• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2022 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    266
Banada bir ay sonra sığmaz gibi geliyor bide dedm ya rahat değil gibi hissediyorum oto koltuğu bakmak lazım. Yatış pozisyonunda kullanabiliriz inşallah 👍

Dikkat ediyor etmek zorunda valla kusura bakmasın. Gece kavramının oluşması için şart. Gündüz zaten evde olmuyor ama kapıyı kapatırken açarken dikkat ediyor. Telefonu zaten sessizde
Normal de bahçeye inip konuşur, sigarasını içer. Bu akşam çok huzursuz kız üstüne bir de vır vır fenalık geldi

Telsiz aldım yukarıdaki danalar hoplayıp zıplıyor bizim evde gibi telsiz onu algılıyor. Sizin telsizler de dışarıdan gelen sesleri algılıyor mu? Yoksa bu sıpalar bizim evde gibi mi oynuyorlar

Kızlar bebenizi uyuturken ya da uyuttuktan sonra ses yapmamaya özen gösteriyor mu evdekiler? Her akşam uyarmaktan bıktım kocamı yeminle. Çocuğu sallıyorum bağıra bağıra telefonda konuşuyor sanki adam sağır 😖 ben mi abartıyorum
Tıpkısının aynısı ben de var🤦şöyle cosum buldum uyandırırsa gıt kendın uyut dıyorum 1 saate yakın besıkte sallayıp nınnı söylemek zorunda kalıyor telefonla oynamak varken😁

Hoşbuldum 🌺 ee bebisler nasıl yoruyorlar mi çok 🤤🤤
Sen merveli olan tülay mısın? 😅
Bebek arabası dediğin travel sistemse portbebeye geçebilirsin bence. 3 kademesi vardır ztn yatar pozisyonda kullanabilirz diye düşünüyorum hiç kullanmadm hava iyi olmadığı için ama bende ona geçeceğim pusette rahat değil gibi geliyor artık
Ben çoktan kullanıyorum bebek arabasını, benim baston model araba tam yatırıyorum içinede küçük battaniye ile yastık seriyorum çok keyifle havaya baka baka geziyor. Pusetide zaten sürekli kullanıyoruz nereye gitsek ev ortamında onun içinde duruyor.

Kızlar bebenizi uyuturken ya da uyuttuktan sonra ses yapmamaya özen gösteriyor mu evdekiler? Her akşam uyarmaktan bıktım kocamı yeminle. Çocuğu sallıyorum bağıra bağıra telefonda konuşuyor sanki adam sağır 😖 ben mi abartıyorum

Sese alışkın değilse alıştır çok rahat edersin.Karadenizliydiniz dimi anam sesimiz gür biz napalim🤣🤣🤣 bende yüksek tondan konuşurum eşimde oğlumda ufak uşaam alıstı sese🤭🤭

Ben çoktan kullanıyorum bebek arabasını, benim baston model araba tam yatırıyorum içinede küçük battaniye ile yastık seriyorum çok keyifle havaya baka baka geziyor. Pusetide zaten sürekli kullanıyoruz nereye gitsek ev ortamında onun içinde duruyor.
Orda mı uyuyor gittiğin yerlerde

Evet ondan 😂❤️

Kızlar süt depolama yapıyor musunuz ben sabahları 120 cc koyuyorum tek torbaya. 9-10 aylık gibiyken işe başlıcam nasipse mesela o zamanlar tek seferde 120 cc içer mi yoksa 60-60 iki parça mı koymak lazım

Kızlar süt depolama yapıyor musunuz ben sabahları 120 cc koyuyorum tek torbaya. 9-10 aylık gibiyken işe başlıcam nasipse mesela o zamanlar tek seferde 120 cc içer mi yoksa 60-60 iki parça mı koymak lazım

3 ay saklanıyor diye bildiğim için ben depolamıyorum. Şimdiye kadar 60 lık ayırdım ben hep.
Ağustos gibi başlayabilirim depolamaya o zamana sütüm depolanacak gibi kalırsa .

3 ay saklanıyor diye bildiğim için ben depolamıyorum. Şimdiye kadar 60 lık ayırdım ben hep.
Ağustos gibi başlayabilirim depolamaya o zamana sütüm depolanacak gibi kalırsa .
Bende kampa giderken 150 cc lik açtım bitane 90 içti 60 cc çöpe gitti çok üzüldüm. Daha depolamıyorum 9 aylıkken artık başlicm süte gerek kalmaz ek gıda yer o zaman. Bide sağsam gelmez artık en fazla 30 cc çıkıyor. Bunlar ilk ocak ayında sağdıklarım.
Deep freeze şeklinde çift taraflı dolapların -18 -24 arasında saklananlar 6 aya kadar durabiliyor. Biri.buraya çizelgede atmıştı hatta

Evinde uyumayan bebe babaannesinin evinde misil misil uyudu 🤦🏼‍♀️ dün 22:30da yatti gece 1 kez uyadi burda kalmaya mi baslasak napsak 🤣
Maşallah 🤣 ya ne diyeceğim benim kızda gece az emiyor artık göğsüm taş gibi oluyor mastit olur muyum ya rahatsız ediyor sağmaya da üşeniyorum. Seninde öyle oldu mu 1 kere uyandığı için? Uyansa dert, uyanmasa bi dert 🤣

Canım bence 60 lık koy içmezse 120 cc ziyan olur.

Back