2022 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    192
Merhabalar siz daha iyi bilirsiniz diye bu gruba yazmak istedim çatlamanın 11 günü 2 gündür gebelik testim pozitif çıkıyor yalnız adetim 26 ağustos sizce ne zaman kan vermeliyim batı bekliyim diyorum ama progestanda kullanıyorum o pozitif çıkartamaz dimi buda kafama takıldı bilginiz var mı acaba ?

biz seninle birebir ayni tarihteyiz canim, 2 hafta sonra bugun benim de ilk randevum, kalp atisini gorecegiz insallah
Ne güzel denk gelmişiz öyle , bu süreçte birbirimize destek de oluruz Dün doktor bana da 2 hafta sonra kalp atışının belli olacağını söyledi. Umarım sıkıntısız atlatırız bu güzel dönemi

Günaydın kızlar aranızda hiç belirtisi olmayan varmı ben hiç birşey hissetmiyorum yani özellikle kasıklarımda falan hiç ağrı sızı yok sizdede öylemi

Bende perşembe günü gittim, 2005 cikti değer.. doktorum iki hafta sonra kalp atışlarını duyabilir dedi.. kaçıncı haftadasiniz

Benim kasıklarımda ara ara ağrı oluyor ama onun dışında bende de hiç belirti yok . Bu iyi bir şey mi acaba :)
Benim de hiç bir belirtim yok öncesinde göğüs hassasiyeti ile farkettim hamileligi sonrasında mide bulantısı ve diğer baska hicbirsey hissetmiyorum bu normal mi acaba?
Önceki gebeliklerimde mide bulantilarim haksızlığın ve birçok şey hissediyordum

Doktor normal olduğunu söyledi , bir de daha belirtiler çıkmamış da olabilir . Önümüzdeki haftalarda da bizi bekliyor olabilir :) kasık ağrımdan dolayı ben adet olurum diye düşünmüştüm , sık idrara gitmeye başlayınca anladım ben de hamile olduğumu . Başka da bi belirtim olmadı hala da yok :)

Benim kasıklarımda ara ara ağrı oluyor ama onun dışında bende de hiç belirti yok . Bu iyi bir şey mi acaba :)
İlk gebeliğimde benimde kasıklarıma çok batma olurdu ama bunda oda yok bende olsa keşke belirti diye bakıyorum beta hgc takibi de yaptırıyorum değerlerim de güzel artıyor doktorum şanslı kişilerdensin dedi yarında kontrolum var bakalım hayırlısı

Merhaba kızlar benim ikinci hamileliğim Allah izin verirse yarın doktora gideceğim geçen hafta cumartesi 160 beta ile öğrendim adetim sadece 1 gün geçmişti ve şimdi kaç oldu bilmem ama sat a göre 5+0 iz bugün yarın 5+1 olacağız sizce keseyi görür muyum

Merhaba canım bende bugün 5+0 iz yarın benimde doktor konturolum var 5+1 olacağım doktorum görmemiz lazım demişti inşallah görürüz dün tekrar beta vermemi istedi 869 çıkmıştı muhtemelen 2 katı olsa 1600 lerde falan olur yarın için belirtin varmı canım

Birinci hamileligimde bu kadar yaşamamıştım hatta kan vermeden görmesem hamileyim demezdim bu baya zorluyor hem kasiklarda batma var hem göğüslerim aşırı hassas hemde miğde bulantısı fazla canım ya yarın saat kaçta kontrolün benim 3 ye hangimiz önce gidersek haberleşelim inşallah görürüz hatta kalp bile duyan varmış 5+3 de falan

Sabah 9:30 da canım mutlaka yazarım sana ikimizde güzel haberlerle gelelim inşallah

Günaydın kızlar
Günaydın,
Soruları paylaş bizimle de bende yarın gideceğim bana da fikir olur belki sorularin
Insallah canm
Nasıl oldun lekelenme falan varmi?
Günaydın kızlar aranızda hiç belirtisi olmayan varmı ben hiç birşey hissetmiyorum yani özellikle kasıklarımda falan hiç ağrı sızı yok sizdede öylemi
Cok şanslısın keyfini çıkar bulantı halsizlik, uyku hali o kadar çok var ki maymun gibi oldum 8 yaşında kızım var çocuk kendi kendine bakıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…