2022 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    192
Kızlar benim de bugün gaz sancım çok yoğun var mı şiddetli yaşayan.
Sabah uyandığımda da burnum tıkanmıştı nezle gibi var mı önerisi olan ?

baby mom Hamile Uyku Destek Yastığı
bunu almıış yanları çok rahatt iyi oluyor ama boyun kısmı rahat ettirmedi beni alta yastıkal falan bir destek yapcam ona :d
Guzelmiş rengi de tatlış Ben de alayim siz kesin bebek alisverisine bile baslamissinizdir biz esimle ilk 3 ay bisey almayalim dedik ama hergun internetten bakiniyoruz. Hele ki bi anne yani besigi gordum onu hemen iparis veresim var

Guzelmiş rengi de tatlış Ben de alayim siz kesin bebek alisverisine bile baslamissinizdir biz esimle ilk 3 ay bisey almayalim dedik ama hergun internetten bakiniyoruz. Hele ki bi anne yani besigi gordum onu hemen iparis veresim var
yaaa hayıır cinsiyeti öğrenmeyi bekliyoruuum onun için bi unisex takım aldım. eşimle bebeğe baba çocuk minik şeyler var ya dur linkini koyayım

ama ilk önce kamera, dandini mi diyorlar şu kendi kendine sallıyo telefonla bağlanıp müzik açıyosun bişey var bunları alıcam

Yaaa bugun esimin dogum gunu keske bu linkteki urunu daha once gorseydim alirdim sizin de ilk cocuk sanirim ? Ben su bebek alisveris isine vi girissem durduramazlar o yuzden simdilik rahat duruyorum

Yaaa bugun esimin dogum gunu keske bu linkteki urunu daha once gorseydim alirdim sizin de ilk cocuk sanirim ? Ben su bebek alisveris isine vi girissem durduramazlar o yuzden simdilik rahat duruyorum
aynenn benim de ilk çocuk aşırı acemiyim ne alnıır ne edilir sürekli araştırıp araştırıp karar veremiyorum :d ben de yıl dönümümüzdü 11i o zaman almıştım sevindi garibim

Selam kizlar bi kac gundur yoktum yogun geciyor gunler. 7+5 teyiz hala yorgunluk var, kokulara karsi cok hassasim birde midem acken kramplar giriyor cok kotu hissediyorum. Sizde durumlar nedir?

aynenn benim de ilk çocuk aşırı acemiyim ne alnıır ne edilir sürekli araştırıp araştırıp karar veremiyorum :d ben de yıl dönümümüzdü 11i o zaman almıştım sevindi garibim
Ben de ne alinir edilir bilmiyorum ama icimde bisey de birakmayi dusunmuyorum.
Bu linkteki anne yani besigi cok sevdim. Biraz tuzlu ama baya fonksiyonel. Ben evden calistigim icin benim icin pratik olur her yere suruklerim kendimle diye dusundum yemek yaparken falan. Birde ek bi aparati var onu alinca da yemek masasi oluyormus. Cok tatli geldi bana

Selam kizlar bi kac gundur yoktum yogun geciyor gunler. 7+5 teyiz hala yorgunluk var, kokulara karsi cok hassasim birde midem acken kramplar giriyor cok kotu hissediyorum. Sizde durumlar nedir?
Bende 7 deyim. Bulantıdan sürekli halsiz olmaktan ağlayıp duruyorum. Sudan tiskindim,çay çekirdekden nefret ettim. Dolapların içleri kokuyor. Hep yat yat yat gına geldi. Ama ayağa kalkacak halim yok. Nolur bugünler geçsin

Boyle seyler genelde cok kullanışlı olmuyor, biraz büyüyünce icine sığmıyorlar, durmak istemiyorlar

Prof. Dr. Cem Somer Atabekoğlu, sosyal medyada hiç aktif değildir öyle şeylerle uğraşmaz, internette hastalarının yorumlarını bulabilirsin ama. Sağlıkla evlatlarımıza kavuşalım inşallah

Kusburnu bilmiyorum ama ihlamur ictim ben onu da gunde 1 fincan ne olur ne olmaz
Ben de içiyim akşamdan akşama birer fincan.
Bal, limon, pekmez falan yiyorum arada fayda eder inşallah.
Yoğun bir gaz sancısı var bide bugün. Gebelik haftasına göre normal yazıyor gaz sancısı olması ama bilemedim yine de

Gaz tabi normal sadece gazla gebe oldugunu anlayanlar varBenim burnum tikaliydi simdi kulagima vurdu agri yapti,halsizlik bi yandan,burun akintisi diger yandan bitik haldeyimUmarim covid degilimdir ya

Canm ben yaşadım geçen hafta iste sakın ol ilaçlarını kullan ve sürekli dinlen en önemlisi bu
Biraz fazla yürüsem azcik hareket etsem hafif kahve leke oluyor bnde hemen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…