2022 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    251
Kızlar merhabalar 8+2 hamileyim. Geçen hafta doktor küçük bir kanama alanı gördüğünü söylemişti. Bu hafta sorun yok dedi adam progestan kullanmaya devam ediyorum. Ufak ufak ağrılarım oluyor normal midir. İlk gebeliğim de acemiyim biraz
Bende 7+2yim bende doktor kanama alani gördü iğne ve progestan kullaniyorum dedigin gibi agri oluyor bebek büyüdükçe diye düşünüyorum bol bol dinlenin insllah sağlıkla ilerleriz her birimiz

İnşallah öyledir. Hani abartı bir ağrı değil ama tedirgin oluyor insan
Hafifse şanslısın 😊 söylemeyi unuttum doktor bana normal oldugunu söylemişti hatta son muayenede karnım agrıyor diyince çok güzel demişti içimden şok oldum. Tabii tecrübeli anneler fikir yazarsa bende sevinirim

Kızlar benim kasıklarım ağrıdığında rahim kısmı değil tüplere doğru ağrıyo sanki korkutuyor beni bu durum sizin ağrılarınız nasıl
Benim de henüz adet tarihim geldi test yaptım pozitif çıktı, bugün yarın regl olurum derken… Şimdi sağ ve sol tüp taraflarında ağrılarım var.. Adet ağrısı olmadığını söyleyebilirim, yurtdışında yaşıyorum maalesef burda kafamıza göre ultrason da çekemiyoruz. İdrar tahliliyle bizi 8 hafta bekletiyorlar.. Endişelenmeli miyim bilemiyorum..

Kızlar merhabalar 8+2 hamileyim. Geçen hafta doktor küçük bir kanama alanı gördüğünü söylemişti. Bu hafta sorun yok dedi adam progestan kullanmaya devam ediyorum. Ufak ufak ağrılarım oluyor normal midir. İlk gebeliğim de acemiyim biraz
Bende ağrı batma hep var bugün de yine adetin ilk günleri sızlamazları hep yattım galiba bir süre bu kasık ağrıları olacakmış

Kizlar daha oncede sordum ama kimse gormedi sanirim. Hamileligimin 9. Haftasinda ucaga binsem sıkıntı olurmu. Daha once hamileyken ucaga binen varmi aranizda?
Ben ilk hamileliğimde Ankara’dan Trabzon’a gitmiştim canım, 7.aydan sonra pek önerilmez genelde, doktorum bana sorun olmaz demişti şimdi de sordum 😉

Aynısı bana da yapıldı maalesef kayınpederim bu niye sürekli böyle diyor kayınvalidemle tartışıyormuş.Oda gelip bana anlatıyordu.10 kilo üzerinde kilo vermiştim kaç kere yatış verildi günlerce hastanede yattım naz yapıyor falan diyenler oluyordu.O zaman yeni evli olduğum için birşeyde diyemiyordum şimdi olsa ee beyinsiz naz yapsam yemeden içmeden mi kesilirim ha bire yalan aşmı ererim derim herhalde yaşadığım sıkıntı ayrıydı birde onların yorumları ile uğraşıyordum.
Ne merhametsiz insanlarmış, yaşadıklarına üzüldüm canım, şimdi yine yaparlarsa çat çat laflarını söyle, içinde kalmasın 😉

Canim seninle günümüz aynı.ara ara batma falan banada oluyor zaten bu haftalarda adet agrisi gibi ağrı, halsizlik daha cok olurmuş dr kaan kocatepe hafta hafta gebelik videolari paylaşmış ordan takip ediyorum bende tavsiye ederim

Kızla merhabalar yine hastaneye yatış verdi doktor sabah ağrıyla birlikte kanamam drgisikti biraz coktu kontrol ardindan yatış dediler dualarınızı beklerim oğlum için çok üzüldüm bu defa iki gündür çok ilgilenemiyorum çok hırçın davranıyorsun bu gece de ayrıyız düşündükçe kötü oluyorum bir an önce geçer vakit insallah
Çok geçmiş olsun canım inş toparlanıp evine dönersin çocuklar çabuk unutur hiç üzülme sen çıkınca telafi edersin

merhaba kızlar haftalardır takipteyim aslında ama şimdi yazıyorum. 4 yaşında bir kızım var. bu ikinci olacak nasipse. 32 yaşındayım.
P Poouh çok geçmiş olsun bugün nasılsın?
Lifee22 Lifee22 kaçıncı haftada olacaksın? diğer hamileliğinde yapıldıgı için mi yapılacak diyorsun? ben yaptırmadım ama etrafımda yaptıranlar var herşey iyi gider inşallah.

Gunaydinn, yakında ögürürken bebeği de ağzımdan çıkaracağım 🙄

Kasik ağrılarını soran arkadaşlar, rahim büyüdükçe bu ağrılar olur çok normal merak etmeyin. ( şiddetli olmadıgi sürece)

Gunaydin kizlarrrrr. Biz bugun 7+3 olduk. Ama henuz saglik ocagina gitmedim ve tahlilleri hicbirini yaptirmadim. Haftaya yaptirsam sıkıntı olurmu???
İlk doktor kontrolünde yapılıyor testler ama bi süresi var mı bilemiyorum. Fazla da geciktirmeyin önemli bunlar.

merhaba kızlar haftalardır takipteyim aslında ama şimdi yazıyorum. 4 yaşında bir kızım var. bu ikinci olacak nasipse. 32 yaşındayım.
P Poouh çok geçmiş olsun bugün nasılsın?
Lifee22 Lifee22 kaçıncı haftada olacaksın? diğer hamileliğinde yapıldıgı için mi yapılacak diyorsun? ben yaptırmadım ama etrafımda yaptıranlar var herşey iyi gider inşallah.
11+5 te falan olcam. İlk gebeligim 22. Haftada sonlandi.normal dogum yaptim. Ani acilma oldu ondan simdi doktorum kesin dikis yapalim dedi.

X