2022 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    251
Kızlar benim lökosit sinir 5 bende 34 cikmis idrar tahlillerim kötü idrar yolu enfeksiyonu var zannimca o kadar cok su iciyorumki nasil oldu anlamadim akintim vardı ama kaşıntı yanma hicbirsey yok. Doktor tahlilleri görmeden zalain fitil verdi bir tane şimdi onu kullandim ama bu ilaci kullanipda faydasini goren var mi? Bi de enfeksiyon bebege zararli mi ya doktoe bugun yok yarin ancak sonuçlarımı gosterebilecem

Bende de hep yuksek cikar enfeksiyon gorunur ama hic bir sikayetim olmaz genelde. Yine oyle cikti bana da bana tek seferlik bi ilac verdi kullandim toz bi ilacti suda eritip ictim. Enfeksiyon bebege zararlıdır insallah saglicakla kucagimiza aliriz

Ah o gurbetlik benim de derdim.
Normalde çok fazla zorlamıyordu ama bu aralar ben de bu konuda mutsuzum.
Anne yemekleri, tanıdık aile rahatlığı, memleket özlemi hepsi içime dolmaya başladı.

Benim hic bu kadar yükselmezdi akintim vardi ama o hep oluyordu çıkmıyordu.bilemedim moralim bozuldu yarin gidince ne diyecek bakalım

Ah o gurbetlik benim de derdim.
Normalde çok fazla zorlamıyordu ama bu aralar ben de bu konuda mutsuzum.
Anne yemekleri, tanıdık aile rahatlığı, memleket özlemi hepsi içime dolmaya başladı.
Gidebiliyorsaniz gitseniz. Ben memleketw gelince baya toparladim

Hanımlar merhaba,

şu ana kadar kaç kez doktora gidip bebişlerinizi gördünüz?
Ben 2 kere.
Birinde kese diğerinde kalp atışı. Ama bebek gözükmüyor gibi bir şey çok küçük yok gibi bir kalp atışı var
Diğer kontrole 2 haftadan fazla var.

Ben ilk gebeligimde, kizimda büyümede sıkıntılar olunca doktorum parfum, deodorant, krem, duj jelini yasaklamıştı hatta şampuanı da cok az kullan demişti, onda kalma bi alışkanlık ben hala kullanmıyorum zaten bulantilardan herşey kokuyor bana istesem de kullanamam sanırım. Guzel kokulu bi kolanya aldım parfüm niyetineo bile kokuyor bazen

BTDT : 18.02.2022
Y : 30
HBK : 60
C : ?
: 2

Beni de kayıt etmenizi rica ederim.. iş yoğunluğundan çok aktif giremesemde arada bir girip yazılanları okuyorum yorum yapıyorum..

K Kazen

Hanımlar merhaba,

3 kere gittim, ilkinde evdeki test pozitif çıkıncaydı ve kese net belli değildi, ikincide kese gördük, üçüncüde de kalp atışını dinledik ayın 16sında ikili tarama ve ultrason için randevumuz var

Hanımlar merhaba,

bende 2 kere gittim 5 haftalık keseyi gördüm 7 haftalık kalp atışını duyduk... :) 7 haftalıkken 9,18 mm bebeğim vardı ozaman şuan bi tık daha büyümüştür herhalde :)

Ben bi 4+3 de kese gördüm
6+3 de kalp atisini dinledim. Ama 2 sn kadardi
Haftaya 10+2 de insallah bi daha gidicem. 1 ay olmus olacak.

Ben 2 kere.
Birinde kese diğerinde kalp atışı. Ama bebek gözükmüyor gibi bir şey çok küçük yok gibi bir kalp atışı var
Diğer kontrole 2 haftadan fazla var.

3 kere gittim, ilkinde evdeki test pozitif çıkıncaydı ve kese net belli değildi, ikincide kese gördük, üçüncüde de kalp atışını dinledik ayın 16sında ikili tarama ve ultrason için randevumuz var

bende 2 kere gittim 5 haftalık keseyi gördüm 7 haftalık kalp atışını duyduk... :) 7 haftalıkken 9,18 mm bebeğim vardı ozaman şuan bi tık daha büyümüştür herhalde :)
Acaba ben az mı gittim diye düşündüm ama aşağı yukarı hepimiz aynı gitmişiz :)

Hanımlar merhaba,

Merhabalar ben 2 defa gittim birincisinde keseyi gördük çok minnakti bebek ikinicisinde kalp atışını gördük kan tahlilleri falan yapıldı ilk zamanlar yapılanlar pazartesi de gidicez sonuçları almaya göstermeye bıde o zaman bakacakalr bakalım hayırlısı

Acaba ben az mı gittim diye düşündüm ama aşağı yukarı hepimiz aynı gitmişiz :)
ben ilk hamileliğimde daha fazla gitmiştim her hafta doktordaydım bazen her gün doktordaydım hastahanedekiler beni tanıyordu artık ama bunda öyle olmadı çok şükür her hamilelik bir olmuyor doktorum bana kanaman olursa her gün bile gelebilirsin demişti.. Bu çok gitme az gitme sağlıklı olmaya ve arz talep olayına bağlı bence :) nasıl isterseniz öyle gidin doktora herkes ayda 1 gidiyor diye sizde ayda bir gitmek zorunda değilsiniz yada herkes 2 hafta da bir gidiyor olabilir siz ayda 1 gidin içiniz nasıl rahat ederse.. Sağlıkla alalım kucağımıza geresi önemli değil sürecimiz uzun... :) özellikle hamileliğin ilk aylarında hareketlenme olmadığı için süreci insan çok merak ediyor 16 -20 haftalarından sonra hareketlenme başladığında zaten çok merak etmiyorsun çünkü bebeğinin hareketleri seni rahatlatıyor.. :)

Kizlar bir arkadas burda toxsoplazma testini soruyordu ben dun devlet hastanesine gittim kan tahlillerinde direk ona da bakmışlar sizin bulunduğunuz yerde bakmamalarina sasirdim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…