baby mom Hamile Uyku Destek YastığıYaaaa neguzelpeki neden kullanamiyorsunuz ? Rahat mi degil ? Birfe aldiginiz yastigin linkini atar misiniz ?
Guzelmiş rengi de tatlışbaby mom Hamile Uyku Destek Yastığı
bunu almıış yanları çok rahatt iyi oluyor ama boyun kısmı rahat ettirmedi beni alta yastıkal falan bir destek yapcam ona:d
yaaa hayıır cinsiyeti öğrenmeyi bekliyoruuum onun için bi unisex takım aldım. eşimle bebeğe baba çocuk minik şeyler var yaGuzelmiş rengi de tatlışBen de alayim siz kesin bebek alisverisine bile baslamissinizdir biz esimle ilk 3 ay bisey almayalim dedik ama hergun internetten bakiniyoruz. Hele ki bi anne yani besigi gordum onu hemen iparis veresim var
Yaaa bugun esimin dogum gunu keske bu linkteki urunu daha once gorseydim alirdimyaaa hayıır cinsiyeti öğrenmeyi bekliyoruuum onun için bi unisex takım aldım. eşimle bebeğe baba çocuk minik şeyler var yadur linkini koyayım
ama ilk önce kamera, dandini mi diyorlar şu kendi kendine sallıyo telefonla bağlanıp müzik açıyosun bişey var bunları alıcam
Yeni Babaya Hediye Tişört Bebek Body Kombini - %100 Pamuklu Kumaş | Hediye Sepeti
Yeni babaya hediye seçiminde dikkatli davranmak istiyorsanız İlk Babalar Günü Hediyesi Tişört Bebek Body Kombini ihtiyacınızı doğru şekilde görecektir, sadece hediyesepeti.com’da!www.hediyesepeti.com
aynenn benim de ilk çocuk aşırı acemiyim ne alnıır ne edilir sürekli araştırıp araştırıp karar veremiyorum :d ben de yıl dönümümüzdü 11i o zaman almıştım sevindi garibimYaaa bugun esimin dogum gunu keske bu linkteki urunu daha once gorseydim alirdimsizin de ilk cocuk sanirim ? Ben su bebek alisveris isine vi girissem durduramazlar o yuzden simdilik rahat duruyorum
Ben de ne alinir edilir bilmiyorum ama icimde bisey de birakmayi dusunmuyorum.aynenn benim de ilk çocuk aşırı acemiyim ne alnıır ne edilir sürekli araştırıp araştırıp karar veremiyorum :d ben de yıl dönümümüzdü 11i o zaman almıştım sevindi garibim
Son adet tarihinize göre 5+1 de olmanız gerekmiyor mu?Merhaba arkadaşlar betahcg degerim 22 cikti ,son adet tarihim 22 temmuz sanirim gec döllenme olmuş ,sat a gore 6. Hafataya girdim bthcg göre 4teyim
Bende oyleyim 2 gundur,burun akintisi,hapsirik,bogaz yanmasi sanirim salgin var herkes nezleKızlar benim de bugün gaz sancım çok yoğun var mı şiddetli yaşayan.
Sabah uyandığımda da burnum tıkanmıştı nezle gibi var mı önerisi olan ?
Bende hamileliğim başladığımdan beri burnum hep tıkalı. Alerjim nezlem yok neden çözemedim.Kızlar benim de bugün gaz sancım çok yoğun var mı şiddetli yaşayan.
Sabah uyandığımda da burnum tıkanmıştı nezle gibi var mı önerisi olan ?
Ihlamur ya da kuşburnu içilebiliyor dime gebelikte bi zararı yokBende oyleyim 2 gundur,burun akintisi,hapsirik,bogaz yanmasi sanirim salgin var herkes nezlesadece ihlamur,limon icebiliyorum
Bende 7 deyim. Bulantıdan sürekli halsiz olmaktan ağlayıp duruyorum. Sudan tiskindim,çay çekirdekden nefret ettim. Dolapların içleri kokuyor. Hep yat yat yat gına geldi. Ama ayağa kalkacak halim yok. Nolur bugünler geçsinSelam kizlar bi kac gundur yoktum yogun geciyor gunler. 7+5 teyiz hala yorgunluk var, kokulara karsi cok hassasim birde midem acken kramplar giriyor cok kotu hissediyorum. Sizde durumlar nedir?
Boyle seyler genelde cok kullanışlı olmuyor, biraz büyüyünce icine sığmıyorlar, durmak istemiyorlarBen de ne alinir edilir bilmiyorum ama icimde bisey de birakmayi dusunmuyorum.
Bu linkteki anne yani besigi cok sevdim. Biraz tuzlu ama baya fonksiyonel. Ben evden calistigim icin benim icin pratik olur her yere suruklerim kendimle diye dusundumyemek yaparken falan. Birde ek bi aparati var onu alinca da yemek masasi oluyormus. Cok tatli geldi bana
Anne Yanı Bebek Beşikleri, Beşik Modelleri | Chicco
Anne yanı beşikleri en uygun fiyatlarla Chicco.com.tr’de! Beşik modelleri ve daha fazlasını keşfedebilir, online mağazamızdan satın alabilirsiniz.www.chicco.com.tr
Prof. Dr. Cem Somer Atabekoğlu, sosyal medyada hiç aktif değildir öyle şeylerle uğraşmaz, internette hastalarının yorumlarını bulabilirsin ama. Sağlıkla evlatlarımıza kavuşalım inşallahCevabın için çok teşekkür ederim canım bunları okumak bana çok iyi geldi. Rabbim cümlemizin evlatlarını korusun sağlıkla kucağımiza almayı nasip etsin inşallah AMİNNN. Doktorun adını yazabilir misin canım bende takip edeyim
Kusburnu bilmiyorum ama ihlamur ictim ben onu da gunde 1 fincan ne olur ne olmazIhlamur ya da kuşburnu içilebiliyor dime gebelikte bi zararı yok
Ben de içiyim akşamdan akşama birer fincan.Kusburnu bilmiyorum ama ihlamur ictim ben onu da gunde 1 fincan ne olur ne olmaz
Gaz tabi normal sadece gazla gebe oldugunu anlayanlar varBen de içiyim akşamdan akşama birer fincan.
Bal, limon, pekmez falan yiyorum arada fayda eder inşallah.
Yoğun bir gaz sancısı var bide bugün. Gebelik haftasına göre normal yazıyor gaz sancısı olması ama bilemedim yine de
0-36 ay yazmislar 3 yaşa diye sevinmistimBoyle seyler genelde cok kullanışlı olmuyor, biraz büyüyünce icine sığmıyorlar, durmak istemiyorlar
Canm ben yaşadım geçen hafta iste sakın ol ilaçlarını kullan ve sürekli dinlen en önemlisi buMerhabalar Nisan anneleri, kısmet olursa aranıza katılacağım.SAT 23 temmuz,5 haftaligim size sormak istediğim dün akşam kirmiziya yakin kahve bir yoğun akinti oldu 1 seferlik,sonra peceteye kahve lekelenme şeklinde,kasiklarimda basinc varmış gibi bir agri oldu,acile gittim,kese 7mm olmuş,progestan başladılar.Aranizda benzer şeyleri yaşayanlar var mi acaba desteğinize ihtiyacim var.Suan akinti yok ama kasıklarım hafiften ağrıyor.