BenimdeBilmiyorum ben de çok takıyor olabilirim. Az önce kocam salonda otururken konuşmayıp. ayakta gezinip odasının önünden doğru sesleniyor. Boğasım geliyor bazen
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
BenimdeBilmiyorum ben de çok takıyor olabilirim. Az önce kocam salonda otururken konuşmayıp. ayakta gezinip odasının önünden doğru sesleniyor. Boğasım geliyor bazen
Normal de bahçeye inip konuşur, sigarasını içer. Bu akşam çok huzursuz kız üstüne bir de vır vır fenalık geldiBanada bir ay sonra sığmaz gibi geliyor bide dedm ya rahat değil gibi hissediyorum oto koltuğu bakmak lazım. Yatış pozisyonunda kullanabiliriz inşallah
Dikkat ediyor etmek zorunda valla kusura bakmasın. Gece kavramının oluşması için şart. Gündüz zaten evde olmuyor ama kapıyı kapatırken açarken dikkat ediyor. Telefonu zaten sessizde
Ben baştan beri su verdiğim için alışık. Susamış benim kızSusuyorlar mı acaba bende bugün biraz du verdim ağlaması durdu
Evet ya kuş gibi halaDaha kolay taşınır kucakta benimki de 6.000 kg
Tıpkısının aynısı ben de varşöyle cosum buldum uyandırırsa gıt kendın uyut dıyorum 1 saate yakın besıkte sallayıp nınnı söylemek zorunda kalıyor telefonla oynamak varkenKızlar bebenizi uyuturken ya da uyuttuktan sonra ses yapmamaya özen gösteriyor mu evdekiler? Her akşam uyarmaktan bıktım kocamı yeminle. Çocuğu sallıyorum bağıra bağıra telefonda konuşuyor sanki adam sağır ben mi abartıyorum
Sen merveli olan tülay mısın?Hoşbuldum ee bebisler nasıl yoruyorlar mi çok
Ben çoktan kullanıyorum bebek arabasını, benim baston model araba tam yatırıyorum içinede küçük battaniye ile yastık seriyorum çok keyifle havaya baka baka geziyor. Pusetide zaten sürekli kullanıyoruz nereye gitsek ev ortamında onun içinde duruyor.Bebek arabası dediğin travel sistemse portbebeye geçebilirsin bence. 3 kademesi vardır ztn yatar pozisyonda kullanabilirz diye düşünüyorum hiç kullanmadm hava iyi olmadığı için ama bende ona geçeceğim pusette rahat değil gibi geliyor artık
Kızlar bebenizi uyuturken ya da uyuttuktan sonra ses yapmamaya özen gösteriyor mu evdekiler? Her akşam uyarmaktan bıktım kocamı yeminle. Çocuğu sallıyorum bağıra bağıra telefonda konuşuyor sanki adam sağır ben mi abartıyorum
Orda mı uyuyor gittiğin yerlerdeSen merveli olan tülay mısın?
Ben çoktan kullanıyorum bebek arabasını, benim baston model araba tam yatırıyorum içinede küçük battaniye ile yastık seriyorum çok keyifle havaya baka baka geziyor. Pusetide zaten sürekli kullanıyoruz nereye gitsek ev ortamında onun içinde duruyor.
Evet canım hiç çıkmıyor içinden çanta gibi taşıyorumOrda mı uyuyor gittiğin yerlerde
Mama mı alıyor? Anne sütü veriyorum ben sadece ama yine de su versem mi acaba diye doktora sordum. Sıcak havalarda verebilirsiniz dedi. Bir de kaynamış soğumuş su mu veriyorsunuz?Ben baştan beri su verdiğim için alışık. Susamış benim kız
Evet ondanSen merveli olan tülay mısın?
Ben çoktan kullanıyorum bebek arabasını, benim baston model araba tam yatırıyorum içinede küçük battaniye ile yastık seriyorum çok keyifle havaya baka baka geziyor. Pusetide zaten sürekli kullanıyoruz nereye gitsek ev ortamında onun içinde duruyor.
Kızlar süt depolama yapıyor musunuz ben sabahları 120 cc koyuyorum tek torbaya. 9-10 aylık gibiyken işe başlıcam nasipse mesela o zamanlar tek seferde 120 cc içer mi yoksa 60-60 iki parça mı koymak lazım
Kızlar süt depolama yapıyor musunuz ben sabahları 120 cc koyuyorum tek torbaya. 9-10 aylık gibiyken işe başlıcam nasipse mesela o zamanlar tek seferde 120 cc içer mi yoksa 60-60 iki parça mı koymak lazım
Bende kampa giderken 150 cc lik açtım bitane 90 içti 60 cc çöpe gitti çok üzüldüm. Daha depolamıyorum 9 aylıkken artık başlicm süte gerek kalmaz ek gıda yer o zaman. Bide sağsam gelmez artık en fazla 30 cc çıkıyor. Bunlar ilk ocak ayında sağdıklarım.3 ay saklanıyor diye bildiğim için ben depolamıyorum. Şimdiye kadar 60 lık ayırdım ben hep.
Ağustos gibi başlayabilirim depolamaya o zamana sütüm depolanacak gibi kalırsa .
Evet mama alıyor. Aynen kaynatıp soguttugum suyu veriyorumMama mı alıyor? Anne sütü veriyorum ben sadece ama yine de su versem mi acaba diye doktora sordum. Sıcak havalarda verebilirsiniz dedi. Bir de kaynamış soğumuş su mu veriyorsunuz?
Şuan ne kadar içiyor kaç saatte bir istiyorKızlar süt depolama yapıyor musunuz ben sabahları 120 cc koyuyorum tek torbaya. 9-10 aylık gibiyken işe başlıcam nasipse mesela o zamanlar tek seferde 120 cc içer mi yoksa 60-60 iki parça mı koymak lazım
Maşallah ya ne diyeceğim benim kızda gece az emiyor artık göğsüm taş gibi oluyor mastit olur muyum ya rahatsız ediyor sağmaya da üşeniyorum. Seninde öyle oldu mu 1 kere uyandığı için? Uyansa dert, uyanmasa bi dertEvinde uyumayan bebe babaannesinin evinde misil misil uyudu dün 22:30da yatti gece 1 kez uyadi burda kalmaya mi baslasak napsak
Canım bence 60 lık koy içmezse 120 cc ziyan olur.Kızlar süt depolama yapıyor musunuz ben sabahları 120 cc koyuyorum tek torbaya. 9-10 aylık gibiyken işe başlıcam nasipse mesela o zamanlar tek seferde 120 cc içer mi yoksa 60-60 iki parça mı koymak lazım