• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2022 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    266
İyi ki doktoru dinlememişsiniz. Zaten böyle çok olumsuz bir şey duyunca konu ne olursa olsun başka doktorlardan da görüş almak gerekiyor bence de. Doğumla ilgili değil ama başka bir branşta bizim de başımıza geldi aynısı. Bebeğinizi sağlıkla büyütün. Tecrübenizi paylaştığınız için de çok teşekkürler.
rica ederim ne demek. Birileri okupta, faydam olursa ne mutlu bana.

canım hiç üzülme, ben sana başımdan geçen olayı anlatayım. ben hamileliğimi öğrendiğimde kan değerim 63 dü. doktor 63'ü görünce direkt kimyasal gebelik dedi. kağıda bakarak bu sonuca ulaştı. Banada dediki adet söktörücü yazayım. eşim ve ben çok üzüldük. Hamileyim diye sevinerek gittik doktora, düşük yapacaksın dedi, çıktık odadan, şok olduk eve gidene kadar ağladım. Hemen ertesi gün tekrar kan verdim. kan değerim 80 olmuştu. pandeminin ilk başlarıydı. hafta sonu sokağa çıkma yasağı vardı. Hafta içide işyeri izin vermiyordu. neyse aradan bir hafta geçti tekrar aynı doktora gittim. kan değerim 1000 üzerine çıkmışt. yine dediki keseyi görmek için yeterli bir rakam değil.çok umutlanma yükselen rakam yeteli değil. yine ağlayarak oradan çıktım. Hafta içi izin aldım başka doktora gittim. Kese göründü. Bebeğim gayet sağlıklıyd. ve çok şükür bebeğim sağ salim doldu. şu anda beş aylık. Doktoru dinleseydim bebeğimi kaybetdecektim. Bence başka bir doktora daha git.

ya inanmıyorum resmen gereksiz yere hamilelik başında üzmüşler sizi :( çok çok mutlu oldum sizin adınıza bebeğinizi kucağınıza aldınız ya Rabbim sağlıkla mutlulukla büyütmeyi nasip etsin. Gerçekten benimkine benzer bir durum yaşamışsınız. Çok teşekkür ederim paylaşımınız için

Haklısınız, aynı yerde vermek daha sağlıklı dediğiniz gibi sonuçlar tutarlı çıkar ama mecburen böyle oldu bu sefer. Bu arada sonuç da belli olmuş, 485 çıkmış hcg. Bir de TSH, B12, demir vs. başka şeylere de bakıldı. Siz de bu testleri yaptırdınız mı?
Ben diğer testler hamile kalmadan önce yaptırmıştım ve düzenli 2 ayda 1 yaptırdım:) önemli testler, temkinli başlamıştım hamileliğe :) değeriniz çok güzel ama dediğim gibi aynı yere gidin çok değişiyor laboratuvara göre :)

Merhaba , 4.5 haftalık hamileyim bugün beta değerim 585 çıktı ama doktor keseyi görmediği için dış gebelik olabilir dedi. Pazartesi günü tekrar kan vericem. Kızımda da değerler düşüktü ama böyle söyleyen olmadı. Böyle bişey yaşayan oldu mu? geçen sene de düşük yapmıştım o yüzden biraz korkuyorum

Merhaba , 4.5 haftalık hamileyim bugün beta değerim 585 çıktı ama doktor keseyi görmediği için dış gebelik olabilir dedi. Pazartesi günü tekrar kan vericem. Kızımda da değerler düşüktü ama böyle söyleyen olmadı. Böyle bişey yaşayan oldu mu? geçen sene de düşük yapmıştım o yüzden biraz korkuyorum
Doktorunuz gerçekten 585 beta değeriyle keseyi görebileceğini dusunduyse onda sıkıntı var sizde değil

Merhaba, bir yıldır ikinci çocuk için uğraşıyorum, nihayetinde bu ay çift çizgiyi görebildim. Çatlatma iğnesinin 12. Günü yani dün beta hcg 27,7 çıktı, yarın tekrar kan vermeye gidicem, umarım bebeğim benimledir 😊
Hayırlı olsuun ilk tedavinizmi

Merhaba, bir yıldır ikinci çocuk için uğraşıyorum, nihayetinde bu ay çift çizgiyi görebildim. Çatlatma iğnesinin 12. Günü yani dün beta hcg 27,7 çıktı, yarın tekrar kan vermeye gidicem, umarım bebeğim benimledir 😊
Sağlıkla gelsin bebeğinizz hayırlı olsun😊

Bugün 4+2 her zaman gelen lekelenmelerim daha bi kırmızıya döndü kızlar, yürüdükçe geliyor, sildikçe geliyor sanırım gidiyor bebeğim 😣😭

Back