.Kan değerlerim iyiymiş birşey kullanmana gerek yok dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…