2022 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    192
Kuzucum ona hiç takılma o geç döllenmeden kaynaklı. Önemli olan bundan sonra yükselişi. Olumsuz hiç düşünme. İnsan tedirgin oluyormuş hamile kalınca baya. Ki bak ben normalde ebeyim o halde bile bütün bildiklerimi kendimde unuttuğumu farkettim
İlk gebelik olunca insan ister istemez korkuyor. İnşallah düzenli bir şekilde artar. Değer yükselip keseyi ve kalp atışını duyarsam hayırlısıyla biraz rahatlarım herhalde

Ya kızlar bu arada bu kadınlar kulübünün AppStore’da uygulamasını bulamadım. Hep Google’dan giriyorum öyle de zor oluyor. Bildirim gelmiyor vs. Sizler de böyle mi kullanıyorsunuz merak ettim
Bende chrome da açık duruyo arada girip sayfayı yenileyince bildirimleri görüyorum. Uygulaması kullanışlı mıdır bilemedim sayfa haline alıştım baya

İlk gebelik olunca insan ister istemez korkuyor. İnşallah düzenli bir şekilde artar. Değer yükselip keseyi ve kalp atışını duyarsam hayırlısıyla biraz rahatlarım herhalde
Aynen öyle beni de cumartesiye çağırdı işte kese için. Ben de aynı şekildeyim. Bi aileme söyledim başka kimseye söylemedim daha erken diye

Aynen öyle beni de cumartesiye çağırdı işte kese için. Ben de aynı şekildeyim. Bi aileme söyledim başka kimseye söylemedim daha erken diye
Bende aynı şekilde kendi aileme eşimin ailesine söyledik ama daha doktora gitmedik yani. Bende salı günü sağlık ocağında kan vericem haftaya da doktora gidicem o zamana kadar yükselir kese görünür inşallah.

Allah hepimize sağlıklı bebekler nasip eder inşallah iyi düşünelim her şey iyi olsun motivasyon ve moral ciddi anlamda önemli bu süreçte.. Hiç bir şeyi kafanıza takmayın Her şey güzel olsun 🤲🏻 🌺 🧿

Herkese merhaba,
Ben de 2022 nisan annesi olacagim ins. :anneadayı: Ilk cocugum olacak ve endiseliyim ister istemez. Henuz doktora gitmedim. Biraz kasik agrisi ve ara ara vajinal islaklik hissediyorum ama bisi yok tabi sebebini bilemiyorum vucuttaki degisikler olabilir. Umarim herkes saglikla alir bebegini kucagina en uygun ve dogru zamanda. :anne:

Herkese merhaba,
Ben de 2022 nisan annesi olacagim ins. :anneadayı: Ilk cocugum olacak ve endiseliyim ister istemez. Henuz doktora gitmedim. Biraz kasik agrisi ve ara ara vajinal islaklik hissediyorum ama bisi yok tabi sebebini bilemiyorum vucuttaki degisikler olabilir. Umarim herkes saglikla alir bebegini kucagina en uygun ve dogru zamanda. :anne:
Merhaba hayırlısı olsun sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah :nazar: :KK68: Ben de aynı şeyleri yaşıyorum ilkinde böyle oluyor demek ki :anneadayı::dua:

X